Dont paypal accept credit card paymentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    675,901 dont paypal accept credit card payment tugasan ditemui, harga dalam USD

    Zaman semakin maju, anda tidak perlu membazir wang ringgit untuk menempah ratusan atau ribuan kad kahwin, cukup sekadar `digital card` untuk diberi kepada rakan dan saudara anda hanya melalui pesanan whatapp

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    17 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    7 bida
    pulling cable Tamat left

    pulling cable for card access, cctv, data network.

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Design untuk Website Design, Pembuatan Logo, Name Card, Produk, Flyer, Brosur, dll

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Assalamualaikum. Saya ada sedikit pertanyaan tentang program eRezeki. Ini bukan 'hire-me directly' job offer, jadi sila jangat accept. Terima Kasih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    web sudah jadi, namun ada penambahan pada system pembayaran menggunakan paypal (Sandbox paypal) jenis paypal payment pro. Jika akun production sudah jadi akun sandbox yg utk testing akan diganti. Jika ada yang mengerti maksud dari Job ini message saya. Sebelumnya saya sudah coba sendiri namun error terus, untuk keperluan tugas akhir mahasiswa. Terimakasih Freelancer.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    saya ingin mendaftarkan paypal saya ke adcenter berikut dengan mendapatkan SEO untuk memudahkan index bisnis saya dihalaman google

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    aura merupakan gelombang electromagnetik yang dipancarkanoleh aktifitas dan tubuh manusia,jadi tiap tiap manusia memiliki aura,aura bukanlah hal goib aura seperti suara,anda tidak dapat melihat suara tapi anda tapat mnedengarnya bukan,pada frekquensi tertentu aura pada manusia dapat menjadi warna itulah yang digunakan untuk fhoto aura,aura berbanding lurus denGAN pemiliknya dimana aura melambangka...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Saat ini kami memiliki sebuah website open cart yang sudah running ada beberapa hal yang perlu diperbaiki - Multi language ( lebih akurat ) - Easy payment paypal, Credit card and akses (userfriendly) - Memperbaiki Bug dan modul, data.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    6 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Please ONLY SHOW RENDERINGS ON A PLAIN WHITE BACKGROUND-NO MOCKUPS (not a black background, not a business card, not a wall). Please ONLY SHOW RENDERINGS ON A PLAIN WHITE BACKGROUND-NO MOCKUPS (not a black background, not a business card, not a wall). Please make a logo for a staffing company named Tailored Health Careers Please use these colors: Blue and gold logo Please ONLY SHOW RENDERINGS ...

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    6 penyertaan

    Need: 1- Invist.. brouchor for my drug. 2- complete CRF for my study 3- Clinical Monitering plan 4- opertional prucedure plan

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    6 bida

    Same topic make US English 10 different Paragraph. Every small paragraph Require minimum 3 sentence. Please accept only Real US user.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon Logo + business cards 2 hari left

    Hi, My dear Client needs logo + business card design. It is a beauty saloon, nail art, lashes, massage, and other girls stuff :) Preferred Colors she wants: - Green - Gold - White tones The name of the Beauty Saloon is "Majestic" information: - email: info @ [log masuk untuk melihat URL] - phone: 099 111 1111 - Address: J.J. Strossmayera 79, 31 000 Osijek, Croatia We would like al...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    40 penyertaan
    c# ContentTools page editor 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello! My project is on ASP.NET MVC. I'm using a JS tool to make an inline page editing > [log masuk untuk melihat URL] I'm looking for a solution to make layout like this > [log masuk untuk melihat URL] and like this > [log masuk untuk melihat URL] My goal is to make a visual like this very quickly, so i need to can upload the picture and edit the text under the pictur...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    5 bida

    I am requiring to build a Payment Form that can be added to my website to only submit the payments. It will not be a payment gateway but just the information submission form.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    8 bida

    Hi Ayabulela Y.,This is Robert. Please accept this job. Thanks

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    Basic Concept Employees should file their tax returns online. We need to build a website (mobile and desktop optimized) that makes this process as easy as possible. The structure We need a front-end area ( Homepage ) where customers get an overview of what our services are and a back-end area for users who are logged in or are customers already. The front-end area serves to achieve trust and con...

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    30 bida
    Go or No Go WordPress website 6 hari left
    DISAHKAN

    Information I would like to have an easy customable WordPress theme website. The website has the purpose of adding pdf documents so people can review them and can give their approval of say that they don’t approve. The main page has to have a small introduction and a login area or when they are not registered, they have to register and I can accept or deny the person with my administrator ...

    $497 (Avg Bid)
    $497 Avg Bida
    34 bida

    [log masuk untuk melihat URL] payment addon needed for CS Cart multi vendor website. The Addon should be installed via CS Cart admin panel and no FTP or server access will be granted.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    2 bida

    Hi Prudence H., This is Robert. Please accept this job. Thanks

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a freelancer with real skills in Graphic/Art designing to develop a website in WordPress. Requirements: - Ability to design/create original/innovative graphics similar to this website: [log masuk untuk melihat URL] Please note, I am not looking for copy/paste stock pictures. - Volume and scope of project is small, but innovation and creativity is largely expected (Website struct...

