Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
  Status Pekerjaan
  1,094 doar tugasan ditemui, harga dalam USD

  Salut Ionel, cat ma costa un site in WP cu aprox 25 pagini de prezentare. Site-ul exista, trebuie doar schimbat in WP. Ceva in genul [log masuk untuk melihat URL] . Fara poze mari. Se poate folosi aceeasi tema (zerif). Multumesc, Bogdan

  $113 (Avg Bid)
  $113 Avg Bida
  1 bida

  cineva sa ma ajute sa fac un site WIX , doar din Bucuresti ma intereseaza

  $228 (Avg Bid)
  $228 Avg Bida
  3 bida
  Creeare site web 4 hari left
  DISAHKAN

  Avem nevoie de cineva sa ne creeze un zite web de prezentare pentru o companie de transport . de prefereat in WP. Rugam sa aplice doar cei care pot da si referinte privin proiectele vechi realizate cu succes. Multumesc

  $481 (Avg Bid)
  $481 Avg Bida
  36 bida

  Buna, site-ul [log masuk untuk melihat URL] are nevoie de oameni capabili care sa scrie tutoriale detaliate cu poze incluse. Un exemplu de...poze incluse. Un exemplu de tutorial se poate urmari aici: [log masuk untuk melihat URL] . Nu acceptam licitatii mai mari de 15$ pentru acest proiect. Acceptam doar freelanceri care cunosc perfect limba romana.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Avg Bida
  2 bida

  ...engleză, pentru grupuri de 2-10 persoane. Traseul va fi unul prestabilit iar durata turului va fi de maxim 3 ore în diferite intervale și perioade. Poți fi un ghid licențiat sau doar un student, important e să cunoști orașul, istoria locațiilor și să fi disponibil în perioade prestabilite. Cunoașterea altor limbi internaționale este un avantaj.

  $17 / hr (Avg Bid)
  Tempatan
  $17 / hr Avg Bida
  1 bida

  Redactează câteva articole Imi place sa raspund la noi provocări, asa ca am inceput sa redactez articole din mai multe domenii, cum ar fi muzica, lifest...mai multe domenii, cum ar fi muzica, lifestyle, fashion, etc. Sunt o persoana creativă și ambiționata sa imi depășesc barierele. Stăpânesc foarte bine limba română, scriu doar in romana.

  $155 (Avg Bid)
  $155 Avg Bida
  2 bida

  Ar trebui creata o interfata simpla, care cauta mai multe cuvinte intr-o baza de date si afiseaza rezultatele, doar acele rezultate care contin toate cuvintele cautate (max 5 cuvinte) Daca esti interesat scrie-mi un mesaj *Removed by Admin* Multumesc

  $32 (Avg Bid)
  $32 Avg Bida
  3 bida

  ...configurare categorii, configurare conturi clienti, configurate filtre, optimizare SEO... etc ) . Web design pentru o tema site escorte. Oferta valabilă doar pentru cei care cunosc bine Flynax ! Plata doar dupa terminarea proiectului, deoarece am plătit pentru cateva tentative nereușite ... Rog si ofer seriozitate !...

  $666 (Avg Bid)
  $666 Avg Bida
  2 bida

  Conversia fisierelor din Rhino 3D / SolidWorks in fisiere OBJ cu mapare UV, geometrie curata s...fisiere OBJ cu mapare UV, geometrie curata si optimizata, fara triunghiuri si gata de randare. Nu avem preferinte in ce program 3D se lucreaza. Am nevoie doar de OBJ. Randarile le facem noi. Ocazional doar mapare UV - livram direct fisiere OBJ din Zbrush.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Avg Bida
  8 bida

  Buna, site-ul [log masuk untuk melihat URL] are nevoie de oameni capabili care sa scrie tutoriale detaliate cu poze incluse. Un exemplu de...poze incluse. Un exemplu de tutorial se poate urmari aici: [log masuk untuk melihat URL] . Nu acceptam licitatii mai mari de 15$ pentru acest proiect. Acceptam doar freelanceri care cunosc perfect limba romana.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Avg Bida
  5 bida

  ...la distanta, dar DOAR pentru persoanele vorbitoare de limba romana. Acest Job necesita o oarecare experienta in domeniul, deoarece clipurile pentru copii au anumite cerinte concrete (rezultatul trebuie sa fie atractiv ca si imagine, neplictisitor, dinamic, cu multe efecte sonore si vizuale), asa ca rugam sa raspunda la acest Job doar cei care pot prodice

  $43 (Avg Bid)
  $43 Avg Bida
  9 bida

  NO FOREIGN TRANSLATORS PLEASE!! ONLY ROMANIAN Doresc sa mi se traduca MANUAL 17 emailuri din limba romana in limba engleza britanica (UK). Emailurile nu sunt ...am eu timp sa ma ocup personal de acest proiect. Pentru mai multe detalii pot fii contactat pe chat si ulterior eventual pe telefon. Nu tine cont de pretul pus pe proiect, e doar de forma :)

  $46 (Avg Bid)
  $46 Avg Bida
  53 bida

  ...profil. - vei modifica o imagine de fundal sa vedem daca se vede bine cu noua imagine, iar daca nu o vei restabili la loc. - vei face o marire de text pentru versiunea mobila (doar in partea de jos a site-ului) - vei adauga un link de legatura catre mail (clic to mail) si WhatsApp. - vei adauga cuvintele cheie - vei activa certificatul SSL pus la dispozitie

  $107 (Avg Bid)
  $107 Avg Bida
  14 bida

  Proiectul presupune modernizarea...deranjeaza daca ramane tot DotNetNuke (ideal pentru ca este mai putin de munca, in acest caz trebuie doar un look nou) sau se schimba integral (singurul lucru care trebuie sa ramana sunt bazele de date (Microsoft SQL) de care se leaga un sistem de gestiune. Doar freelanceri din Romania, ideal Bucuresti sau Ploiesti.

  $1036 (Avg Bid)
  $1036 Avg Bida
  47 bida

  1. Buton de vazut bookinguri pe bilet ( sa arate si numele ghidului ) 2...original al biletului. 9. In ecranul de orders filtru dupa agent 10. In ecranul de management scoatem filtrarea pe ora punem doar pe zi 11. Adaugam filtru de range pentru management 12. Mai adaugam un tip de pret care sa apara doar la case 13. Panou separat pentru bulk tickets

  $57 (Avg Bid)
  $57 Avg Bida
  1 bida

  Caut pe cineva care sa introduca date din imagini intr-un fisier excel.

  $22 (Avg Bid)
  $22 Avg Bida
  40 bida

  Detinem o platfirma de eCommerce (Prestashop 1.7.5) si dorim integrarea cu centrul de distributie local, di...distributie local, din format ASMX cu export XML (produs, stoc, descriere, sku, ean) in timp real sau sub forma unui cron job. Manual implementare complet disponibil la cerere. Doar limba romana (just Romanian language) - India not accepted.

  $660 (Avg Bid)
  $660 Avg Bida
  5 bida

  Am nevoie de text unic pentru fiecare dintre 10 produse farmaceutice. Fiecare produs are deja o descriere ampla, trebuie doar reformulat textul si optimizat pentru SEO.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Avg Bida
  10 bida

  Cautam persoane serioase (preferabil cu PFA sau SRL) cu care sa colaboram pe proiectele noastre de social media marketing (in speci...media marketing (in special facebook, instagram, youtube si google Adwords) Incercam sa dezvoltam o colaborare pe termen lung. Asteptam propuneri insotite de un portofoliu. DOAR DIN ROMANIA / ONLY FROM ROMANIA PLEASE.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Avg Bida
  8 bida

  Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

  Ditampilkan Sulit Perjanjian Kerahsiaan

  Suntem interesati de redactarea unor planuri de afaceri. Continut circa 18-22 pagini. Fara proiectii financiare, doar "povestea". Death line 12.02.2019.

  $144 (Avg Bid)
  $144 Avg Bida
  2 bida

  Cautam persoane serioase (preferabil cu PFA sau SRL) cu care sa colaboram pe proiectele noastre de SEO, in special content writi...content writing si link building, scriere de articole blog, advertoriale, etc. Incercam sa dezvoltam o colaborare pe termen lung. Asteptam propuneri insotite de un portofoliu. DOAR DIN ROMANIA / ONLY FROM ROMANIA PLEASE.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Avg Bida
  25 bida

  ...agent termic, condens, tubulatura rectangulara si flexibila + elementele aferente (robineti, reductii, teuri, coturi, diferite tipuri de grile etc.) Sunt subcontractor, fac doar instalarea. Materialele in sine sunt furnizate de clientul final. Sunt platit la timpi unitari si coeficienti de manopera, la ml de teava in fuctie de diamentru, si respectiv

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Avg Bida
  6 bida

  Am creat un proiect j...incarce datele din cele 6 clase si sa le afiseze pe un formular CRUD (unde pot sa adaug o masina, editez una sa sterg) si sa adaug butoanele de inainte si inapoi. Deci am nevoie doar de partea JSF. Platesc in LTC sau ETH 50 lei. Am atasat mai jos un zip cu ce am lucrat pana acum(clase, test) Am nevoie urgent de acest formular.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Avg Bida
  2 bida

  doresc crearea unui site nou pe structura de maga...fi cu masini). ceva care sa porneasca de un template similar cu acesta : [log masuk untuk melihat URL] nu vreau ecomerce, doar prezentare Nu doresc platforma open source gen wordpress...etc. Doar cod nou, scris de la zero (ex. php 7.2) PRIORITY FOR ROMANIAN SPEAKING GUYS! Thank you!

  $545 (Avg Bid)
  $545 Avg Bida
  28 bida

  Salut, am nevoie de un programator pentru a crea o aplicatie nu foarte complexa,...(GPS) pentru a seta ruta de la punctul GPS-ului catre punctul B, News feed promotii, Search bar, Setari cont, Log-in, baza de date cu poze si text / review uri. Astept oferte, doar Bucuresti. Aplicatia o vreau pentru ambele sisteme de operare, Android / iOS. Multumesc.

  $6547 (Avg Bid)
  $6547 Avg Bida
  36 bida

  Dupa cum spune si titlul proiectul presupune colectarea datelor de conact ale unor firmei cu un anume CAEN de pe diverse website-uri. Pentru o mai buna comunicare doar freelancer-ii care sunt fluenti in limba romana sunt acceptati. Mai multe detalii prin PM.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Avg Bida
  37 bida

  Salut. Am un shop facut cu woocommerce, composite products si plugin de smartbill si o pagina de checkout care are cust...le pot factura fara tva. Comenzile sunt salvate corect in woocommerce, dar integrarea cu smartbill pe prtea de tva da o eroare pe care nu o pot rezolva. Mi-ar trebui ajutor doar in rezolvarea acestei chestiuni, restul e functionaal

  $100 (Avg Bid)
  $100 Avg Bida
  1 bida

  ...luni cu un necesar de munca de aproximativ 7-8 ore/zi (depinde de cat de rapid lucrati - daca ar fi prea mult pt o persoana, putem sa divizam munca cu o alta). Nu este greu, doar trebuie atentie. V-am pune la dispozitie un catalog cu adnotarile clientului, link-uri catre paginile furnizorilor de unde ai prelua textul si pozele. Textul si titlul trebuiesc

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Avg Bida
  27 bida

  I'm looking for a German or Romanian speaking Web Development !! Modificari Website Anunturi conceput cu WordPress Caut doar Persoane Serioase si vorbitoare de Limba Germana si Romana !!

  $177 (Avg Bid)
  $177 Avg Bida
  9 bida
  Creeare logo Tamat left

  Detin logo ul dorit de mine in format .png Ma intereseaza creearea acestui...de mine in format .png Ma intereseaza creearea acestuia in format schita pt a-l putea folosi in gravuri, imprimari etc. Atasez .png-ul de care vorbeam mai sus. Ma intereseaza doar cele trei litere(TSS), nu si detaliile de deasupra. Fundal alb, negru si transparent. Multumesc.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Avg Bida
  11 bida

  ...%[log masuk untuk melihat URL]%2Fwebsite%2Ftemplates%2Fhtml%2Ftravel-tourism%2Fapartments-and-hostels Totul va fi pus la dispozitie (text, poze etc), trebuie doar postat. Oferta o dorim trimisa atat pentru un website doar in limba engleza, cat si pentru limba engleza, dar si italiana, franceza, spaniola, norvegiana, suedeza si daneza. Toate textele vor fi puse la

  $2204 (Avg Bid)
  $2204 Avg Bida
  37 bida

  Salut am un proiect de facut,e vorba de niste tabele in Excel cu retete [log masuk untuk melihat URL] este inceput deja,doar trebuie sa urmezi modelul si sa le completezi cu datele din niste [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] cam 500 pag scanate in total,dar proiectul e inceput deja in Excel si sunt scrise aprox 200 zic [log masuk untuk melihat URL] verificat mai in...

  $94 (Avg Bid)
  $94 Avg Bida
  15 bida

  Caut o persoana care sa scrie 10 articole pentru un blog de fashion, care vor avea dimensiuni variate - intre 500 si 800 d...originalitate a textelor. Am rugamintea sa imi prezentati portofoliu sau sa scrieti un articol de proba (care nu va fi publicat). Ofer 65 Euro pentru job, va rog sa dati bid doar daca sunteti de acord cu acest pret. Multumesc

  $63 (Avg Bid)
  $63 Avg Bida
  17 bida

  ...muzica de castig - sa blocheze refreshul pana nu se intervine manual aspura paginii - eventual cu parola. • Toata matematica va fi pe partea de server la noi. Pagina web va fi doar de afisat si eventual mici setari. • De discutat - posibilitatea de a integra pagina web intr-o aplicatie android Pentru un mic exemplu puteti sa accesati [log masuk untuk melihat URL]

  $590 (Avg Bid)
  $590 Avg Bida
  3 bida

  Salut, Am uns Site de anunturi realizat cu Wordpress si doresc niste modi...doresc niste modificari la Site cat si la Functii, caut Programatori Seriosi si pentru o colaborare de lunga durata, caut doar Persoane vorbitori de Limba Romana sau Germana, caut Oameni Seriosi si Profesionali, nu caut carpasi care doar vor sa faca bani repede si lucru prost.

  $187 (Avg Bid)
  $187 Avg Bida
  6 bida

  ...sau review, repostam proiectul. Avem nevoie sa realizati Articole in Limba Romana pe tema: Sport, Nutritie, Fitness. Articolele trebuie sa fie bine realizate, si nu le dorim doar pentru SEO, asadar continutul si mesajul este extrem de important. Avand in vedere ca noi ca si firma oferim servicii de pierdere in greutate, marea majoritate a articolelor

  $25 (Avg Bid)
  $25 Avg Bida
  14 bida

  Specificatii generale prescurtat 1. Website MOBILE RESPONSIVE!!! F. F. IMPORTANT in romana 2. tool de COMPARA APARATELE..ceva ... CALCULATOR CA IN GERMANIA ... 4. TEXTUL SI SCHEMA SITEULUI ESTE AICI [log masuk untuk melihat URL] mai putin tabul de oportunitate de afaceri care sa fie accesat doar cu parola (sa nu fie vizibil la toata lumea).

  $176 (Avg Bid)
  $176 Avg Bida
  41 bida
  Script php Tamat left

  Un script php ce permite vizualizarea numarului de telefon si trimitere catre link extern doar utilizatorilor logati, restul trimite la pagina de register. (ceva asemanator [log masuk untuk melihat URL])

  $124 (Avg Bid)
  $124 Avg Bida
  18 bida

  Compania dezvoltare software angajeaza Full-Stack Developer pentru pozitia de Chief Technical Officer in vederea dezvoltarii unor proiecte pentru cli...externi. Reprezinta un plus daca viitorul CTO dispunde de o echipa proprie de programatori cu experienta in ceea ce priveste dezvoltarea unor proiecte similare. Se accepta doar aplicanti din Romania.

  $45 / hr (Avg Bid)
  $45 / hr Avg Bida
  5 bida

  SEO care participa trebuie sa intreprinda toate masurile necesare pentru a duce un site [log masuk untuk melihat URL] (denumire doar la cerere) pe prima pagina google. Site-ul are foarte multe informatie si exista de cativa ani. Bugetul este generos ,dar se aplica principiul totul sau nimic !

