Efficient computer programmerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    253,964 efficient computer programmer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    OpenSID adalah sistem informasi desa open source ([log masuk untuk melihat URL]). Kami mencari programmer PHP/Codeigniter berpengalaman untuk mengembangkan modul keuangan yg melaporkan data SISKEUDES. Harus berpengalaman menggunakan git, Github dan terbiasa membuat pull request ke repository Github. Anda perlu paham database SISKEUDES dan mengerti aplikasi keuangan.

    $177 - $532
    $177 - $532
    0 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    Kami membutuhkan Programmer yang paham Magento dalam membuat belanja online

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    3 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida
    Build Website Tamat left

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai pengalaman di Web programmer, Inventory management, Menguasai Microsoft Office dan pakar analisis data.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida
    subscribe management system 6 hari left
    DISAHKAN

    • all subscriber will manage on website dashboard • alow to active or deactivate subscriber • when subscriber active status the APP will work as normal • when subscriber deactivate the APP will popup a transparency fount page and subscriber disallow to click on any button on the APP. Programmer must know DevExpress layout components and Visual Studio Download...

    $1051 (Avg Bid)
    $1051 Avg Bida
    37 bida
    Computer Vision 6 hari left

    Will discuss details with selected freelancer.

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    15 bida
    Web Developer 6 hari left

    Membutuhkan tenaga kerja Programmer PHP. Dengan sistem gaji, Deskripsi kerja membenahi Web yang sudah dibangun di usaha kami

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    36 bida

    All features described below should be functional and should be bug-free. Developer to bring their own UX/UI. iOS App and API development an algorithm for Dark Spot, Wrinkles, Texture, Dark Circle and Age Android App and API development an algorithm for Dark Spot, Wrinkles, Texture, Dark Circle and Age Admin Panel The admin can add products, their images, prices etc & can categorize those pr...

    $2052 (Avg Bid)
    $2052 Avg Bida
    26 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    2 bida

    We require an immediate Unity game developer with Jedi-level skills and an insatiable hunger to create some of the most awe-inspiring and immersive gaming experiences ever! Successful applicant will be very familiar with titles such as 'Rayman Legends' and 'Ori and the Blind Forest', and will be very passionate about creating something as great as those, or even better! This pa...

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    20 bida

    Hi, I need a professional with GrapesJS ([log masuk untuk melihat URL]). You must know Javascript, Jquery, CSS, HTML, and GrapesJS. I need some custom blocks built and i need some other fixes to it as well. Please bid only if you've worked with GrapesJS before OR you are a professional with Javascript/jQuery and can get this job fast and professionally.

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    28 bida

    I am looking to make a collection of unique and generic clothing and armor items that are compatible and set up to be used with the make human program. (Free) [log masuk untuk melihat URL] Skills needed are 3d modeling, and texturing. Should be computer literate. (Make human will make the texturing very simple.) Video of the general workflow needed. (Using blender here, but maya or any other p...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    13 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Do trust me I'll complete as soon as possible... My Responsibilities... Insert customer and account data by inputting text based and numerical information from source documents within time limitsCompile, verify accuracy and sort information according to priorities to prepare source data for computer entryReview data for deficiencies or errors, correct any incompatibilities if possible and c...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be male who lives in United States or Russian Federation. The purpose of this jobs is completely legal and pay as soon as install is complete.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Clean my House or Business 6 hari left
    DISAHKAN

    Local, friendly and very efficient cleaning lady to help with cleaning children's items NOT homes.

    $12 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    i need an expert to write me 3000-4000 word for an IT project that i have to finish it in 2 days. I will give you an example what i want you to do. I need a computer science expert

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    7 bida

    Hello. thank you for having interest in this topic. *Please read description first thoroughly, if you're copy-pasting meaningless words I will instantly dump the proposal. Thank you * If you have experience in scraping/cralwing work, You know there's a capacity which one scraper one thread can be running. And in order to compensate this problem , we often adopt multi-threaded system...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    Hi there. I've written a PowerPoint add-in (using VBA and a custom ribbon), which is saved a .ppam file. I'm looking for someone who can write installation code that can install the .ppam file, automatically accepting (or bypassing) the 'enable macros' prompt. Note: I will be changing the .ppam file over time, so I need to be able to reinstall/overwrite the existing .ppam if i...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada You have to know English

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida