Download sample student registration system php mysqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    408,785 download sample student registration system php mysql tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $1250 Avg Bida
    1 bida
    $75 Avg Bida
    4 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    10 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin ada link download software pada blog saya seperti pada website [log masuk untuk melihat URL] blog saya [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built. We are Data Processing Company We as Admin send some files to our vendors. They make some corrections and return back to us. We want an android app for client and admin. Vendor will Request work from the app and We as admin will receive notification We will send them files for the correction and then vendor will return back. We will chk c...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a python programmer who has good experience in web scraping. I need to scrape a list of stocks from 2 websites. I will provide links via chat. Scraped data is needed to be store on Database.(MySQL) Since I have to use data to generate articles related to stocks. So python skill for language processing is also needed. Articles should be generated based on the scraped data and tem...

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    42 bida
    ADVICE/INFO 6 hari left
    DISAHKAN

    ADVICE!!!! REGISTRATION FORM ISSUE -What Geo addon do I need to add drop down ‘STATE’ field to my profile builder plug-in form? It needs to change depending on COUNTRY selected first. WHATS THE BEST WAY TO DO THIS?

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    9 bida

    Cloud based Web Application for managing membership subscription for gym, club, spa and any similar outlets. It is delivered as SaaS ( Solution as service) for clients /gym owners. System includes following features Preparing plans, packages , offers Membership registration , billing, payment collection, card/wallet payment Attendance /usage tracking

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    13 bida

    need core php devloper bcz i have two backend so i want murge in 1 ( source and database)

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    26 bida

    Hi i need a web developer who can connect mysql to php on my web server,also solve a small error in web scraping code in python and these 2 jobs should be done on my pc via [log masuk untuk melihat URL] you are suitable for these 2 jobs then please apply fast.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    12 bida

    I want someone to add some features in my php site. Before applying for the job make sure: You have excellent knowledge of php You have excellent knowledge of payment gateways You have excellent knowledge of apis.

    PHP
    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    24 bida

    There’ll be total of 7 pages (including of home page) Home Page About Us Contact Us (Besides contact information, Includes a contact form where people can submit feedback or queries about our service. Information submitted through the form should end up at their abcd@.[log masuk untuk melihat URL] inbox) Compliments/Testimonials from clients and partners (We’ll incorporate into o...

    $454 (Avg Bid)
    $454 Avg Bida
    3 bida
    Personal Assistant 6 hari left
    DISAHKAN

    I would need a personal assistance and the task are Download photos in phone from the sources i provide Upload them on the website Editing my google sheet for finance (data entry only )

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    46 bida

    The project requires - Self registration - Once approved can register those under him - Purchase - Stock

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    14 bida

    we are in need for a php selenium crawler that will log into a platform, download reports and update settings

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    30 bida

    I need an existing website rebuilt. I need you to design and build my website. Mainly this will be a bloging website. Things required: * Redesign * Console with following features - 1) Add a new page, post, category 2) Post can be segregated by pages and category/sub category 3) Feature to encrypt youtube videos 4) Feature for adding code snippet 5) Feture to add/incorporate compiler - Python f...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    9 bida

    I want to create IOS and Android application for classified ads based on php admin/wordpress. The app should be native and not web-app. The app should have all following: New user registration User login Recover forgotten password Post ad Upload images using mobile camera or photo album Set item location on the map/MAPBOX Edit or delete your ads Add items in the watch list View or remove items fr...

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    73 bida

    Reading and finding solution ( 10 mins work -> 20$) Webfiltering/GSuite. Hi. Thank you for having interest in this project. It's a simple micro task. I need someone to read tutorial/article and solve the given very simple task, What is the feature you will try and study for short minuit? The feature that need to be studied is, Google's webfiltering (Google Group policy) featu...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for someone (can be a student) to do some simple translations of a menu for a restaurant here in Phuket. We need it from English to Polish. Most of it are just one or two word menu items with no description. Samples and files available. Very short and easy project, we don't need anyone very expensive, we just don't want to rely on Google translate. This is only an update,...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    13 bida

    Android developer needed : **** Upgrade mobile APP : Project budget : $1000 = JAVA (min 5 years) = PHP CORE (min 4 years) = MYSQL (min 6 years) -Design new pages. -Integrate new functionalities -Integrate APis (payment, social media) = See doc for details Attachments

    $1072 (Avg Bid)
    $1072 Avg Bida
    76 bida

    Hello, we need a PHP-script that can download the recordings of our Meetings from the Zoom Platform ([log masuk untuk melihat URL]) to a local storage. The script should check repeateatly every of our 6-10 Zoom-Accounts if there are new Meetings-recordings available to download. (It should be possible to add or remove Accounts easily). The script should be run as a Cronjob every 10 to 15 minut...

    PHP
    $582 (Avg Bid)
    $582 Avg Bida
    39 bida

    I need help with Prestashop 1.6 website. New customer registration form don't work, after a freelancer modified it to avoid Russian spam. Please check the attached file.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    18 bida