Employees tracking project system phppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    455,926 employees tracking project system php tugasan ditemui, harga dalam USD
    Website PHP Tamat left

    Membuat website menggunakan PHP dan MySql 1 halaman

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    6 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    Control System Tamat left

    Matlab Simscape

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    17 bida

    Moodle learning management system

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    $92 Avg Bida
    3 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    8 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    5 bida

    Hi instaservpvtltd, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk meli...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $639 (Avg Bid)
    $639 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida

    95% finished website ([log masuk untuk melihat URL]) membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : [log masuk untuk melihat URL] Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    We need system admin to deploy LATEST SOURCE CODE version (new update) on windows server (or to create and deploy on new linux server)

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    3 bida

    My requirement is to integrate SMS API with Geniuscart (Multi-vendor E-Commerce platform). Once SMS API will get integrated then below feature should work. 1. Login/Sign up based on Email/Mobile No. (i.e Register/Login/Forgot Password) 2. SMS API integration (i.e On Order confirmation, Order Tracking, OTP for forgot Password, Mobile Verification etc.), csutomer should recveive SMS. It will be simi...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Hello We have a forget password in our web application in PHP sending mail and the mail is going into spam instead of inbox We need to fix that See attached the relevant files we need it fixed ASAP ! send us the fixes we need to do I also attached our mail setting for gmail as shown when we get email not in spam ( not via the web app) see the forget password( you can set your own acocunt and t...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    18 bida
    PHP Laravel Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    We require experienced PHP Laravel developer, for the following tasks, * Update the web application based on our requirements * Bugs Fixing / Add Validations / Security Parts as per needs * Deploy the code into our server We have many projects like, [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] So we require experienced Laravel developers to do work on it.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    6 bida

    I'm looking for interior designers to offer them an opportunity to try out one fresh project management tool. This platform is designed by designers for designers and perfectly meets their needs as well as helps to organize their every day business and management routines. To get all the exact information please follow the link to our website. In general, the platform might hepl you to organi...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    So suppose I have all the times and data where my employees are unavailable to work. I was wondering if it would be possible to make a program where it automatically placed the employees into my designated bins (shifts) that I create so I don't have to go through the trouble of checking each and every persons calendar just to see if they can work at a given time.

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    15 bida

    So suppose I have all the times and data where my employees are unavailable to work. I was wondering if it would be possible to make a program where it automatically placed the employees into my designated bins (shifts) that I create so I don't have to go through the trouble of checking each and every persons calendar just to see if they can work at a given time.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    10 bida

    We are having issues with getting verified on business fb account. We have submitted all documents and verified our domain, page, pixel and an app etc. however it came back ineligible. We need help getting verified and we need someone to run fb ads for our credit repair company. That includes: Facebook Ads Management Facebook Ads Daily Optimization Facebook Ads Tracking Facebook Ads Image, ...

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    13 bida

    It is for taking orders from the customers. Our customers should be in a position to see the catalogue with the latest price on Whatsapp and should be able to place the order thru Whatsapp which will enter to ERP without manual intervention as a sale order. Besides that, customers should be able to extract some reports like previous order detail, etc. from the ERP system.

    $298 (Avg Bid)
    $298 Avg Bida
    1 bida

    Job description Company description Digital Golfing Ltd is an innovative digital solutions company specialising in golfing solutions. Job description Full/Part Tme - Full Stack Developer LAPP stack (Linux, Apache, PostgreSQL, PHP) We’re looking for an experienced developer to come on board to take over, finish off and launch our large custom build membership web platform. The developer ...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    8 bida

    I get data from an event by clicking a button below each match, however I need to click the button to open the data in a separate page, there is a similar feature in my plugin I would also like to get specific data and leave it displayed on the home page next to each event.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    12 bida

    Good education website with an interactive interface. Secure login page with all types of authentication and forgot password option. I should be able to post, edit, delete notes from the website The notes should display in a card format. Latest first. Separate admin login for myself. Readers can only view the notes. Ask anything in chat section

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    8 bida
    POS system app 6 hari left
    DISAHKAN

    I need app smilier to loyverse app. You can download the app and look the details of the application. More information [log masuk untuk melihat URL] Only who will send chat massage will replay other bids will not look at it.

    $1316 (Avg Bid)
    $1316 Avg Bida
    32 bida

    I am in need of a copy trading system for the Binance and FTX exchanges. Slave accounts will only be on FTX. Master accounts will be on both Binance and FTX. The system needs to be very performant, secure and scalable to large amounts of connected accounts. Multiple master accounts will need to be connected to the same slave account. Automatic order size scaling, based on account sizes. Web inter...

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    6 bida

    We are new privet hire/taxi business. We are looking for someone to help us with building a website and advertise our business in Google also to get us on the top place in google. We are based on the small island with not many businesses to competitive. Expect result.

    $289 (Avg Bid)
    $289 Avg Bida
    18 bida

    I want to set up a collaborative service for my employees. This would keep all the premium tools logged in on a server, and employees will have server-level access. With server level login, when they enter the server, they will find all the premium tools already logged in and they can use those tools straight away. It's kind of a group buy service but without a payment gateway. Note: Acces...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    "Wondros is seeking a Front-End Developer to work closely with the Design, Project Management, and back-end development teams for the launch and maintenance of a large-scale digital platform. This includes planning and design implementation across a range of digital products including websites, data platforms, mobile apps, email newsletter templates, and potentially emerging technologies. The...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    19 bida

    I have an html page that I want to convert to a dynamic php I want to finish it within an hour

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    76 bida

    I need a bunch of pixels setup on my website through google tag manager. (facebook, google analystics, anytrack, etc.) and I need you to test them. Please have availability to complete this in the next 12 hours with no excuses. Please apply and tell me why you're a good fit for this (and don't just copy and paste a cover letter). Thanks.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    5 bida