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    36 bida
    Need To update Ionic App -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Our project running on all platforms like Web IOS & Android. You have to make changes of IOS application UI design as same as our Android application UI design of our application. And you see the subtitle heading beneath heading that is write as SHARE ORR CELEBRATE you have to delete this line and add EVERYTHING IS HERE as a subtitle heading. I attach two different screenshots of IOS applicat...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    My name is Ceren I'm from Turkey and I'm 12 years old and I'm currently writing a book called "THE SECRET OF BRUGHTHON" and I need someone to help me with the book cover and character designs. So I need somebody to be my book editor and helper for some ideas through out the book. I will accept any one who's willing to participate for a small amount. Thank you.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    Hi, I have built an e-commerce store in Shopify and am using a 3rd party app (Importify) to bring products into my store. These products are from a standard supplier (Amazon or Walmart). When a customer purchases an item on my store, I need to go into the 3rd party app's dashboard, select "fulfill", then go to the supplier website and enter the customer information and my credit ca...

    $232 (Avg Bid)
    $232 Avg Bida
    5 bida

    We have an upcoming movie which we are finalizing post-production on, and are seeking FX artists to handle the FX work on this film. As a result a small number of contests will be run to identify artists who can handle specific tasks we need, with additional jobs offered to our winners. For this contest we have a series of very brief (2-3 second) shots of a laptop showing a man on it. We would li...

    $28 (Avg Bid)
    Dijamin
    $28
    0 penyertaan
    payment api integration 6 hari left
    DISAHKAN

    integrate payment api to my website

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    30 bida

    I am looking to develop the mobile application in flutter that will have the following features: Login with mobile phone -> send verify code -> Logged in. When login to the application, there will be the menu card list: 1 - My Profile (CV Generation) Allow the user to edit/manage profile (work experience, qualification ...) and generate the CV 2 - Task (To Do) Similar to Microsoft To d...

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    17 bida

    Hi Shady, this is Zoya from Pharma BP. Here is the project with a recording of 68 minutes, please accept

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] is the site. Check it out! I want 3 variations of the logo, with the scout having a safari hat and binoculars, the buyer having a credit card and cash, and the marketer having a briefcase and a megaphone. Looking to get this done cheap and quick and simple.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    43 bida

    I need to create a way in elementor where I create a form and people have to pay to sumbit it, but the payment happens only through woocommerce wallet Fill the form- user click submit - a line appears - x amount will be deducted from your wallet to submit the form, click submit if you agree- the user clicks submit - the amount gets deducted from the wallet - the form is accepted by the site. I...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    looking for graphic designers for boxes and credit card type pendrives

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida
    Quick Web Scraping Project 6 hari left
    DISAHKAN

    Web scrape a table on a web page. Please check the specifications in the PDF attachment below before you accept.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    21 bida
    3d modelling with VR thing 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking for someone to design a university building with different rooms (reception, classroom, auditorium, etc.) in VR. Also after creation, there will be a need for continuous partnership to create the different courses in VR. Should work in VR headsets, laptops and mobile devices. I accept offers.

    $20 - $170
    Dimeterai
    $20 - $170
    3 bida
    Sports Area for School (new) 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello all, for 25th June we need: Project for a sports room in a school with 12m x 20m (6 meters height) 1. The plan according to the indications of the "hand draw of the plan" 2. The elevation plan of the three walls according to the "hand draw of the elevation plan". 3. The 3D of all the arena "plan plus three elevation plans". 4. There are retractable benches ...

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    42 bida

    Laravel Backend, ecommerce, able to integrate with my current mobile app. Some specifications of the website shall include: 1. User Login and Registration a. Profile with linkage of mobile app reward points i. Fname, Lname, Password, username, email, Mobile Number(with country code), Address 2. General Content a. About Us b. FAQ c. Contact Us d. Shipping and returns e. Website policy f. Mobile a...

    $1031 (Avg Bid)
    $1031 Avg Bida
    89 bida

    Hi, can you take a look at this if will be possible to make it [log masuk untuk melihat URL] And dAPP to be used wallet-ul tronlink Creation dAPP for staking cu referral exemple: [log masuk untuk melihat URL] tronlink wallet or tronmask wallet [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Tell me if you can realise [log masuk untuk melihat U...

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    4 bida

    i would like to build a usdt gateway

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    9 bida

    Need to integrate razorpay payment gateway and SMS gateway in Sngine Script. Need to be done on urgent basis, so please bid only if you can do. Dont waste time. Will pay amount once everything is done. LOW BIDDERS are highly appreciated

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    6 bida