Dreamweaber wrap text around photopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    595,733 dreamweaber wrap text around photo tugasan ditemui, harga dalam USD
    photo editing Tamat left

    berhampur hatiband street IVP 16 ganjam Odisa 760002

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    18 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau p...diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. Detail Pekerjaan : WEBSITE - Website Dashboard - Task Management - User Management - Admin - side Development MOBILE APPS - Profile User - Profile Page - Background Sending - GPS Based Location Tracking - Live GPS Based locationTracking - Chatting Feature - Photo Location Based on Location Silahkan apply untuk yan...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida
    Edit photo Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ritouch+remove background

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    membuat RSS website , yang sama dengan

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: Attached is the malay scripts.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida
    abas photo Tamat left

    Mengambil gambar foto yang bagus, dan hasilnya diberikan kepada anak yatim dan fakir miskin

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hi pufutama, saya mencoba untuk bekerjasama dengan anda, kalau anda berminat saya bisa membantu dalam hal editing photo via photoshop atau yang lainnya, design gambar, atau sejenisnya. saya akan berusaha sebaik mungkin dalam kerjasama ini.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    membantu anda untuk mengerjakan yang berkaitan dengan CorelDraw, Photo shop, dan editing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around time of half-a-day (12 hours) and should be available for communication over email or chat. He/she MUST know WordPress. While initially, we shall provide the name of the startup/app, or even the assignment, after a while, the candidate must be able to search and shortlist startups that fit our websites' profile and editorial policy, and write about them. Candidates with initiative will ...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya Mencari Pekerjaan yg berhubungan dengan Design , Bisa Design Logo , Banner , Kartu Nama , Undangan / Design Photo Product

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    7 bida
    photo editor Tamat left

    mengambil gambar pemandangan dan sebuah objek yang berupa wajah gambar bungan dan yang lainnya

    $39 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $39 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi eltamarisa85, Kalo banyak pekerjaan Editing Photo. aku bisa bantu lah sedikit-sedikit. ini email saya. @

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi ke...mendapat hasil photoshop yang professional - Hasil resolution photoshop harus diberikan sama dengan resolution yang asli - Hasil photoshop akan diserahkan melalui dropbox atau seperti kesepakatan diskusi - Ideally, foto boleh di retouch dua kali (kita boleh melihat hasil photoshop dan meminta retouch sekali lagi apabila retouch pertama kurang memuaskan) - ada sekitar 30 foto untuk diedit (photo diambil outdoor pada siang & malam hari) Ideally, please send some of your work, "before and after" photoshopped pictures of yo...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : dan saya inginkan garansi untuk plugin ini. budget yang saya miliki Rp.1.000.000

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 ...kompeten dan saya siap untuk memberikan dedikasi dan kompetensi baik waktu dan tenaga saya apabila diperlukan dan sangat besar harapan saya agar dapat diberikan kesempatan wawancara maupun tes lainnya. Sebagai bahan pertimbangan, saya juga melampirkan: 1. Daftar Riwayat Hidup (CV) 2. Foto copy Ijazah 3. Foto copy sertifikat 4. Foto copy KTP 5. Foto copy transkrip nilai 6. Pas photo terbaru 7. Surat Pengalaman Kerja Demikian surat lamaran kerja ini, saya ucapakan banyak terima kasih atas perhatian Bapak / Ibu. Hormat saya Sulman Haris ...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    assalamualaikum.. perkenalkan nama saya Imam Saputra, saya seorang photografer n editing photo,design spanduk, brosur dll, saya mampu mengedit atau me design secara singkat dan cepat dengan hasil yang memuaskan.. saya memulai me edit photo atau me desaign ini sudah cukup lama kurang lebih 4 tahun saya belajar editing photo.

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    ...same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful with Islamic style art around border - clean artistic fresh modern look fonts to be all formatted and align to perfection the same content must be put on 4 page doc (1 page intro hadith and notes which i will provide ) the 10 ayahs on each page ( 3 pages ) this will also need to be beautiful file format to be specified shortly ( pdf / etc ) will need to see examples of previous work / especia...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful with Islamic style art around border - clean artistic fresh modern look fonts to be all formatted and align to perfection the same content must be put on 4 page doc (1 page intro hadith and notes which i will provide ) the 10 ayahs on each page ( 3 pages ) this will also need to be beautiful file format to be specified shortly ( pdf / etc ) will need to see examples of previous work / especia...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    4 bida

    ...same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to left *pls see attached example ) the poster must be beautiful with Islamic style art around border - clean artistic fresh modern look fonts to be all formatted and align to perfection the same content must be put on 4 page doc (1 page intro hadith and notes which i will provide ) the 10 ayahs on each page ( 3 pages ) this will also need to be beautiful file format to be specified shortly ( pdf / etc ) will need to see examples of previous work / especia...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : dan saya inginkan garansi untuk plugin ini. budget yang saya miliki Rp.1.000.000

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    sebuah aplikasi messenger untuk android, seperti layaknya BBM tidak memakai pin, tapi memakai sistem photo sending kebeberapa rekan kita, saat pertama perkenalan, photo yang dapat menyambungkan kita ke berbagai orang diseluruh penjuru, aplikasi masih dalam tahap pengembangan.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi...Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Listrik Reklame Jasa Hukum Pengurusan Sengketa Reklame Jasa Pengurusan Asuransi Konstruksi Reklame Jasa Pengelasan Kontruksi Reklame Jasa Research Pasar Jasa Taxi & Bus Advertising Jasa Tourism Billboard Jasa Bustopads & Sidewalkads Jasa Frontshopads & Parkads Jasa Photography untuk Product Jasa Editing Photo Product ...

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Saya seorang photo editor profesional, dan sudah 5 tahun bekerja dibidang ini, khususnya diperiklanan, saya dapat memanipulasi foto sebaik mungkin. berikut saya lampirkan beberapa portofolio saya

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day 5 - 200 likes (20% payment will be made to you) To bid, include "Let's do this" in your message so that I know you have read this.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Dengan Melihat Anda Sudah Bisa Memahami Photo Saya Dan Saya Harap Anda Bisa Menjadi Mitra Kerja Dengan Saya Saya Masih Butuh Banyak Belajar Dengan itu Saya Harap Kita Bisa Berkreasi Bersama. Salam Photography

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    Design a Logog 23 jam left
    DISAHKAN

    I need a design of a logo for my restaurant I am opening called "My Big Fat Chicken". It is going to be a rotisserie and shish kebab "fast food" restaurant. I have attached a few pictures as examples. The sketch is what we are looking for: a chicken wearing an apron holding two shish keba...restaurant I am opening called "My Big Fat Chicken". It is going to be a rotisserie and shish kebab "fast food" restaurant. I have attached a few pictures as examples. The sketch is what we are looking for: a chicken wearing an apron holding two shish kebabs in his hand. The logo will also be used to create a 6 foot two side, inside lit sign. We are looking to spend $120 for the design and a turn around time of 2-3 days. We need to place the or...

    $81 (Avg Bid)
    Segera
    $81 Avg Bida
    76 bida

    Hi, Im looking for a long term relationship for a content writer for our website. www.wanywhere.com. For the first blog I want to create some content around productivity in hybrid workspace. We need around: 700 words, include our app in the blog.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    13 bida
    Video and photo editor 6 hari left
    DISAHKAN

    i need a video and photo editor who can work for me in cheap rate per mint rate for video this is for insta reels video will also its nfsw content means hot,sexy,adult containt intrested people contact me indian only please

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a skilled ghost writer I can work with for long term someone who has experience writing travel books and guides The first book will be around 30k words someone who cares about the quality of there work and can research the topic and produce an original book, I already have a outline for one of the books Fluent English is a must Fixed rate $ 500 No Plagiarism please it will be checked Please attach writing samples

    $469 (Avg Bid)
    $469 Avg Bida
    39 bida

    Hi. I’m a multi genre singer, poet, and author. I have around 30 songs to produce, Music for one, (country) and working on another, (rock). I’m endorsed by Steve Binder, creator and tv producer of Elvis Presley ‘68 Comeback Special. I’m Elvis Presley’s only 100% pitch match. There’s 85,000 impersonators and only on King II ElviSpeare (the doppelgänger) I want to get 3 recordings and have permission to perform them at the Commodore Lounge in Nashville. I want to create a business plan and shop to labels, BMG is my first choice. I have a 27 year old guitarist from Sweden whim also told me he’s played Elvis from the start at age 12. I do need to put a band together. I can literally sing any song Elvis sings pitch perfect, as long as the m...

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Coffe label 6 hari left

    I'm in need of someone to help me design a label for my coffee brand. Image 2908: I want this to be a circle and inside the circle I want a mountain underneath the mountaon I want a coffee like plant (Image 2910). Around the circle the name of my company " CAFE CAÑA DE COLOMBIA" Image 2909 will be at the bottom of the label, TOSTION MEDIA - 500GR - INICIA TU DIA CON LA MEJOR ENERGIA (RIGHT NEXT TO THESE PHRASE I WANT A CUP OF COFFEE WITH SOME STEAM COMING OUT OF THE COFEE.)

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    4 penyertaan
    Trophy icon Logo creation 6 hari left

    I have uploaded some pics. I need Cat head outline that is red, with a black background I want to see what it looks like with eye's And one with X's as its eye's Even one with a eye patch, but really just basic and simp...head outline that is red, with a black background I want to see what it looks like with eye's And one with X's as its eye's Even one with a eye patch, but really just basic and simple. I need "Alleycats" written above in the same text as the uploaded picture and in red And i need "Poppies II" written below it. So long story short. Logo that is a circle background with alley cats at the top, the outline of the cat head in red ( with potentially those examples of with/without eyes, the eyes as x's an...

    $7 (Avg Bid)
    Dijamin
    $7
    8 penyertaan

    An entrepreneur, notices that his mobile tonnage chain is successful and decides to expand his business to other cities around the world. He realizes that he needs a method to calculate in time the areas with the largest population, to then select how to redistribute their tons on each area. He consults with other people in the IT area and realizes that he needs a special algorithm that uses all the hardware available from the workstation or especially the GPU. Implement the "Accessible Population" algorithm. It is mandatory that the implementation be performed on the GPU using CUDA.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Abstractive text summariser 6 hari left
    DISAHKAN

    Abstractive text summariser for summarising news articles.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    6 bida

    Cap’n on Melrose but curve around the opening of the cap

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hiring a web developer to work on existing web application development requiring knowledge in PHP, Laravel, Javascript systems knowledge in front and backend exstensively, analyziing systems and development and polishing of systems with a short turn around time.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    57 bida

    An entrepreneur, notices that his mobile tonnage chain is successful and decides to expand his business to other cities around the world. He realizes that he needs a method to calculate in time the areas with the largest population, to then select how to redistribute their tons on each area. He consults with other people in the IT area and realizes that he needs a special algorithm that uses all the hardware available from the workstation or especially the GPU. Implement the "Accessible Population" algorithm. It is mandatory that the implementation be performed on the GPU using CUDA.

    $278 (Avg Bid)
    $278 Avg Bida
    6 bida

    I have a Twilio Account which can receive Whatsapp messages and store in a database at my endpoint, but I the problem is I can only store the text messages, I need to store also the media file received from the Whatsapp like voice messages, photo and PDF that i've received.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    3 bida

    I have a website live currently I would like to animate the background (See attached) have the like Koifish swim around in the background. Thats it!

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    75 bida
    Photography 6 hari left
    DISAHKAN

    Product Photography Videography Photo editing Video editing

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    22 bida

    I need a python program which have functionality written below. -After taking my text file from desktop , count letters , words ,sentences. -Encryption and decrypt the text with symmetric encryption approach. -Program have to work on command line

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    7 bida

    ...website I am building. The website name is "Winans Financial Copywriting". This is in the financial industry, where simple, professional logos are best. Take a look at the logos here for examples: I do NOT want a mascot/character. I would like a unique but professional font, with a color scheme that matches my website (please see the attached photo for a snippet of the site. Please use those colors. Additional colors are okay IF they match with teal! Not purple, though). I will let you decide if there is a background color, etc. but I am thinking it may be better to have a white background and only the words. This should be a very short project. My website has only 3 words (Winans Financial Copywriting) for the title, and I would like

    $30 (Avg Bid)
    $30
    122 penyertaan
    Voice actor for short stories 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I'm looking for a voice actor to read short stories which I will animate into video form. It's important to have good microphone quality and to enunciate in a clear American or English accent, male or female. I'm looking for an ongoing arrangement for this work with about 3 stories per week, all of which will be around 10-15 min long so please make sure this fits into your schedule. Feel free to reach out with any questions!

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    30 bida

    Few words and numbers changed . Looking to pay $15

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    86 bida
    Carousel gallery 6 hari left

    I want a photo gallery with text like Tesla's. From what I know it's called the Carousel gallery. > click on Learn more

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    37 bida

    I have one more photo that I need edited. I'd like the shadow on her sweater removed. And also the highlighting on her cheek and chin need to be removed or toned down.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida