Eliminate render blocking javascript and css in above the fold content htaccesspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    324,295 eliminate render blocking javascript and css in above the fold content htaccess tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Membuat model+render bangunan rumah

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    12 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Bagi yang ...nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu kontrak selama 3 BULAN.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    ...Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order righ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...rusak untuk keperluan 3D printing mengganti grip yang rusak tersebut. Jenis Beretta Tom Cat 3032. Boleh menggunakan software apapun, asal bisa di export ke .stl (tidak perlu render/warna)untuk keperluan 3D printing. Terima kasih. Untuk spesifikasi mohon di cari sendiri dan konfirmasi kepada saya apakah ukurannya sudah [log masuk untuk melihat URL] akan mengemailkan kepada

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    8 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    Saya sering sekali membuat desain 3d membuat bangunan eksterior dan interior meng...video maka menggunakan Lumion. di lumion bisa di tambahkan objek-objek seperti pohon, mobil, orang-orangan dan masih banyak lagi. setelah semua sudah selesai, selanjutnya di render, bisa bentuk video atau gambar. untuk photoshop saya juga lumayan banyak bisa menguasai.

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    halo,,, saya membutuhkan pekerjaan sampingan, untuk membuat 3D render rumah tinggal,interior seperti pada contoh gambar yang sudah sya lampirkan :D , terima kasih sebelumnya

    $14 - $175
    $14 - $175
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $35 - $1400
    $35 - $1400
    0 bida

    kami memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...get call and load the data given by server and render the page using the data( create sections and content components as per the api ) 2. Allow the user to create the sections (make api calls) 3. Allow the user to create/update/delete the content inside the section( Api calls for all) [log m...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    1 bida

    ...into mobile responsive HTML/CSS/JS quickly. Also the selected candidate must have solid idea and experienced to follow all the standard practice in html design so that can be customized easily in future if needed. So each of the required elements must be well defined and commented in specific html, css and js files as ...

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    6 bida

    Smart Technology looks for a senior Unity Developer.

    $1305 (Avg Bid)
    $1305 Avg Bida
    9 bida
    Content Writing Task 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need help with content writing task.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    15 bida

    ...it. The purpose of the site is to drive traffic and sales from our site through the page that [log masuk untuk melihat URL] URL currently lands on, but you will register and log-in from this staging site [log masuk untuk melihat URL] and not from the main site. I need assistance in finding and fixing the styling a...

    $2 - $2 / hr
    $2 - $2 / hr
    0 bida

    Job would include full day and night to capture all great moments on our wedding day on the 6th July this year. Person would have to be of calm nature and be patient. Ability to capture great shots that can be saved on usb.

    $179 - $537
    Tempatan
    $179 - $537
    0 bida

    ...to renovate my entire directory website (in phases). I do not want to start over on a different platform. I look forward to your offers. See more info below. Project: Renovate Website Pages Type of website: Directory Required Experience: 4+ Years Previous Projects Visible: Required Primary Skills: HTML & CSS Access to Control Panel: Yes Back-end access

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    33 bida

    ...designer to design for me one design about the fitness . I want to sell these t-shirts to my customers on online platforms . I want something like ropeskipping, climbing, cardio, powerlifting, yoga etc. in mind. I want unique, cool and motivating t-shirts, I prefer color of the t-shirt to be black and the design to be blue...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    4 bida

    ...it. The purpose of the site is to drive traffic and sales from our site through the page that [log masuk untuk melihat URL] URL currently lands on, but you will register and log-in from this staging site [log masuk untuk melihat URL] and not from the main site. I need assistance in finding and fixing the styling a...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    We need someone to create a good looking Dendogram on Javascript using D3.js. I must need a input a JSON FILE and need some customizations such as: - Redirect on doble click nodes - Onhover show message with some data -Span and zoom functions Similar to this one: [log masuk untuk melihat URL]

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    8 bida

    Need to fix the payment page, email after payment is done by the user and few other minor issues.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    18 bida

    ...audio editor to edit out the sound of Camera jitter from my videos. The sound is pretty loud, and I really need to cut it out as much as possible, should be simple for someone that knows what they're doing. I will need it edited out of roughly 20 videos, more or less. If I like your proposal, I will message you one of the videos to see if you are

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    14 bida
    Wordpress Calculator Clone 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a developer to quickly design a Calculator, I will provide you the formulas and example.. my previous developer did some work already using javascript but I need someone to convert it into PHP and WordPress... Only Someone Highly Expert in WP Plugin Development. Turnaround 1~2 days max

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    27 bida

    ...files from the Developer's website via FTP IP address of the server [log masuk untuk melihat URL] port 21 PASSIVE mode username user user password [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] files It is required to develop a modem control library. Library requirements 1. Initialization of modem communication with a mobile network provider. 2. Verify that t...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    The project is to create a mutli- tenant web application with embedded Power BI visuals. I would like to use the following template for the front end: [log masuk untuk melihat URL] The back end(application). Is to be constructed partly from PowerBI Embedded Visualizations to create a number of

    $3006 (Avg Bid)
    $3006 Avg Bida
    14 bida

    Hi, Memberpress has the following Shortcode : [mepr-account-form]. Please check their documentation : [log masuk untuk melihat URL] The output of this shortcode is an element that has 4 tabs with all information for managing the user profile of the user. There is one tab for editing the profile information, another one

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    15 bida

    Hi, Memberpress has the following Shortcode : [mepr-membership-registration-form id="123"]. Please check their documentation : [log masuk untuk melihat URL] The output of this shortcode is a registration form that doesnt look nice. We want to transform it and make it something that looks like this : [log masuk untuk melihat URL]

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    5 bida

    ...Required a php htm javascript open source system that reads 3 columns from excel file code,description and foldername fields ,displays all the records on the left frame of and html file . When i click on any record in the list on the left the system use a google api to search for code and description in google pictur...

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    4 bida
    javascript 6 hari left

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using Javascript.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    13 bida

    ...to do most of the assembly. You will be copying/moving the written copy / text, and images to the new theme. Basically plug in the new images and text, and finalize page in the web structure and menu. The new website individual pages are 90% built. DETAILS There is a lot of content that needs to be mi...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    18 bida

    ...a page - User enters details into a page - The site gives an output from a database in a somewhat formatted way (More information on this later) What I have done: - User loads a page - User enters details into a page - The site gives an output from a database in a somewhat formatted way The issue: The search function goes through a database checking

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for native speakers for the translation of a religious (Islam) book (50k words) from Turkish/English/Arabic/Spanish/Italian into the following languages: • Swedish • Hungarian • Greek • Lithuanian • Danish • Norwegian • Estonian • Czech • Slovakian • Icelandic • Latvian • Finnish • Croatian • ...

    $685 (Avg Bid)
    $685 Avg Bida
    18 bida

    We are looking for native speakers for the translation of a religious (Islam) book (50k words) from Turkish/English/Arabic/Spanish/Italian/Russian into the following languages: Dhivehi (Maldivian) Vietnamese Burmese (Myanmar) Tamil (Sri Lanka) Sinhala (Sri Lanka) Filipino Thai (Thailand) Khmer (Cambodian) Tok Pisin (Papua New Guinea) Mongolian Taiwanese

    $774 (Avg Bid)
    $774 Avg Bida
    17 bida