Ebook reader ipad minipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    173,228 ebook reader ipad mini tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel menulis dan membuat ebook

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    3 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    8 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    1 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $439 (Avg Bid)
    $439 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    2 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat aplikasi cerita anak yang mendidik di iPad. Scope kurang lebih seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore. Cerita akan interaktif. Selain kemampuan membuat aplikasi iPad, developer juga harus memiliki kemampuan membuat grafis digital yang fun, disukai anak-anak, tetapi tidak norak. Tolong tampilkan portfolio yang pernah didevelop juga desain grafis ya...

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat aplikasi cerita anak yang mendidik di iPad. Scope kurang lebih seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore.

    $530 (Avg Bid)
    $530 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida
    matlab project Tamat left

    matlab mini project

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    write an ebook 6 hari left

    i need a book to be written in ebook form

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    8 bida

    We are building a website and apps to analyse data collected by CGM(Continuous Glucose Monitoring) and FGM(Flash Glucose Monitoring) sensors. These sensors come with a reader which activates it and then reads the data collected. Then the user needs to upload the data to their site by connecting the reader to a computer using a USB cable and then download it back to the computer and upload to our s...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    1 bida
    Qorder app 6 hari left

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    19 bida

    hello friends, i'm similiano, i need an engineer to develop the software for chip card reader and writer (EMV CARD) the brand of reader and writer: msr206, mcr200, need urgent, tmbm can be an APDU command for card reader magnetic card, IC chip, i need a freelancer for this project  

    $1184 (Avg Bid)
    $1184 Avg Bida
    5 bida

    Hi, I'm looking for an experienced proofeditor to proof-read and to edit my 7070 words eBook. My budget is $10 USD/7,100 words. To apply, please send me your previous work samples — preferably with a "before editing" and "after editing" — or a document with "tracked changes" turned on, so I can evaluate your editing skills before hiring you. Thank ...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    6 bida

    I require a 300-word article about Omega watches. The requirements of the article are below: An introduction about Omega Watches in no more than 100 words. This introduction should pique the reader’s interest so that they’ll want to keep reading about Omega Watches. Continue with a meaningful subheading that refers to the next paragraph. In the following paragraph, go into detail a...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    22 bida
    $40 Avg Bida
    1 bida
    Financial Analysis, Finance 6 hari left
    DISAHKAN

    6 mini projects (1 each week) Should take about 30 minutes each Pay is US$10 each Calculate NPV, IRR, WACC, answers M&A questions etc. If interested contact me

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    33 bida

    I need to make a pcb using the exact components of this board from Amazon (ATmega328PB Xplained Mini) and I also want to add 3 LED lights.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    33 bida

    Hi, i have 10 mini focus groups conducted in Arabic average audio length per audio is 35 mins. I need a qualitative research report writer familiar with Saudi dialect. Audios and discussion guide will be shared once the freelancer is selected. Need the report to be ready in 48 hours

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    25 bida

    Hey Are you a content writer? We are looking You all around. Our company needs Content Writer For Long term basis. ( We are also hiring Freshers ) Preference :- - Good English - Good and alert Reader - high creativity skills Requirements - SEO Friendly Blogs / articles - No grammatical Mistakes - No plagiarism Quick Test ( Must ) Read - [log masuk untuk melihat URL]  Q1:- Whi...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    Digital book conversation, ePub2, ePub3 XML conversation, eBook PDF, Word Formating, OCR

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Implement real-time form validation for a mini project. Requirements: HTML CSS Javascript JQuery Bootstrap

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    65 bida

    Hello, I am Arjun, we have a successful leading online business on amazon and we are launching our new product. We needed an eBook to be added along with the product that consists of 50+ exercise guide for our customers which should be in an pdf [log masuk untuk melihat URL] file will be available to download once they receive our product.I'll share some of the images of the product as attach...

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    7 bida
    I need a Coder 6 hari left

    I would like to get a locally hosted website developed for an E-Library, This E-Library will be for hosting E-books in pdf and epub format mainly along with record of hardcover books and user management. The Ebook database will be on the Master PC with 4 dependent user pcs. Users should be able to access all the ebooks via Search and Filtering by Genre, Tags, Type etc and be able to view the...

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    2 bida

    I have a WeChat mini application I need to do. I need someone to finish the front end ASAP. Only Chinese speakers apply.

    $771 (Avg Bid)
    $771 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Proof-editor needed for ebook 2 hari left

    Hi, I'm looking for an experienced proof-editor to proof-read and to edit my ebook with 7,820 words. My budget is prorated amount of USD10/7,000 words. To apply, please send me your previous work samples - preferably with a "before editing" and "after editing" - or a document with "track changes" turned on, so I can evaluate your editing skills before hiring yo...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    2 penyertaan
    PCB Design 6 hari left

    Need a custom PCB combining these 3 components Arduino Nano (including CH340 or FTDI chip - and Mini USB Header) 2 x MCP 2515 - Can Bus 1 x MCP2004A - Lin Bus 1 x MP2307DN-LF-Z - Buck Converter

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    9 bida
    Trophy icon website banner design 1 hari left

    size: 1920×1080 banner type: html5 game title: BEST HTML5 MINI GAMES banner must have many game character and play now button. This link is for reference, please don't put it on the banner. [log masuk untuk melihat URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15
    27 penyertaan
    Write An eBook 5 hari left

    Hi, I'm looking for a writer to research and write 7,000 words eBook on various "how-to" topics. Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion

    $332 (Avg Bid)
    $332 Avg Bida
    8 bida

    HI, I am writing a BL Novel and need a proofreader for the same. Uploading just 2 chapters of my novel of 2553 words only to see If I can get good proofreaders.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    14 bida