Document tracking system aspnetpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    447,457 document tracking system aspnet tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    3 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    18 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    5 bida

    Pick up document from Malacca (Lot 5, Batu Berendam Free Trade Zone Phase III, Batu Berendam, 75350 Melaka, Malaysia) send to No 578 , Jalan Idaman 3/7 Taman Desa Idaman 81400 Senai Johor Malaysia

    $373 (Avg Bid)
    Tempatan
    $373 Avg Bida
    28 bida

    Hi instaservpvtltd, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk meli...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida
    Legal document Tamat left

    Mengerti ttg agraria dan notaris

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $639 (Avg Bid)
    $639 Avg Bida
    1 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat filling document supaya tidak ada kehilangan,dan membuat rapi data perusahaan didalam satu folder

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    12 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    I require an SQL script to be written and a custom Query Data report created in our Linnworks system. The report is fairly simple. I require a report to show all open and paid, or resend orders that have not been processed which have TAG 1 applied. There will be a number fo data feilds to display on the report.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    1 bida

    I want get help to integrate a webshop with api's. i have full api setup for Endpoints, Catalog, Module, Order , Shipping , Tracking, User [log masuk untuk melihat URL] I have 2 websites [log masuk untuk melihat URL] other i can not show. it's 18+ But same thing. But i need a quote on what it would take to add more products from the same place. The integrations i have can only handle ...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    8 bida

    Re-type current PDF Re-type current PDF Re-type current PDF Re-type current PDF

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    32 bida

    Re-type current PDF Re-type current PDF Re-type current PDF Re-type current PDF

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    27 bida

    Re-type current PDF Re-type current PDF Re-type current PDF Re-type current PDF

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    30 bida

    Penetration Test for a SAP System with RFC etc.

    $507 (Avg Bid)
    $507 Avg Bida
    7 bida

    have a .py document and I want to run this on an free server (AWS, google,....) on a daily basis. The python File uses selenium. I want you to help me with this. At the end of the project I should be able to modify the code on the server by my own.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    3 bida

    I am looking for someone to take my English Purchase order for a Chinese Supplier and convert the format to Chinese, so that the supplier has the English and Chinese Version layed out.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    4 bida

    We are looking for team or individual who can develop E-Forms Solution using following methodology. a. System should be web based application using Microsoft .NET technology with latest MVC framework and C# as back-end language. b. System should use latest and market standard client side framework. c. System should use MS SQL server for database. d. Front-end design should be using latest jQuery ...

    $1110 (Avg Bid)
    $1110 Avg Bida
    37 bida

    We have some document. We need proofreading from English into Japanese urgently. Please bid native translator.

    $6 - $12 / hr
    Sulit
    $6 - $12 / hr
    6 bida
    power system 6 hari left

    ı need write on matlab In the following power system all values are given in per-unit. By any programming language, find the voltage of each bus and the total power loss, for tolerance ε<10-6. a) Using Gauss-Seidel Method. b) Using Newton-Raphson Method. * Results of all iterations should be provided. There is no limit for reactive power of PV bus

    $8 - $23
    Sulit
    $8 - $23
    1 bida

    Presentation of a new project Sports of the Future We have already a film [log masuk untuk melihat URL] and a website: [log masuk untuk melihat URL] Objective is to make an interactive presentation to present the concept. Film + augmented reality Languages ENG and RUS We have a briefing document of 4 pages

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    9 bida

    I need you to develop a Point of Sale software with excellent UI/UX and Payment Gateway setup for me. I would like this software to be developed for Windows using PHP.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    4 bida

    Hi there, we have a scanned document we need it back in word file.

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    57 bida

    I need an expert on signal and system (Discrete and continuous signals, The Laplace Transform, Sampling of continuous-time signals, Fourier representation of discrete signals, Simulink, etc. The tasks would be on Matlab so if you know the above topics and ready to do any tasks related to that on MATLAB, please bid. Start your bid by "MATLAB", otherwise, you will be rejected automaticall...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    ı need write on matlab In the following power system all values are given in per-unit. By any programming language, find the voltage of each bus and the total power loss, for tolerance ε<10-6. a) Using Gauss-Seidel Method. b) Using Newton-Raphson Method. * Results of all iterations should be provided. There is no limit for reactive power of PV bus

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    5 bida

    I have a page board bylaws document that needs to be retyped in Microsoft Word.

    $255 (Avg Bid)
    $255 Avg Bida
    87 bida

    I have a page board bylaws document that needs to be retyped in Microsoft Word.

    $256 (Avg Bid)
    $256 Avg Bida
    42 bida

    Hi there we have a scanned document we need it back in word file.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    58 bida

    I have a document written in tamil. It contains sanskrti slokas. I want to be re-written in Hindi.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    12 bida

    We need to create an end to end Learning management system from scratch 1. An Android app for learners. Completely data driven. The prototyping will be shared along with design and app flow. Need to create API, Android app and web admin console. 2. A trainer app. The complete prototyping will be shared. Api creation, Android app and web admin console 3. Mentor Android app, this also as mention...

    $1965 (Avg Bid)
    $1965 Avg Bida
    37 bida

    Hi there we have a scanned document we need it back in word file.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    32 bida