Download template for examination system homepage in any websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    329,433 download template for examination system homepage in any website tugasan ditemui, harga dalam USD

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $75 Avg Bida
    4 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    11 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Our client has supplied a word document that contains the content of their current corporate profile in a 'dated' format We require: a front cover and page template to be developed in InDesign that reflects a modern and fresh style and layout that is consistent with the client's online presence. * To copy and paste text and images from supplied files into the page template to cr...

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    19 bida

    I am looking for some salespeople that can make phone call and send email to sell our software in their country. The software is a cloud based SaaS that lets facilities managers and maintenance managers create work orders, assign the work order to their workers and complete their maintenance tasks. The software has 2 plans: $29/month/user and $49/month/user. We are looking at a commission based s...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write a research article.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Basically, I want an Android application, which informs the receiver through a text message that you received an email, with the Heading of that email in the text Message For example I received an email from my friend TO, Rachit ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTU VWXYZ Tel: +1432909 Tel: +3193849 So these 2 numbers should be informed, that you received an email Via notification and a text message.

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    13 bida

    I have a very successful food blog at [log masuk untuk melihat URL] however it seriously need an upgrade to a more functional, mobile friendly and spectacular look to compliment the content. Here are the basics of what I need done... - install and configure new template (I will provide) - upgrade to latest Word Press - delete and reinstall new plugins (make suggestions on which are important and...

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    37 bida

    Sales Service Marketing Talent Finance and operations AI-driven insights Business Central Mixed reality It needs to be done like there functions,.

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    This is a Chinese company, we need to build a Q&A system on wechat miniprogram.

    $2133 (Avg Bid)
    $2133 Avg Bida
    9 bida
    Change my website theme 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello my website My website is called [log masuk untuk melihat URL] I am looking to change it to this theme [log masuk untuk melihat URL] or this one [log masuk untuk melihat URL] I would need you to change the colors to match mind I would also need for you to add some things on the form like a contact email address. And i would need for that to be set up to send an email to my email address...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    57 bida

    Download YouTube video’s different channels... all video’s of Some content producers in normaal video format

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    I am in the process of setting up the WP Rentals theme on a Wordpress website and require the booking calendar that is displayed on each individual rental property page of the theme to be integrated with the ResBook booking system. An example of what we are looking for can be found by looking at the booking calendar at this website, which is also integrated with the Resbook Booking System. [log ...

    $358 (Avg Bid)
    $358 Avg Bida
    26 bida

    Build a Content and Advertisement Management System for Digital Out of Home Advertisement (DOOH) that will be used to display entertainment and ads content on portable Android OS tablets and controlled from web based platform on MAC OS device. The system should include but not limited to the following: - Analysis of the advertisements (Num of views, number of clicks, geography of the ads viewed) -...

    $21947 (Avg Bid)
    $21947 Avg Bida
    36 bida

    I would like to make a page, in any code .. as long as it has title and a body .. in fact it would be a simple home page that I will use to advertise sales I will use my text links and etc ...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    16 bida

    hello I want to build POS system for my Karenderia script (Karenderia Multiple Restaurant System is a restaurant food ordering and restaurant membership system.) - when Merchant Login to his system he can use POS system direct and any ordar he have it it show to him and me in the admin panel and it show to me the dashbord of admin panel - when Merchant Login he can add his food item and auto s...

    $669 (Avg Bid)
    $669 Avg Bida
    15 bida

    Hello, Please read this project brief in full. I am looking for someone to design and build a Wordpress site. I am looking for a competent, professional and most importantly reliable person that can work with us on more projects. We need someone that has got good creative skills but knows how to design for web and also knows how to include calls to actions within a good design. You need to be ...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    36 bida

    Looking for a Magento developer with great graphic design skills, that can provide a responsive Magento Theme for an ecommerce furniture store, must have -MGS Front End Builder -Ajax Fly cart -Daily Deals -Sales Pop (notification to visitors of recent sales) -Blog for Magento 2 -Mobile Optimized -Theme has to be delivered installed with custom sticky header (basic logo must be made, favicon, what...

    $190 (Avg Bid)
    $190
    0 penyertaan

    I want to create a small system, built with: * Node * SailsJS * DocumentDB (which is the AWS version of Mongo) * Vue * Bootstrap 4 * AWS (Cognito, S3, CloudDB) The system will have the basic function of: * Login screen * Form to input hours and things worked on those hours * Calendar * Validation that you cannot enter a future date For the login/session, we are going to use AWS Cognito. The sy...

    $580 (Avg Bid)
    $580 Avg Bida
    20 bida
    Shopify Coding Task 6 hari left
    DISAHKAN

    Simple Coding task for my shopify stores template. Want to make a section on the homepage background color different then the default & make another more wide.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    26 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    8 bida

    Hello, I have a django project where i need people can have several level : -Organisation admin : --Wallet from organisation ---Departement admin (from the organisation) -------Wallet from departement The organisation admin can create an organisation and create several departement, he can invite people to his organisation and put people to the role of "admin of departement" etc You...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    24 bida

    Need online booking system for rental, made in Magento or simuler system. Rentel of machines on daily bases, working like a webshops with payment modul simuler to Airbnb.

    $597 (Avg Bid)
    $597 Avg Bida
    61 bida
    PSD to HTML 6 hari left

    All information in file. Design file is in .psd. Final product should be built on bootstrap+custom css (not scss or something like that). 7 views. Menu is expanding. No mobile views needed. Homepage has slider.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    108 bida

    I need a Microsoft OneNote template that will automatically highlight specific key words in specific colors when typed. For example: C/W = Green AWM = Yellow INW = Hot Pink

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    9 bida

    I need help from you if you have affiliate system and payment This project is LMS developed in codeigniter. Thanks

    $501 (Avg Bid)
    $501 Avg Bida
    38 bida