Display salary dollar sign oracle sqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    310,199 display salary dollar sign oracle sql tugasan ditemui, harga dalam USD

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat 3D ambalan untuk jewellery yang dapat diletakan di showcase. 3 - 5 design.

    $131 (Avg Bid)
    Segera
    $131 Avg Bida
    6 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya ingin bekerja mengetik dollar dengan bayaran 3$ perjamnya dan saya akan mulai bekerja dari sekarang :)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahn...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    Program ini di buat dengan menggunakan software Notepad++ dan di compile(dijalankan) dengan software CLISP . Tujuan di buatnya progam ini adalah untuk mempermudah kinerja manusia, seperti : * [log masuk untuk melihat URL] => program tersebut di buat untuk membuat atau menghitung suatu tekan suhu dan meng-konvertnya , dan juga menghitung jumlah mata uang dari dollar ke euro . * [log masuk unt...

    $480 (Avg Bid)
    $480 Avg Bida
    3 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Jawatan kosong Foreman motor salary=rm1500-rm2000 wrking hr=11am-10am area=setia indah dua minggu off satu hari

    $202 - $606
    $202 - $606
    0 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya men...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    www.tyrustech.com. Phase 1 of the project. Data Collection and Analysis Project. 1. Larger Suppliers, system integrators, Recruitment agencies etc who are connected with business in the below verticals to sign up for partnership to improve our business. 2. Data required form South and west states of India only. 3, Mapping of them with the business they are connected in their respective regions ...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    1 bida

    i have a website builder linked with sql server which is based on .NET MVC framework and grapesjs script URL : [log masuk untuk melihat URL] I want the user to be able to edit his template/site using our builder and everything should be dynamic (stored and retrieved from the database) before bidding ,i advice to take a look at some site builders/editors such as [log masuk untuk melihat URL...

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    29 bida

    Hi shubhamsinghy, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Is a demo of a app like uber. I already have a base ready ( angular 5, ionic and firebase ) I need help with 3 things. - the fuction of tracking - a fucntion that calculate the distance made and display it

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Develop Webapp using existing Posgres SQL in Python, Django, and React Frontend. Ping me for more information. Includes existing DB which will create with the help of Google maps, Fetch the location from the DB (with drop-down)and put it on location on the google maps.. And will the transition happen with the change of the location. 3. Main page - maps in the top area, explanations (from DB) o...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    4 bida
    Story & Screenplay writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a story & screenplay writer to write a feature length screenplay 110-120 pages Ideally has Indian background Has the same experience Writes in final draft Need to sign a confidentiality statement Ideally has IMDb credits Needs to finish in next 10 days ( first draft)

    $1750 (Avg Bid)
    $1750 Avg Bida
    5 bida
    Redesign or Rebuild my Saas 6 hari left
    DISAHKAN

    hi have a saas its an Email marketing its a B2C but i want to B2B it like users can send an emai like cold email, i want to add ([log masuk untuk melihat URL] page, [log masuk untuk melihat URL] Page, [log masuk untuk melihat URL] signup and sign in page,UI Dashboards Etc, [log masuk untuk melihat URL] the SMTP, [log masuk untuk melihat URL] and Server, there's not much work to do, because y...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    8 bida

    Please Read Carefully, Only Seriously Interested Individual Bidders Invited. Basic Details:- We are an all-new startup with a unique E-Commerce based business idea. We have already started the company & it is in the pre-market stage, the business idea seems to be positive in the future(1-1.5 Years) & will be extremely successful with great profit. Requirement:- We are looking for a full-...

    $4832 (Avg Bid)
    $4832 Avg Bida
    8 bida
    Relisted Inc. 6 hari left

    The end goal is to launch a university based, e-commerce marketplace for students to be able to buy and sell with their peers. A tab-based app that operates under iOS with message interaction, user profiles, user postings but also limited to only .edu sign-ups. By university based, the app should be able to locate a student, list their individual university, and suggest to them the items on sale a...

