Eliminate render blocking javascript and css in above the fold content w3 total cachepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    334,365 eliminate render blocking javascript and css in above the fold content w3 total cache tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Membuat model+render bangunan rumah

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    12 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Bagi yang ...nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu kontrak selama 3 BULAN.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    ...Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order righ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...rusak untuk keperluan 3D printing mengganti grip yang rusak tersebut. Jenis Beretta Tom Cat 3032. Boleh menggunakan software apapun, asal bisa di export ke .stl (tidak perlu render/warna)untuk keperluan 3D printing. Terima kasih. Untuk spesifikasi mohon di cari sendiri dan konfirmasi kepada saya apakah ukurannya sudah [log masuk untuk melihat URL] akan mengemailkan kepada

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    8 bida

    1. install ioncube 2. install webmail 3. Copy magento site 4. Install varnish static cache

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    Saya sering sekali membuat desain 3d membuat bangunan eksterior dan interior meng...video maka menggunakan Lumion. di lumion bisa di tambahkan objek-objek seperti pohon, mobil, orang-orangan dan masih banyak lagi. setelah semua sudah selesai, selanjutnya di render, bisa bentuk video atau gambar. untuk photoshop saya juga lumayan banyak bisa menguasai.

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    halo,,, saya membutuhkan pekerjaan sampingan, untuk membuat 3D render rumah tinggal,interior seperti pada contoh gambar yang sudah sya lampirkan :D , terima kasih sebelumnya

    $14 - $175
    $14 - $175
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $35 - $1400
    $35 - $1400
    0 bida

    kami memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Cover Buku Tamat left

    saya ingin membuat cover buku untuk cetak ulang novel saya sebelumnya. Judulnya Rumah Merah, sebuah novel tentang perjuangan genera...saya sebelumnya. Judulnya Rumah Merah, sebuah novel tentang perjuangan generasi muda. buku pernah terbit sebelumnya dengan cover di link ini--> [log masuk untuk melihat URL]

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida

    looking to have a working pfense build with squid proxy transparent mode with headers removed need to cache video etc will add more details

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    2 bida

    Create 3D Renderings and Animation 1) make environment. 2) reskin convert man 3) rigging of man and lady. 4) make pose and put in environment with render setting. 5) rendering work

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    4 bida

    Our company is anticipating a grand opening within the next few months and we would like so content to post on our page before during and after our grand opening date.

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    18 bida

    Fire in the Belly is a Bellydance business (classes, performances, workshops etc) that has coupled with Fire Dancing. I need a logo that represents bellydance with the element of fire. To have the exotic bellydancer silhouetted in a pose with a flame or a pair of eyes or something of the like. I just don't want an image of a belly with fire in ...

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    18 bida

    ...two files attached. The zip file holds all the programming files (html, css, js), it is the current progress where I stopped developing at. The instructions are attached as a pdf file. In the pdf file, you must follow everything. Basically you are creating a web application that uses a webapi and looks similar to the image in...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    8 bida

    I need a few content writers for my agency who can write for Amazon affiliate niche websites. Content must be: 1. Human wrote 2. Unique 3. Reader-friendly 4. Grammatical errorless The writer should be: 1. Easily reachable 2. Communicative 3. Should have attention to details 4. Quick turn around I will pay 5$ per 1000 words. Continuous works will

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    Good evening For tournament and all the games Pubg Cs: go LOL I want 4 modules for a cms website Tournament game example: [log masuk untuk melihat URL] example : [log masuk untuk melihat URL]

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I have a demo design . i need t...[log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] same design only the font and color and pictures change. and logo change. . just need the HTML and CSS. the design code . for future upgrade. hope you clear about my requirement. I need i...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    24 bida

    ...work for the right person. The developer must be familiar with: - GIT - PHP - Laravel 5 - CSS and SASS - Bootstrap Please mention what Laravel package you can use for an ecommerce site. Also, please include my name (below) as the first word on your proposal (I want to know who reads, and who doesn't) I am looking after Aimeos, for the ...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    13 bida

    I want to modify a code and need some one good at javascript to help with it.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    15 bida

    This for a little project on Maths worksheets for Primary level. The idea is that on an Interactive White Board a teacher can bring up an adobe acrobat page and the pupils can drag an object (in this case a number)next to a picture that has the same number of objects.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    9 bida

    1) Require the textbox to be shown or hidden based on the dropdown selection. The values in the dropdown are from database.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    34 bida
    Enhacing Web Services 6 hari left
    DISAHKAN

    *** Reading this carefully is crucial. I will NOT take the faster ones, but the one who better matches the profile *** I own a startup in which I offer web services. These services are directly related with the skills that I need: [At least 3 of these] - Clean html/css & javascript (jQuery). - Php & mysql skills (no frameworks; no classes)...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    29 bida

    Hi, I have JavaScript code that loads images, adds watermarks and saves the results locally. Looking for a JavaScript developer to make some modifications to the code. Should take an hour or two. Please only bid if you can start working immediately and will be available in the next few hours.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    9 bida

    we are looking to hire few content-writers who can write on trucks related articles especially oil change. You must be a US native and good feedback here in freelancer

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    14 bida

    ...into FMCG business and we have our brand, I need to design the packaging and product label for few of our products which we are planning to launch. Need 3D mock up with our labels. Our Brand name is "DADA", the logo is attached. Under the umbrella of DADA, we have many products. Below are the products which i need you to make in 3D a...

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    34 bida

    Experienced Front end Vue. js and HTML Ninja for fashion e-commerce is needed. - HTML5, CSS3, SASS, LESS, JavaScript, jQuery, Vue.js; - E-Commerce conversion optimization; - Node.js - SSR in Vue.js - Responsive and cross-browser slicing

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    18 bida

    Looking to integrate Stripe payments into a Joomla website. Users ca...for a subscription with 3 possible levels. Each level will have a different payment and can access different features in application. Looking for somebody with experience in Stripe and Joomla. Also administration of server and backend web. -stripe -joomla -javascript -php -mysql

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    15 bida

    SkyView Property Advisor is helping Champion Pizza hire an experienced social media content strategist / UX specialist with impeccable aesthetic sense. Hakki Akendiz, the founder of Champion Pizza, is an inspirational entrepreneur with over 3.3M IG followers and one of his videos received over 326M views. [log masuk untuk melihat URL]

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...an iOS and Android developer to develop a photo app prototype. The app should take a picture of the feet on a piece of paper and send to a phyton backend server. Display the result. The functionality: 1) use the gyroscope to take a straight picture 2) mark the line of the piece of paper (switch between A4 and letter paper ...

    $6548 (Avg Bid)
    $6548 Avg Bida
    30 bida

    ...express typrscript and javascript. Also it uses webpack for code bundling. Very basic login logout application. It uses JWT token for authetication and AOT compiler. I have the application already built. I just need someone to study it and explain me the flow. Basically tutor me. Its not a development but a teaching work. But the person should be...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida