Dolphin page join builder fieldpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    491,520 dolphin page join builder field tugasan ditemui, harga dalam USD

    landing page skincare buat promo fb , ig , youtube

    $2033 (Avg Bid)
    $2033 Avg Bida
    1 bida

    lets'go ikutii dan join bersama kita

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    68 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida

    Kami ada tanah 7 ekar untuk buat ladang jagung sesiapa berminat untuk join boleh contact kita

    $16847 - $48135
    $16847 - $48135
    0 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel Come on join

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Boonex Dolphin Setup

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat ...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat logo disign

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat sebuah tools . fast builder android . supaya saya tidak menggunakan android studio atau eclipse .. jadi intinya saya ingin pekerjaan saya menjadi lebih mudah . saya memmiliki sourcode andoid yang di jadikan tools

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Jelas pandat dan singkat join aja sini

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $4860 (Avg Bid)
    $4860 Avg Bida
    2 bida

    Bro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakan. Bro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakanBro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakan

    $12 - $12
    $12 - $12
    0 bida

    Memasukkan data administrasi ke field data

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    7 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek b...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Join me on skype ([log masuk untuk melihat URL])

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    1 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) th...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    bantu saya untuk mengajak orang untuk join ( rekrut ) / buka polis dengan cara menabung di PRUDENTIAL dengan kriteria sebagai berikut : 500.000 = 80 orang 1.000.000 = 40 orang 1.500.000 = 27 orang 2.000.000 = 20 orang more info call me : 081233064433 PIN : 7CDDA8EE

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya mahu halaman perniagaan Facebook yang dibuat untuk saya, dengan mudah menggunakan arahan. Ini adalah untuk pautan ke 2 laman web dan 1 kedai di Australia. Saya ingin melihat kerja sama anda sebelum ini sebelum saya melakukan kepada siapa pun silakan. Halaman tersebut mestilah dengan standard yang sangat tinggi dan dioptimumkan untuk menggerakkan orang ke laman web saya untuk jualan. Anda dial...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $830 (Avg Bid)
    $830 Avg Bida
    4 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida
    design home page (1 page) 6 hari left
    DISAHKAN

    I need designer who can design homepage from wireframe. Please check attachment. if you have experience to make Japanese homepage, then please let me know your past work in your proposal. I need someone who can do logo design as well. Don't apply this project until you check the requirements.

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    31 bida

    /JOB Description As MagniFinance (that is an online invoicing software approved by the Portuguese Tax and Customs Authority), we want to have an integration of our invoicing API with Prestashop to allow online stores that uses PrestaShop to invoicing automatically when a customer buy something online. To do this, you should create/have a sample sandbox PrestaShop account to test and present the r...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    2 bida

    I would like our payments page to be designed to make it as user friendly as possible. Things to note: It will be used exclusively by mobile users on a mobile browser I do not want users to have to scroll down to use view any of the page The top section must allow for a banner image to be included (we set this image internally) The other elements of the payments page should be self explanatory. We...

    $119 (Avg Bid)
    $119
    1 penyertaan
    Paraphrasing an article 6 hari left
    DISAHKAN

    I have around 14 pages ( around 5000 words) of a thesis with high plagiarism. I need someone to do the paraphrasing of the text to reduce the plagiarism below 15% using Turnitin software. I prefer someone who is an expert in English literature field and can do this job within 24 hours.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    35 bida

    I need a translation. Verry urgent anyone know Arabic get the job

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    11 bida

    [log masuk untuk melihat URL] link for your refrence there are four members so I need only four cards in our team section

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    13 bida

    We are looking for people who can work with Wordpress and the realted programming skills like HTML, PHP; JS and Database configurations with MySQL. Also another important skill is to know work with BI Dashboards and implement them.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hey sir iam ready now for this job and give you good result so pls give me one chance then I can start work my experience make the best candidate for this project iam confidence personality who like to succeed and I want to continue my career as a typing expert in the field of business

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hey maam iam ready now for this job and give you good result so pls give me one chance then I can start work my experience make the best candidate for this project iam confidence personality who like to succeed and I want to continue my career as a typing expert in the field of business

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi. I have a single page application and in that I am adding two number. The value must be displayed in the next page after I click the "add" button

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    22 bida

    Hi, we are creating a website using muffin builder (BeTheme) and want to make the responsiveness of 1/5 columns different. At the moment, on responsive viewport, they become 1/1. We would like ho have 2 elements per row instead of just 1.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    8 bida

    Digital Marketing Manager (native English speaker) We are looking for a dynamic and creative native English-speaking Digital Marketing Manager who is capable of helping us to offer our services to our English-speaking clients globally. We are expecting a candidate with an overall experience in both people management and in general fields of digital marketing such as SEO and SEA relevant content ...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    6 bida

    Taking the [log masuk untuk melihat URL] or [log masuk untuk melihat URL] smart-contract code and make adjustments The smart contract needs to be 95% decentralize and 5% centralized in order to make changes if needed The smart contract is 100% real and it's not Funzi scam and needs to make sure there is a back door for pulling the money to build the trust of the community. The goal of the...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want replica of this website to be build using clickfunnels tool. [log masuk untuk melihat URL]

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Please read full details of posting and only apply if you can meet this criteria. We need high-quality, only the best writers for the job. Content needs to be SEO friendly and the writer will be expected to attach anti-plagiarism report along with the content. We will only pay for high quality. please send you pervious articles and blog samples in the required field. Someone who has a great im...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    16 bida

    Dear Freelancers, I want a dedicated person who can handle my Insta and FB pages and promote then organically to my target audience. Only people with proven record and who can give results. Newbies please do not bid. Thanks.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    8 bida

    We are an architecture design company in Romania with over 30 years of experience in the field, which has in its portfolio various buildings. Now we are working on a set of 6 apartment buildings. I want collaboration for the presentation of 3d renderings, interior and exterior of the works. I would like a price offer for the presentation materials necessary for the beneficiary, namely: 1. 2d plans...

    $2284 (Avg Bid)
    $2284 Avg Bida
    30 bida