Ebook on the healthpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    233,133 ebook on the health tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel menulis dan membuat ebook

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $684 (Avg Bid)
    $684 Avg Bida
    8 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    5 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Write an ebook 7 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "how-to" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    58 bida

    Hi, I'm looking for a writer to research and write an eBook of no less than 7,000 words on a self-help "how-to" topic. Budget: About $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass 100% copyscape) * Be written in a positive, conversational tone with no fluff * Be fr...

    $50 - $80
    $50 - $80
    0 bida

    Design and creat approx 19 page ebook from the text provided in a style similar to the example provided you will need to supply images and graphics that are suitable for the project. There will be two versions but hte only changes will be to the company name and colours

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    24 bida

    I have a python code originally created for computing jobs on web-server and parameters file that is needed to run a job. The web version is no longer active so I want to use the code to compute the jobs offline. I have a sample input file that was run using the following methods/functions at the web version CAPPIC COMMON_NEIGHBORS GEOMETRIC_EMBEDDING PATHWAY_CO-OCCURRENCE that gives the output ...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    I need the app "Karenderia Mobile App" (from [log masuk untuk melihat URL]) upgraded from Onsen UI 1.x to Onsen UI 2.x Would prefer someone who is already familiar with Onsen UI and even better someone familiar with Karenderia. The app can be ran in a browser in development mode, so no need to compile it to test. Upgrade steps can be found here, if helpful: [log masuk untuk melihat URL...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    5 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    57 bida

    Need help with learning about Finite element analysis and the use of SPACEGASS and ANSYS software in 4 days. Need help with some stuff and require a person who is an expert at finite element analysis and the use of SPACEGASS and ANSYS software.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    4 bida

    I am seeking an experienced developer who understands how to build applications with Smart forms. This particuarly application is a health and safety audit and incident management system. You need to have experience in building out applications using smart forms technology, with the ability to integrate this, and ability for users to desing their own workflows and design their own forms independen...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    30 bida

    Please step by step from starting on android studios to download the app from store !! I'm a programmer and I have a great background in programming = you will not take a long time to teach me!! Easy !! and could be as a report or video Please do not contact me if you want more than my offer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    1 bida
    Writing book 6 hari left

    Health book in simple language

    $905 (Avg Bid)
    $905 Avg Bida
    23 bida
    Website Design 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I am a Digital Marketing Specialist and I need a WordPress website for one of my customers. My customer is a Nutritionist, that also do sport. His business is based on coaching people into getting a better health and loosing weight mainly by eating correctly. 70% nutrition 30% sport. As mentioned, I need a web developer that will be able to create the website that we need. Once the websi...

    $1154 (Avg Bid)
    $1154 Avg Bida
    199 bida
    Trophy icon The cave logo 6 hari left

    It should say “THE CAVE” with a clean Cave design in back. Can be same color as image. It’s for a barbershop

    $40 (Avg Bid)
    $40
    16 penyertaan

    Is it possible to get streams faster that have no delay.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Hi everyone, We are looking for an efficient writer to translate entertaining list articles from English to Russian. The topics of the articles are related to health, beauty, celebrities, family, and relationships. Wordpress skills are preferred but not required. The articles are basically lists of ~20 bullets, 50-80 words per each bullet. Our budget is around $0.7 per one list item. Please bi...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    MUST BE DONE IN 24 HOURS I have a child theme of twentyseventeen. I want you to make some minor CSS / HTML changes. Skills: must know how to modify a WordPress child theme must be able to work locally on your own WordPress install Things to do: 1. Use this child theme as a foundation/base: [log masuk untuk melihat URL] 2. Modify the header and nav to look like the attached image 3. Change some...

    $1073 (Avg Bid)
    $1073 Avg Bida
    14 bida

    Hi Liyuan X., can you translate some more text for me: Breakthrough formulation Hair Restore Advanced capsules has no added salt, yeast, starch, gluten, lactose, sugar, preservatives, flavours or sweeteners. The information in this brochure is provided for health education purposes and is not intended as medical advice. Vitamin supplements should not replace a balanced diet. Always read the labe...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I need some graphic design.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    21 bida

    We have a SCORM course material which needs to be modified/replaced with new URLs. The Work health and Safety course is a 31 slide course material with some URLs which open the policies and procedures documents. There are 6 URLs (identified so far) that need to be replaced with the new links in the course content. It may take only an hour or two. Would you be able to provide a quote for this cha...

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    9 bida

    Flexible hours. No commute. Fight pop-ups ad. In this role, you'll be surfing a list of websites on your computer and phone, searching for malicious advertising on a computer and recording network traffic via Charles proxy application. We'll provide a list of sites and/or access to our ticketing system that contains active threats. You'll spend 15 - 25 minutes on each site, c...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    11 bida