E commerce need of todays business world suggestionspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    427,194 e commerce need of todays business world suggestions tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Memerlukan pembekal untuk tujuan bisnes e-commerce yang mudah pembeliannya ke Malaysia.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membuat Aplikasi E-Kelurahan, memberikan informasi mendetail tentang profil kelurahan sampai tingkat kecamatan

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    minang resto prestashop adalah website e-commerce yang menjual masakan padang atau minang. resto ini menyediakan layanana delivery, sehingga konsumen bisa lebih nyaman dan puas untuk memilih menu-menu yang disediakan oleh minang resto ini.

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    2 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membuat sebuah website yang setipe dengan [log masuk untuk melihat URL] yang akan mengarah ke e-commerce.

    PHP
    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    diman logo ini memiliki arti dimana mausia saling membutuhkan satu sama lain bukan untuk hidup sendiri.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Web ini untuk penjualan buku online dalam tahap pengerjaan untuk menajdi lebih baik lagi.. dan untuk membuat para pengunjung nyaman.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    kas koi mil jaye thak chuka hu mai....... dekh dekh k dur dur se pakk chuka hu mai kas koi mil jaye.. gori ya kaali.. jo dene me kare ne deri

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    I have a very successful food blog at [log masuk untuk melihat URL] however it seriously need an upgrade to a more functional, mobile friendly and spectacular look to compliment the content. Here are the basics of what I need done... - install and configure new template (I will provide) - upgrade to latest Word Press - delete and reinstall new plugins (make suggestions on which are important and...

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    31 bida

    I have been creating a business brochure in Adobe Illustrator and need some help cleaning it up and making some changes. What I need done is: 1. Add a border that suits the brochures colours 2. Fix spacing and text size so each section in the brochure is evenly spaced and looks well displayed 3. Remove Weird lines in the blue space at bottom 4. Even out the top light blue line 5. Add something ...

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    25 bida

    I have a call center and I need to create an application and a website to market my products. I want to be able to upload photos and be able to modify prices and description and that customers can pay through the web. I need the app for android and ios

    $1158 (Avg Bid)
    $1158 Avg Bida
    32 bida

    We need some workers to write blog and review for a few different online business. We will need a few per week we will pay from 1$ to 3$ per post depends on the length If you are interested let us know

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    4 bida

    I need a logo designed.

    $10 (Avg Bid)
    $10
    3 penyertaan
    Talent WordPress Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for talent, experienced and logical developer, who can do customize in Wordpress/Woo-commerce. Required Works: 1) Customize end to end Woo-Commerce tool 2) Custom Template development and design 3) Plugin Development from scratch 4) Woo-commerce custom setup and works. 5) 3rd party API and configuration development 6) Wordpress Full Stack Development 7) SEO friendly Web pages 8) Data Upl...

    $182 - $546
    Sulit
    $182 - $546
    28 bida
    $10
    4 penyertaan

    Adobe Illustrator I need someone to change business address on my already done design. And then provide me with Jpeg of same with new address and newly edited AI file for my business card creators. Looking for US $10 bid for this simple project.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    23 bida

    I need a logo for my amazon book business. This Image/LOGO must be a JPG or GIF And 120 pixels wide by 30 pixels tall (Amazon logo standards.) The business name is BooksRUs Inc. but this logo, I only want to say BooksRus Details: I need a similar former "Toys r us logo" but replace the giraffe with a graduating students, holding and looking down at the LOGO NAME " BooksRus"...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    30 bida

    Presitge, and up market residential and commercial development company looking for a logo. We have a basic design of what we want. looking at the same colours. This is will be heavily branded on all stationery, signs etc. so looking for something that will impress, convey professionalism, prestige, and also look good on transparent matte, clear business cards etc. Words under should be, Residenti...

    $134 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $134
    27 penyertaan
    Trophy icon Business Card - Electrician 4 hari left

    I am wanting a new design business card using my current logo (see image). See my old business cards for colour sample.

    $14 (Avg Bid)
    $14
    7 penyertaan

    The goal of this project is to compute the Value-at-Risk (VaR) and Expected Shortfall (ES) of a portfolio of four equities using several different approaches. It will be divided into 5 parts Part I: Testing for Autoregressive Conditional Heteroskedasticity (ARCH) Effects and Estimating GARCH (1,1) models II: Time-Varying Conditional Correlation Part III: Constructing the Portfolio and Vol...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    5 bida

    Hi, and thanks for reading. Our shopify ecommerce has been quite successful from the beginning, we sell sustainable food wrap and have right now we are the #1 store in the Italian Market. Ton of national press is helping us with hi number of monthly visits We would like INCREASE CONVERSION RATE. From 1.8% average conversion rate to 3% within first intervention, then 5% with 6 months strategy. ...

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    38 bida

    Related building e-commerce based website that consists of managerial accounting. MEAN stack, decision making and AI skills needed. In terms of web security, you could contact local security team and have to follow the Local Security Code +101.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida