Drupal 9 new featurespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    387,096 drupal 9 new features tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Liza, Boleh hubungi sy di talian 017 44 22 88 9 (Ms Za) berhubung dgn tawaran job social media management dan budget.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Compilar y subir .ipa a App Store

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    Penulis Cerpen Tamat left

    Dicari penulis cerpen. Garis besar cerita sudah ada, tinggal mengembangkan ceritanya. Font calibri, size 9. Margin 2 2 2 2. A4. 13 Halaman (6000 karakter)

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    23 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    10 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $814 (Avg Bid)
    $814 Avg Bida
    25 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1191 - $2383
    $1191 - $2383
    0 bida

    NEED IONCUBE DECODER . PHP 5.6 IONCUBE 9

    $1211 (Avg Bid)
    $1211 Avg Bida
    11 bida

    I need you to write some articles. അസ്സലാമു അലൈക്കും, *ദിനം പ്രതി 500 ല്‍ അധികം വിദ്യാര്‍ത്ഥികള്‍ നിസ്കാരത്തിന് എത്തുന്ന കാടങ്കോട് gfvhss ന് അടുത്തുളള രിഫാഇ മസ്ജിദ് പുനഃരുദ്ധാരണത്തിന് വേണ്ടി ഉദാരമതികളുടെ സഹായം തേടുന്നു,* കാടങ്കോട് രിഫായി മസ്ജിദ് വേണ്ടി ഇത് വരേ സംഭാവനായായി കിട്ടിയത് [log masuk untuk melihat URL] Rahman Haji. 1250 കഷ്ണം കല്ല് . [log masuk untuk melihat URL...

    $740 (Avg Bid)
    $740 Avg Bida
    1 bida

    Hi instaservpvtltd, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk meli...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $55833 (Avg Bid)
    $55833 Avg Bida
    1 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    5 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $241 - $24067
    $241 - $24067
    0 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat [log masuk untuk melihat URL] bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan ten...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Selama ini isu rokok dan merokok menjadi sangat krusial, terutama ketika dikaitkan dengan dampak negatif akibat merokok. tapi apakah memang merokok hanya meninggalkan akibat negatif saja. Adakah sedikit keuntungan yang bisa diperoleh dari perokok? Pertanyaan yang sepertinya ngaur, tetapi kali ini saya dapat menguraikan sejumlah jawaban keuntungan apa saja yang bisa didapatkan dengan menjadi ...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Blog [log masuk untuk melihat URL] Adalah Web Situs Download Film Dan Game Dengan Total Pengunjung Hampir 100.000, Posting Terakhir Tanggal 9 Oktober 2013 Sebanyak 190, Dan Pengikut Blog saya Sekitar 5 Orang

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    1- every organization will list the areas that they are covering (enable/disable) - area boundaries 2- Organization drivers needs to be linked to the list of areas that they cover (multiple) 3- When an organization received an order from any channel (API, CSV bulk upload, UI) we will match the pick-up point and the delivery point if they are within the company coverage list or not. 4- If any of th...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    3 bida
    Automate a macro 6 hari left

    I have a macro file. I want it to run automatically for specific time period, even when system is off OR I have macro file. Whenever I run it, I want to get old data. For e.g. I am running macro at 10am. Automatically data of 9am, 9 30am should be shown.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida

    Practical: Resource Budget 1- Assign resources to tasks: a. Prepare a list of resources that you may need for each task in the project in a table. Resources are physical resources: material and equipment, and human resources (people). Example of physical resources: lab (equipment), office, studio, print shop, papers sheets (material), envelopes, cards, etc. Example of human resources are project m...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida
    Add features to app 6 hari left
    DISAHKAN

    I currently have auto redial app need to add 2 features 1. Have mic muted all time during use of app 2. Capable of dialing extension numbers with app

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    14 bida

    Need logo and brand identity for non profit institute active in sustainable development: - Logo, - coulours/theme to be used for online presence - backdrop for Facebook page, LinkedIn, YouTube, inspired from logo and colours

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    59 bida

    I have a new book called How to Talk so CEOs Listen. I never published a book before. So I need someone to take me through the whole process and do it for me. I will print the book here in Jordan. But I need it to be listed on Amazon both as a kindle format and in print. I am looking for someone who has done this before. This is a must.

    $783 (Avg Bid)
    $783 Avg Bida
    5 bida

    Hi We require a new website, all the content and pictures will be provided. Its sort of urgent requirement so only apply if you are available immediately. We require about 90 pages and this will NOT BE ecommerce site. Its only to give information about us and to display our products. My requirements are: 1. Website should look and feel like [log masuk untuk melihat URL] 2. No ecomm site but f...

    $903 (Avg Bid)
    $903 Avg Bida
    63 bida

    Hi. I'm new here. I have a new website that is brand new website at https://morivision.com. It is in WordPress usining Jannah Theme. The site works ok and the design is what I wanted. One thing that I don't like is the speed. I hope someone here can sort that out for me. Thanks PS: I'm following through all bids. I hope some will actually check the site and go into even a greater ...

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    40 bida
    Build and code a new software 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a new software that can work online and offline It will be for the medical field and hence am looking for diary management, record management, sales.

    $1539 (Avg Bid)
    $1539 Avg Bida
    56 bida

    Looking to hire a data programmer for deep learning visual and search for a custom new Bizon gx5000 g2.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    We are in the process of starting a new website in Australia about Superannuation. The main emphasis is on educating the general public and to provide guidance on all areas of superannuation. We will require all the content to be written for the website including any case studies if possible. Topics areas include 1. History, superannuation regulation and legislation 2. Contribution types and stra...

    $1179 (Avg Bid)
    $1179 Avg Bida
    21 bida

    Requirements: Cisco Packet Tracer version 7.3 Preparations: 1. Start a new PT project. 2. Add a WRT300N wireless router and set a new wireless network using SSID: “HOMENETWORK” 3. Add a generic server and connect it to the wireless router (wired or wireless). 4. On the server, go to the “Programming” tab and choose “New”. Select “MQTT Broker (Python)&rdquo...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    7 penyertaan
    new website 6 hari left

    Hospitality website needed asap

    $2614 (Avg Bid)
    $2614 Avg Bida
    151 bida

    I have a funny 3d character, and I want to wear it 3D shoes and a superman shawl with animate it 60 sec (60 sec) every move 3-4 sec with soundeffects (I already have sound effects), moves will be: 1 - move next to logo 2 - character say Wow amazing 3 - dance 4- wears sunglasses and whistles 5- spin in space and back to the ground say " yahooooo" wears superman cloth. 6- flying 7- sad and...

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    9 bida
    Xamarin Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Play a key role in the design and development of cross platform mobile solutions for the Global Public Affairs Office. You will be instrumental in helping us make a successful transition to a Xamarin/C#/.NET development environment as well as implement new cloud based mobile testing tools. Key Responsibilities [log masuk untuk melihat URL], develop, test and maintain mobile applications using Xa...

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    Hi Sharif M., We are a ecological company with own fashionbrands. Have a look at [log masuk untuk melihat URL] we will receive between 3-9 dec the photo's of our new collections. We received a good reference from you by Griet B ( fashion club 70). we have 474 pictures that need to be cut out and saved in 2 formats. How much will it be for each packshot and together? Kind regards Adinda

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    We need illustrators to create storyboards and designs to then be turned into 3D objects. Freelancer Capabilities: 1. Strong capability of interpreting our design theme and developing drawings to reflect the design theme 2. Thinking creatively to produce new ideas and concepts based on given theme 3. Presenting finalized ideas and concepts to clients or account managers; 4. Demonstrating illust...

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    15 bida

    Hi, We provide 3D hologram fans, and want to create 3D video for a client that explain app features. The video will be display on 3D hologram fan, so background have to be black background. - Please share similar work samples for 3D app explaining. - Please share your design ideas to explain app feature effectively and impressively. - Video script attached. - Please note that my deadline with c...

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    13 bida

    Basically just need to add a few widget boxes to BuddyBoss system 1. Contact details widget - email, phone, FB, TW, Insta 2. Reviews / Testimonials 3. Video 4. Photos 5. Career (portfolio) Profile Menu needs to be: Profile, Details, Media All new widget boxes need to be added to the main user Edit Profile menu I need a Wordpress dev to help me add some new widgets to the profile fields and th...

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    46 bida
    New website 6 hari left

    Require a new website for a consulting business

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    70 bida

    We use the Component VikRestaurants 1.8.2 on our Joomla Website. With VikRestaurant guests can reserve tables and order food. A freelacer created for us a Extension to print immadeately and directly the reservations and and the food orders to the kitchen printer. We want some updates for this software as: 1. better view for Reservation and Take-Away 2. Export to XML File 3. Tickets after reconne...

    $235 (Avg Bid)
    $235 Avg Bida
    3 bida