E commerce need of todays business world methodologypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    339,669 e commerce need of todays business world methodology tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Memerlukan pembekal untuk tujuan bisnes e-commerce yang mudah pembeliannya ke Malaysia.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGIN...KCW MEDAN RAMAI TOM YAM AZIRIN AZALI BIN RAMLI KEDAI KOPI KIM MOI KEDAI MINUMAN DAN MAKANAN TSIN KEE YOU & ME KITCHEN CORNER ABDUL AZIZ BIN KHALAFI LOTUS CURRY HOUSE WORLD ICE MARKETING SRI TERATAI CAFE GERAI TOM YAM TAYIBAH

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    ...stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membuat Aplikasi E-Kelurahan, memberikan informasi mendetail tentang profil kelurahan sampai tingkat kecamatan

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membuat sebuah website yang setipe dengan [log masuk untuk melihat URL] yang akan mengarah ke e-commerce.

    PHP
    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    ...csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Solid business plan with proper forecast to set up a textile industry for a loan application

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    15 bida

    Hi, I am looking for a React Js developer for web development of my e-commeerce [log masuk untuk melihat URL] will be like [log masuk untuk melihat URL] with nav ,sub nav and filters and that many number of pages in myntra.com. I have the design ready I want the developer in Bangalore and the work to be done asap.

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    3 bida
    people for my e commerce aite 6 hari left
    DISAHKAN

    I have started a startup of ecommerce [log masuk untuk melihat URL] has considerably good sales. I decided to create a team for long term work who are dedicated ,are with same vision and are trustworthy. age is not the limit. can expect long term jobs and high salaries with enjoyable work in the [log masuk untuk melihat URL] from Hyderabad,[log masuk untuk melihat URL] if know anyone.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    6 bida

    I need someone to create 10 different step file designs for marketing research. I will provide all guidelines and art direct project based on your strongest abilities. I will be interested in multiple artists so please let me know about you and your signature design style. The wood wood base dimensions are around that is around 2" tall x 3" wide

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    14 bida

    Find for my e-commerce platform companies located in Europe to list their products

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    12 bida
    AR Core Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    ...Unity project (Unity 2018.4.0f1) to me: a) ARCore Augmented Faces using Unity working on BACK CAMERA(!) of Samsung Galaxy S8 (not front/selfie camera!). b) Use AR Core Augmented Images (or another 2D image tracking API such as Vuforia) to bring real-world scale to scene in a). Image is any image 35mmx35mm square. c) All intellectual property and copyright

    $956 (Avg Bid)
    $956 Avg Bida
    43 bida

    Basically its dynamic customize calendar, a platform to share all future events, releases with the world, so its a social networking through a calendar, user can check all the upcoming events even if its 3 months later, the year and month background can be changed with any selected image, there are no categories the users can select specific calendars/profile

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    15 bida

    Hi Sayyid Ehsan E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are developing a Web Application/SaaS called Ecom Key, that will provide tools for people in the E-Commerce Industry. For this specific project we need a Software Engineer/Full Stack Web Developer to develop a backend feature within our web application to find, scrape/parse Shopify store data. This feature works when a user inserts a Shopify store

    $2567 (Avg Bid)
    $2567 Avg Bida
    28 bida

    I would like to have a logo for my blog and my facebook page. The content of the project is about World Cup and European Cup Stickers. The name of the page is Figurine Mondiali Europei. The name of the website is [log masuk untuk melihat URL]

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    63 bida
    Build Ecommerce website 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to build an e commerce website for luxury product. please contact us for more details.

    $1987 (Avg Bid)
    $1987 Avg Bida
    125 bida

    Hello, we are looking for a skilled developer to build our e-commerce B2B solution. Features will be discussed if you are selected.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    26 bida

    This will be developed for both android and Ios 2. Should be developed using V-play/ Felgo mobile app framework 3. First you will create a hello world app and share me the apk to validate the load time of the app, I am choosing this framework as this app has faster load time compared to any other platform. Once the app load time is confirmed you can

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    5 bida

    I would like to invite you to my speech recognition project. The expected completion time is 2 hrs.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hi Salman E., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida