Download the church apppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    364,286 download the church app tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1900 Avg Bida
    34 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    15 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin ada link download software pada blog saya seperti pada website [log masuk untuk melihat URL] blog saya [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $67
    $3 - $67
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Membuat website untuk input data perolehan POIN perhari dan berdasarkan tanggal, perolehan POIN akan di sajikan / di rekap perminggu,perbulan dan pertahun dan di sajikan dalam bentuk tabel dan bisa di download nantinya menjadi file pdf/xls. di website nantinya juga ada menu untuk tambah pegawai,edit nama pegawai,hapus pegawai.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    3 file server untuk XFileSharing Pro butuh di optimalisasi, karena resource server masih banyak tapi generating files, download dan upload lambat. Server spec pakai i3 2100, 8GB RAM, 1 Gbps network dedicated. Statistik rata-rata 3 server tersebut sebelum akhirnya melambat: Active connection 4000-5000, RAM usage 300-400MB, CPU usage 2-10%, Network usage 500-600 Mbps. Saya ingin server resource terp...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Blog [log masuk untuk melihat URL] Adalah Web Situs Download Film Dan Game Dengan Total Pengunjung Hampir 100.000, Posting Terakhir Tanggal 9 Oktober 2013 Sebanyak 190, Dan Pengikut Blog saya Sekitar 5 Orang

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    I'll send some data for you then you have to create tables and charts using the given data. You have to the project very accurately.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    30 bida

    Hello All, I need to Beautify Android Application and add application image and Splash Screen(I will provide). need in couple of hours and budget is [log masuk untuk melihat URL] please bid accordingly

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    7 bida

    DFO NOT AUTO APPLY AND I AM ONLY PAYING 5 DOLLARS--THIS WIL ONLY TAKE 15 MINS I only need you to type the text that appears on the screen into a word document numbers like its presented in the video [log masuk untuk melihat URL]

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    108 bida

    Hey. I’m looking for some one that send me a specific interests that can convert for sure !

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I am looking experienced teachers who is expert in the below subject, and interested to make videos, that video will be edited and will be used in app [log masuk untuk melihat URL] You need to use white board and marker, teacher face should be on front assuming student are sat before you, This requirement is for Hindi Medium for UP Board, while bidding write on top , "India Best Learni...

    $20 - $170
    $20 - $170
    0 bida

    I need to convert Shopify website to Wordpress. [log masuk untuk melihat URL]

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    26 bida

    Tool to Download live USA yahoo finance NYSE stock data

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    I want to track email open rate and click rate by google analytics. Looking for an expert who can start right now and finish this setup this quickly. Also I need the instruction too. (How to generate, where to check in analytics page..etc)

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    8 bida

    Pay Teller Kendra SERVICES B2B Digital • GST Services • PAN CARD • Income Tax Services • Trademark • Company Registrations • DSC Token • Accounting • Audit • E-Way Bills • FSSAI • MSME • Insurance • Loans • Money Transfer • Bill Payment • Postpaid Bills • Retailar Wallet ( Admin Debit And Credit All Retail...

    $426 (Avg Bid)
    $426 Avg Bida
    4 bida

    Request to translate the four languages ​​of Germany, Spain, Italy and France

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    15 bida

    code should be in java code should have proper comments should hava text file how to excute the code . should compile and run the program. please check the file for more details.

    $20 - $170
    $20 - $170
    0 bida

    I am looking to create educational videos about basic finance in Arabic, I am looking for someone that would help me build the work and I will add the voice over

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    16 bida

    I need a SAP expert for my current projects. This job is simple, logo download and upload, and writing the pdf document, will be provide the account for that. If you have knowledge please bid. Details will be shared in message with the freelancers.

    $294 (Avg Bid)
    $294 Avg Bida
    21 bida
    Quantitative Risk Analysis 6 hari left
    DISAHKAN

    This is a software that will utilize Computational Fluid Dynamics Equations to conduct Quantitative Risk Analysis including Gas Dispersion, Vapour Cloud Explosions, Generate Risk Contours. Below are the details of the requirements: 1. Develop a software with GUI Based CFD Code 2. Support geometry import of files DGN, DWG, STL etc 3. Conduct Quantitative Risk Analysis (QRA) of a Process Plant e....

    $2218 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $2218 Avg Bida
    8 bida

    We are looking to set up a NextCloud Based Cloud Storage Platform for consumers. Something similar to Dropbox. The first phase we only need the user to be able to sign up with his mobile phone, pay for the service, and finally be able to sync his data on our cloud backend. He should naturally be able to access it any time from his mobile or his desktop browser. Atm We are not 100% Sure but the ...

    $7238 (Avg Bid)
    $7238 Avg Bida
    7 bida

    We own a domain business that sells domains with SEO value at [log masuk untuk melihat URL] We're looking for someone who understands SEO and what these domains can be used for. You'll write a short description for each domain, along with what industries/niches it can be used for (based on the links/history) You'll be needed on a regular basis and write descriptions for hundreds o...

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    37 bida

    Hi i want to download movies protected with drm from that website [log masuk untuk melihat URL] vip account : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Brkoma7xiti

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need to be able to Auto Generate an .CSV Upload File (attached file called Template) for payment generation. I have three files to combine who's outputs I can't change: - Activity Report (sample Attached) which is generated by our Practice Management system and can not be altered - Fees List (sample Attached) and; - PRODA Output (this will determine which clients from the Activity Re...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    26 bida