Elgamal encryption programming in the cpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    365,875 elgamal encryption programming in the c tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1912 (Avg Bid)
    $1912 Avg Bida
    12 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    SMTP Servers Setup

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Melanjutkan Program TA, Progress 50%. File Ada di lampiran

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    3 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    C# project Tamat left

    Buat aplikasi menggunakan c# . harap contact ke email saya. sujaditan@[log masuk untuk melihat URL] untuk bahas lebih lanjut.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Anda membuat aplikasi dengan .NET C# yang dimana aplikasi tersebut dapat mengukur suhu komputer yang saya pakai.. Dan Saya menginginkan dalam bentuk Source code... Sangat mendesak.. dan low budget..

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    C++ programmer 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using C or C++.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida

    Creatick household is in need of a virtual assistant  to represent and work virtually for the gallery in handling customers services,invoice,data entry and also data processing .Biding freelancers should have an excellent customer service and must be outcome-oriented. The gallery needs an assistant that will help manage its data entry,customer,Ed services,reply to emails,handle data processin...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    I want one web page on localhost that allow user to enter plaintext, enter keyword, show matrix 5*5 then press calculate to show cipher text .. encryption using Playfair cipher *Smarty php language * 3 days maximum

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    2 bida

    Hi Gaurav C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Modifying software to fix errors, adapt it to new hardware, improve its performance, or upgrade interfaces. Directing system testing and validation procedures. Directing software programming and documentation development. Consulting with departments or customers on project status and proposals. Working with customers or departments on technical issues including software system design and maint...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    10 bida

    Looking for someone who can help with changing C-Name to a record then IP address aspa.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    All of the description regarding the task is in the attached file, for sample data to work with use the attached .txt file .

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida

    Hi Roman C., I noticed your profile and would like to offer you my project. I have about 17000 product codes and I would like the image urls of those products in an excel file. Can you do it tomorrow?

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hi Fernando C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Fernando C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I have experience in codeigniter frame word with and i will also design UI . I have 6 month experience in software company..

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    In this program write me a command line application called "stats", that answers these three questions. Do provide automated tests where appropriate. 1. How many hours and minutes did the shipment take between pick up and delivery? Format: hh:mm 2. What is the total time that shipment spent in Asia, USA, Canada? Format: hh:mm 3. Which step in the shipment process took the longest time?

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    7 bida

    Hi AC3Designe, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Social App 6 hari left

    Social app similar to maybe WhatsApp. Encryption and security is must

    $852 (Avg Bid)
    $852 Avg Bida
    37 bida

    From the pics and Gerber file uploaded, I need to generate the schematic, generate again a new Gerber, the BoM and Centroid files required for assebly in pcbway.com. (Change the designators names, name to Thingnovation and year to 2019 to be well idetified) Size of the board:46x33 mm, Components to be assembled: 2x 1K 0805 resistor 1x 120R 0805 resistor 2x 4.7K 0805 resistor 1x 10K 0805 resist...

    $228 (Avg Bid)
    $228 Avg Bida
    7 bida

    Web visibility brochure design eddm design

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    22 bida

    Looking for a PR expert in Travel and Tourism (European Travel) get press that will help drive clients from USA and UK to our website and visit Italy, Paris or Spain. I have no idea where to start, so a consultant that can walk me through the process and help me get my first bit of press is needed. I need to be walked through the process, answer your questions so you can draft up whatever is need...

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida
    Software Development C# 6 hari left
    DISAHKAN

    Current Issue: This software is made for connect to a device with a PC / Mobile via USB or Network. you can stream and control the device. Requested task: we need to make a new software or customize this software to use it for more devices.

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    24 bida