Direct selling tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    242,211 direct selling tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Artikel tentang Tips Pencarian Kerja meliputi CV dan wawancara. Kemudian tips peningkatan skill, serta artikel tentang hak hak pekerja yg berkeluarga (seperti cuti hamil/melahirkan, menyediakan cuti ayah dll), dan lain lain

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Penulis artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Hi fitrahamira95, kami dari TLT PROPERTIES berminat menggunakan khidmat Cik sebagai Freelancer Content marketer kami. Syarikat kami beroperasi di Kuala Terengganu. Merujuk kepada lokasi Cik, kami berminat dengan tawaran freelancer Cik. Sekiranya Cik berminat, Boleh hubungi kami direct di 01112355174

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Kami dari Maxis Dealer yang menjual talian telco bulanan.

    $206 - $617
    $206 - $617
    0 bida

    I need some help with selling something. Menawarkan sebuah produk yang akan di tawarkan ke lapisan masyarakat

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    TM Unifi sales Selling Unifi services in Malaysia

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Melakukan direct selling atau mengantar barang, melakukan sesuatu

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    I want an android game. I have an idea, will share in direct message. i ingin bekerja dengan anda , bisakah kita bekerja sama

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $249 - $24934
    $249 - $24934
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $419 (Avg Bid)
    $419 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    1 bida

    Membantu untuk mencarikan agen pemasaran langsung (direct-selling) produk kecantikan yang handal dan terpercaya, agen pemasaran harus yang bonafide dan menguasai bidang pemasaran langsung (direct-selling) dengan baik

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon XiomiEssentials logo 6 hari left

    Want a logo to be able to brand on items I will be selling online. I want something neat, simple and pretty I’d like one that is XiomiEssentials and another just that says Xiomi

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    43 penyertaan
    Trophy icon Blank Closets "how to" guide 6 hari left

    I am looking for someone to sign up for a free trial on my application and write a how to guide. I would like photos and helpful tips in the "how to". I would like this to go on my website and application and also the ability to email it to my new customers Please provide examples of your previous work I will not provide the instructions, as I know how to use the application, but i will...

    $35 (Avg Bid)
    Dijamin
    $35
    1 penyertaan

    im a company whom will be selling , installing and decorating christmas trees to councils and other offices and companies

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    79 bida

    We are a small but high-end Media Agency offering services across all platforms from digital to traditional. Currently in growth stage we need commission based sales people to secure sales leads and turn them into confirmed bookings. Hefty commission will be paid against the first 5 secured sales which will lead to part-time and then full time employment. WE want you to grow with our business. We ...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    Need to write a few articles for my website [log masuk untuk melihat URL] to promote our store and products. The goal is to explain the unique selling point of our store and attract them to visit our website. We Will need a few articles, and if proven to be effective, can be a monthly recurring job. Willing to pay extra if able to find the targeted forum/place to post the article too.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    16 bida

    Need to write a few articles for my website [log masuk untuk melihat URL] to promote our store and products. The goal is to explain the unique selling point of our store and attract them to visit our website. We Will need a few articles, and if proven to be effective, can be a monthly recurring job. Willing to pay extra if able to find the targeted forum/place to post the article too.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    16 bida
    social media sales job 6 hari left
    DISAHKAN

    Social media sales role. This job role will be to sell our companies products and services to clients through social media direct messaging. Potential to earn high pay with this role!

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    15 bida

    Have a website that sells mostly novelty items and factory direct products. Need a marketer to create a few posts for introducing our store's unique selling points. The goal is traffic, so will need marketing to be able to convey the unique selling point of our website/collection/products and attract customer to visit the website. Since it's for Facebook and Instagram, custom makes image...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    15 bida

    Our company needs Call Center Agents to make phone calls to homeowners and set appointments for our sales team. NO SELLING REQUIRED! Experience in solar campaigns a plus. 10-20 appointments a week required. We pay $500-$750 if a sale results from an appointment. This is commissioned-based, not hourly. You must be a call center with English-speaking agents.

    $666 (Avg Bid)
    $666 Avg Bida
    6 bida

    Hi,i am launching a new car buying and selling platform and I need continuous content writing [log masuk untuk melihat URL] include,FAQ...

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    21 bida
    Trophy icon Infographic 16 jam left

    Hi, We are looking for a talented and creative individual that can design an extreme talented infographic picture for our dry erase pockets. We are also looking for someone to work with in the future, so we are launching this new item on amazon in the next few days, it is called dry erase pockets, you can see here https://www.amazon.com/gp/bestsellers/office-products/490746011/ref=pd_zg_hrsr_o...

    $100 (Avg Bid)
    Segera Dijamin Dimeterai
    $100
    7 penyertaan

    Hello there, I'm looking for help in creating a contest page in addition to an existing WIX website that would include a brief write-up of the contest + legal information, and would require a form that would direct all entries to a data list that would be emailed in spreadsheet form once contest closed. Information required: Name, Email, Date of Birth, City, Province, Phone Number. Is there...

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    16 bida

    Build me a online selling website like OLX in just 30 days.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida
    Improve website SEO rankings 6 hari left
    DISAHKAN

    Our website is www.actfastmed.com. Our website is 14 years old, but we recently started selling our products online and need to generate more users to our website. The services we are looking for include: Improve website search rankings/Rank on the first page of Google Review our site content or structure and look for ways to improve it. Improve website development: for example, hosting, redirect...

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    62 bida

    I make and deliver frozen pies all around my city. I'm looking for a TEAM to redesign my website to be more user-friendly. Currently my conversion rate is roughly 6%. I need to increase this in order to gain more customers and sales. My UX is not very well laid out and there are things on the back end that need improving like speed. The main thing I need is for customers to be able to sel...

    $942 (Avg Bid)
    $942 Avg Bida
    55 bida

    I make and deliver frozen pies all around my city. I'm looking for a TEAM to redesign my website to be more user-friendly. Currently my conversion rate is roughly 6%. I need to increase this in order to gain more customers and sales. My UX is not very well laid out and there are things on the back end that need improving like speed. The main thing I need is for customers to be able to sel...

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    32 bida

    I will not consider your bid if it is above $100. I am looking for someone to pull a list of websites belonging to the company, Townsquare Interactive: [log masuk untuk melihat URL] I need a list of all of the new clients they have built websites for over the last 6 months. Please do not direct me to [log masuk untuk melihat URL] because I already have access to this and they do not pull their cl...

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    13 bida

    Paper guidelines: 4 FULL PAGES (not including images or bibliography) 1. Cover page per Chicago Manuel of Style 2. Double-spaced 3. 12-point font in Times New Roman 4. 1" margins 5. Include images of the works you are comparing and any other supporting visuals at the END of the paper 6. Cite using Chicago Manuel of Style, which is different than MLA 7. Completed in a MS Word document format (...

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    50 bida

    An app for selling tickets for events and other feature using bubble , UI is already made , preferably need to be in Riyadh

    $1332 (Avg Bid)
    $1332 Avg Bida
    17 bida
    Article write. 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to Article write. Hi, I'm looking for a native English content writer in the health, productivity and sometimes cooking niche. We're not interested in SEO content, but high quality writing filled with actionable tips, lots of outbound links to studies and authority sites, and formatted in a way that' easy to consume (short paragraphs, bullet points etc.) Pay is fixed rat...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    21 bida

    Hi I am developing a wordpress site which is Graphic Designer Agency based website. Theme and demo content is installed, I want someone who can edit pages and write catchy content so that my services can be sold there. There are 15+ services I am selling, all are related to graphic design like logo designing, Tshirt design, fb post, mockups etc

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    I own a e-commerce store selling makeup products. I have a Instagram page which is @[log masuk untuk melihat URL] , I need a social media manager who is able to create and manage our social media page. I am looking for someone who has minimum of 6 months experience managing Instagram page and who is creative and efficient. I look forward to see all your offers

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    29 bida