Eliminate render blocking javascript and css in above the fold content wordpresspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    329,404 eliminate render blocking javascript and css in above the fold content wordpress tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida

    Membuat model+render bangunan rumah

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    12 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Bagi yang ...nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu kontrak selama 3 BULAN.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    ...clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari [log masuk untuk melihat URL] (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    ...Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order righ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...rusak untuk keperluan 3D printing mengganti grip yang rusak tersebut. Jenis Beretta Tom Cat 3032. Boleh menggunakan software apapun, asal bisa di export ke .stl (tidak perlu render/warna)untuk keperluan 3D printing. Terima kasih. Untuk spesifikasi mohon di cari sendiri dan konfirmasi kepada saya apakah ukurannya sudah [log masuk untuk melihat URL] akan mengemailkan kepada

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    8 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    Saya sering sekali membuat desain 3d membuat bangunan eksterior dan interior meng...video maka menggunakan Lumion. di lumion bisa di tambahkan objek-objek seperti pohon, mobil, orang-orangan dan masih banyak lagi. setelah semua sudah selesai, selanjutnya di render, bisa bentuk video atau gambar. untuk photoshop saya juga lumayan banyak bisa menguasai.

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    halo,,, saya membutuhkan pekerjaan sampingan, untuk membuat 3D render rumah tinggal,interior seperti pada contoh gambar yang sudah sya lampirkan :D , terima kasih sebelumnya

    $14 - $175
    $14 - $175
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $35 - $1400
    $35 - $1400
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    kami memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am a Braider looking for a logo I braid and model, looking for a clean look Any ideas are welcome

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida
    Magento2 developer -- 3 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm now installing and learning Magento2.3.1. I have got error following HTTP error 500. [php7:error] [pid 5570] [client [log masuk untuk melihat URL]] PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getData() on null in /var/www/html/app/design/frontend/Smartwave/porto/Magento_Catalog/templates/product/view/[log masuk untuk melihat URL]nStack trace:n#0 /va

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    6 bida

    ...FOB or RFID tag on them and a machine will know whether that person has come too close to the machine for safe operation - about 5 to 9 feet away from the machine (1.5 to 3 meters). This is commonly used with automobiles and key FOBS. The automobile senses the presence of the key FOB and allows the driver to unlock and star...

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    This is a very simple project and based on this result, we will be hiring freelancers for out next upcoming project. Consider this as a scaling cirteria. ABC Technologies owns four car-parking spaces in the Z city centre, which are used *only* by its employees. The company developed an in-house system for monitoring occupancy of its car-parking spaces

    $9 - $21
    $9 - $21
    0 bida

    We have a record keeping PHP website and we need the css changed to reflect the new company design. We also have a text block that does not support images. We need to add images to the case created in the mysql

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    60 bida
    Add demo content to a website 6 hari left
    DISAHKAN

    Add specific demo content of a Wordpress theme to a website.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    32 bida

    I need render images for some jewelry pieces for our website (jewelry online). When I said “render” I am not sure if it is the right word of what we need (I am not an expert), but I show an image so you can have an idea. You can use rhinogold or another software The kind of pieces that I need are really simples (like the image i uploaded). I show you

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    18 bida

    we need to make payment system for an e-commerce site. We need to get paid from Paypal and all other cards. Important to integrate into our design

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    20 bida

    I have a pdf file where I have a "Res...No" option before it resets. It needs to work in Nuace power pdf and Adobe and on tablets. Right now, the attachment does not work using Nuance Power pdf but it works using adobe PDF. I also want it to work on tablets. The one I have does not work in tablet. Once the form is fixed, I would also li...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    9 bida

    need a JavaScript framework expert in JavaScript framework Vue.js

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    I want to connect my html program with a data base

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    12 bida

    ...development on Java and Grails from 1 year. JMS, Hibernate, PostgreSQL. Ability to work with version control system, CI. Knowledge of classical algorithms and data structures. Knowledge of Python / Angular2 + / HTML will be a plus. Aspiration to raise own level of professional qualification. Knowledge of technical English. Experience with the infrastructure

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    5 bida

    I am looking for somebody who works with the software “ ASPIRE “ from the company Vertric. I want you to develop based on a foto as 3D stl file relief

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    2 bida

    We are looking for an experienced vue developer to work on our existing web application. The ideal candidate is an expert in Javascript and ES6, has familiarity with Vue, and is comfortable working with API integration. Please apply your experience and technology about VueJS, ES6. Start I am a vue.js developer, then I can know you have read job description

    $2195 (Avg Bid)
    $2195 Avg Bida
    32 bida

    Need my wordpress site updating and adding a payment checkout to the services I provide

    $430 (Avg Bid)
    $430 Avg Bida
    29 bida

    Please take a look at these sites: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Two JS scripts...cool Two JS scripts you can use: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Stockfish chess engine is free. Requirements of the project: 1. create a page where one can play with different levels of the engine. 2. create a ...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Looking for freelance content writer for client pitch mails and social media presence content for vfx and animation studio.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    5 bida