Does vudu family play work on apple tvpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    460,277 does vudu family play work on apple tv tugasan ditemui, harga dalam USD
    Egi Permana Tamat left

    Berpengalaman mengerjakan tv series drama,sitkom,dan dokumenter di stasiun tv swasta. Pernah menjadi asisten editor sebuah film layar lebar, dan mengerjakan sampingan video wedding, promnight sekolah, dan lain-lain. Mempunyai pengalaman memberi workshop seputaran editing.

    $1005 - $2010
    $1005 - $2010
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya membuat artikel sesuai dengan fakta atau realita yg saya tulis menjadi artikel dengan kata kata yang jelas dan menarik dan salah satu artikel saya sudah peenah masuk ke dalam salah satu acaa berita di tv nasional

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    2 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    5 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Lokasi di Bali, bisa mengoperasikan indesigns program dr apple

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    saya sedang mencari pekerjaan, saya ingin membantu bapaka/ibu dalam menyelesaikan pekerjaan dengan kemampuan yang saya miliki. semoga bapak/ibu berkenan mempekerjakan saya. terimakasih atas perhatiannya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Input data ke komputer menyusun laporan mengerjakan input data

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    10 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $267 (Avg Bid)
    $267 Avg Bida
    1 bida

    URGENT!! Perlu Sales atau Digital Sales Marketer (SEO) untuk menjual produk supplemen kulit dari swedia, bonus menarik sekitar USD30-100 per produk yang terjual. bisa freelance dilakukan kapanpun dan dimanapun.. Produk bernama Apple Stem Cell Plus Collagen.. dengan khasiat meregenerasi sel kulit, menghilangkan flag dan bekas jerawat, anti aging, dll.. bisa juga dipakai untuk mengurangi kol...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    3 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    key in data,invoice and anythink

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    bakat dalam entry data , dan dapat bayaran sesuai harapan

    $1156 (Avg Bid)
    $1156 Avg Bida
    9 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    yar koi kam labh dayen ha................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida
    Ge Design work Tamat left

    bergerak di bidang design web, photograph dll

    $409 (Avg Bid)
    $409 Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] pakistani dramas pakistani dramas online hum tv dramas asdjasbda dka dkjadbakjdbakj

    SEO
    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Website Ur:- [log masuk untuk melihat URL] Keywords:- 1:- pakistani dramas 2:- pakistani dramas online 3:- hum tv dramas

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Membuat suatu desain yang lucu tentang budaya pop dan merancang sesuatu yang mengagumkan. Suatu Desain yang lucu tentang apa aja yang berasal dari acara TV favorit atau film. Memakai imajinasi untuk meniru budaya dan sedikit mencerca pop, sastra klasik, dan tren ikon. Bisa berupa ejekan dari hati anda(tidak mengandung SARA) dan mampu membuat orang ketawa.

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Family Media Group adalah sebuah nama yang ingin sekali saya kembangkan untuk memberikan informasi kepada semua orang. Agar semua masyarakat khususnya anak remaja bisa mengeluarkan ide kreatif mereka dan bisa memberikan dorongan masa depannya.

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    2 bida

    saya bisa menganalisa data,entry data , dan masih banyak lagi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida
    www.acomer.si Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] nujno sdelat toje samoe kak i na apple viberaesh tovar i menyaetsa cena no bez vozmojnosti oplati

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    2 bida
    Sizzle reel 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for AE designer with experience creating awesome sizzle reel for Tv, theatre, and movie production. Please send link to your work that represents experience making an awesome sizzle reel presentation. I’m aware AE templates for this exist, I’m looking for an experienced freelancer that understands what is required for an awesome sizzle reel. Respectfully if you do not have a bo...

    $451 (Avg Bid)
    $451 Avg Bida
    14 bida

    I'm trying to record audio and play it in real time using OpenSL ES, I can send the audio packet to the server, and the server is sending the packet to users correctly. However, there is a problem that I don't know why. The user who is recording can hear himself (the audio goes through the server and goes back to him), but when another user is speaking, the audio packages arrive and when...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida
    Rd2success 6 hari left
    DISAHKAN

    I want a Driving School app to be developed with the functionality exactly like the one listed below please click the link and have a look at the app on the website and let me know if you are able to develop an app with the same functionalities The #1 admin app for instructors & multi-car schools Complete business management Innovative student app Works online and offline FOR SCHOOLS Diar...

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    9 bida

    ***DON'T APPLY IF NOT IN MUMBAI, INDIA. MUST LIVE OR CAN TRAVEL TO MUMBAI, INDIA*** THIS IS NOT AN ONLINE JOB THIS IS NOT REMOTE WORK YOU MUST BE WITH CLIENT IN PERSON IN MUMBAI, INDIA NO EXCEPTIONS Looking for the very best most experienced web design expert in Mumbai. Ideally 3+ years experience in web design. Digital marketing skills are a plus. Digital marketing is a potential long te...

    $601 (Avg Bid)
    $601 Avg Bida
    6 bida

    Company Name: Peggy Orange Request: Company logo (icon and font) and Favicon Peggy Orange is a small start-up delivering educational activity boxes to parents of 3-5 year old children. The Peggy Orange monthly subscription boxes include 8 enriching activities in each letterbox-sized box, based on a different theme each month, and have been designed to give parents the resources and correct guida...

    $132 (Avg Bid)
    $132
    30 penyertaan

    Looking to hire a full time experienced VBA programmer to work Mon to Sat 10.30 AM to 6.30 PM EST. Only bid if you are agree to work full time and in this required time frame. Only serious VBA programmers who are interested to work longtime. Not just for few weeks or months. Its a great opportunity for serious programmers. Its not a single project, its for a full time job where you will do di...

    $432 (Avg Bid)
    $432 Avg Bida
    14 bida
    Dev Pass2U API integration 6 hari left
    DISAHKAN

    The project is to develop an api integration (pass2u [log masuk untuk melihat URL] ) with our POS ([log masuk untuk melihat URL]ÇÕES) The idea is to create an automated reservation tool using POS to sell and automatically send Apple Wallet Pass to our visitors

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida

    Hi, my name is Mel. I have an online store I am looking to sell hoodies and tshirts with original art on there. Ultimately I am looking for a graphic designer to lock in and build with because I have a lot of ideas for t shirts and collections. I would like to start with designs for my first collection which will be called the "MAGICAL AF " collection. For one of the hoodie designs I...

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin
    $150
    12 penyertaan

    I am looking for a web or graphic designer or developer for our web development now. I prefer new freelancers. Thank you. Zhang

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    19 bida
    Trophy icon Design a Logo 6 hari left

    We are going to sell a product to people who play video games. The idea of the logo should be 80's retro but modern, have a sci-fi/cyberpunk vibe, and have characteristics of galaxies and outer space. I will need a logo and the name of the brand will be incorporated alongside the logo. Please see attached files to get some ideas of what overall idea I want. Thanks to all!

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    2 penyertaan