  $15995 (Avg Bid)
  $15995 Avg Bida
  21 bida

  ...followeri si cateva like-uri pe zi, iar pentru grup am nevoie de membrii activi care sa comenteze si sa dea like la postarile zilnice 3-4/zi. Astept oferte. Momentan se cauta doar pentru varianta in romana deci si membrii ar trebui sa aiba nume romanesti. Astept oferte...

  $368 (Avg Bid)
  $368 Avg Bida
  12 bida

  ...followeri si cateva like-uri pe zi, iar pentru grup am nevoie de membrii activi care sa comenteze si sa dea like la postarile zilnice 3-4/zi. Astept oferte. Momentan se cauta doar pentru varianta in romana deci si membrii ar trebui sa aiba nume romanesti. Astept oferte...

  $290 (Avg Bid)
  $290 Avg Bida
  5 bida

  ...web la site-ul de prezentare(una este creata deja) si de o aplicatia iOS/Android. Aplicatia ar avea nevoie doar ca un user sa poata face o plata spre un cont bancar, iar sistemul de plata e asigurat. Nu cerem nimic complex, deoarece este doar lansarea, MVP. O sa ai la dispozitie 24/7 la telefon pe unul din membrii echipei care te pot asista. Domeniul

  $200 (Avg Bid)
  $200 Avg Bida
  1 bida

  ...web la site-ul de prezentare(una este creata deja) si de o aplicatia iOS/Android. Aplicatia ar avea nevoie doar ca un user sa poata face o plata spre un cont bancar, iar sistemul de plata e asigurat. Nu cerem nimic complex, deoarece este doar lansarea, MVP. O sa ai la dispozitie 24/7 la telefon pe unul din membrii echipei care te pot asista. Domeniul

  $200 (Avg Bid)
  $200 Avg Bida
  1 bida

  ...nevoie de asistenta. Mai exact in a crea: inca o pagina web la site-ul de prezentare(una este creata deja) si de o aplicatia iOS/Android. Nu cerem nimic complex, deoarece este doar lansarea, MVP. O sa ai la dispozitie 24/7 la telefon pe unul din membrii echipei care te pot asista. Domeniul e il avem. Vom veni mereu cu task-uri precise ca sa fim productivi

  $200 (Avg Bid)
  $200 Avg Bida
  1 bida

  3, 4 layout-uri responsive html pentru un site web turism, executate după schița grafica (jpg sau photoshop) Home Pagi...cunoscut precum Bootstrap, Foundation, material design kit, etc. (se accepta și framework propriu dacă respecta cerințele baza) Schița atașată este doar pentru front un preview, nu este finala și conține doar pagina home.

  $153 (Avg Bid)
  $153 Avg Bida
  17 bida

  ...motiv a dus la inchiderea unui port (8443) folosit de Plesk pentru interfata grafica si la inchiderea porturilor 21 si 22 deci nici FTP si nici SSH. In momentul de fata am doar acces direct la server printr-o consolaa virtuala (cel putin asa cred ca ii zice...). Am incercat sa fac update, sa repornesc serviciul dar de fiecare data mi se afiseaza erori

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Avg Bida
  1 bida

  ...intinde usor spre o sabie infipta in pamant - in spate, ca iesind vag din fundal, apar niste ochi malefici, eventual si mici trasaturi demonice, dar slabe, fara un contur clar, doar indus - jos, unde vin picioarele si sabia in pamant, o demarcare gen spicuri de grau, iarba, frunze si cativa bolovani - rochia o las la latitudinea dvs, poate sa semene cu

  $117 (Avg Bid)
  $117 Avg Bida
  1 bida

  Bună Sunt un dezvoltator web cu experiență. Acest job este doar converti fișierele PSD în HTML / CSS. Voi furniza documentul privind structura directorului și definirea clasei de reguli. Mulțumiri

  $142 (Avg Bid)
  $142 Avg Bida
  23 bida

  Artikel Komuniti doar Teratas