    $2211 (Avg Bid)
    $2211 Avg Bida
    30 bida

    Hourly project for Nanji. First milestone $600 for version 1.0 and 1.01. V1.0 --------- 1. WELCOME Button link to ONBOARDING screen Button to sign up Swipe to go next RENDER FIXED IMAGE OK. 2. GO STRAIGHT TO INTERCOM CHAT. Intercom code install (very easy): [log masuk untuk melihat URL] Enable push notification: [log masuk untuk melihat URL] Enable deep linking V1.01 --------- 1. SIGN UP...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    14 bida
    Looking for website designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking for website designer. - Must be experience with Event Management website like MeraEvent, EventSingh etc. - Must be ready to sign NDA - Min 5+ years of experience - Should have graphics design skill - Able to gather requirements and articulate if from reference website Please bid if you are interested.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    11 bida

    I have a new clothing line called Eye See You. What I need is a professional graphic logo design of a All Seeing Eye (Eye of Heru/Horus) with the 2 words See You attached around the EYE logo. Think of the Eye of Heru or Horus. You can use a eye similar or a actual realistic drawn person eye looking side ways, with the words 'See You' underneath the Eye logo. This brand is for a n...

    $300 (Avg Bid)
    Dijamin
    $300
    66 penyertaan
    Trophy icon iAuto Logo 2 hari left

    We are an automotive dealership that sales both new and used cars. Design me a high resolution logo using only "iAuto" that can be used for both our website and made into a sign for our building. It must somehow contain the color Blue. The name of the business is "iAuto".

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin Peraduan Teratas
    $100
    152 penyertaan

    We would like to have a Firebase Google and Anonymous Sign-In option for the user on a blank Ionic 4 project. If the sign-in happens with Google the user should also be asked to allow Gmail access. This Gmail access should still be possible after closing and opening the app. (So I think you would have to take care of the access_token refreshing, if I'm not wrong.) We do NOT need any pretty UI...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    15 bida

    My name is Aniss I want to make a simple website with a green header and empty background, of course the header would have a logo , home button , log in button and contact button . If i saw that your work is done perfectly , i will let u complete my project with more salary. Thank you

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We are currently seeking an Entry-Level Data Analyst for a contract position. The ideal candidate will use Excel, SQL, R, Tableau, and Python to derive findings from complex datasets. The ideal candidate will use their findings to create visualizations to support actionable insights.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    18 bida

    I want to build a solution to a problem I have. I'm a full-stack developer myself, but I have no time to build this, so I'm thinking to outsource this to you as I'm impressed by your record. On the backend, the solution should consist of node.js code that uses an SQL database to product a rest API that exposes the data to the frontend. The frontend should be a Single Page Applicat...

    $548 (Avg Bid)
    $548 Avg Bida
    27 bida

    You will generate data-driven insights and follow-up on actions to ultimately improve our pricing algorithms. You will manage A/B-testing, own the A/B-testing pipeline with multiple test weekly. SKILLS You must have proven experience (past projects) with statistical computation in Python (e.g. pandas, matplotlib, numpy) and SQL You have hands-on experience in A/B-testing and web data analytics Yo...

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    5 bida

    1. With current site this may need some configuring to obtain the results,. A. Use Sub-categories to Manage Sub-categories for (dir_products) above here. So Adding products, see attached. B. So here we need to add a drop-down menu for product categories. Import db, I downloaded today and add below to current db. So this information in database tie to dir_products and dir_sub_categories. A. In pr...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    8 bida

    Wir suchen jemand, der unseren Server auf unsere Bedürfnisse einstellen kann. Benutzerwaltung, Softwareupdates über das Netzwerk, Benutzerrechte, Benutzerprofile und VPN für Geschäftsführer. Das Peojekt sollte in ein paar Tagen abgeschlossen werden mit eventuell einer Schulung um Nachgang.

    $604 (Avg Bid)
    $604 Avg Bida
    7 bida