Engineering needs outdoor and indoor projects all over the wordpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    448,867 engineering needs outdoor and indoor projects all over the word tugasan ditemui, harga dalam USD
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Napisanie CV w Word i na LinkedIn.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    $27 Avg Bida
    20 bida

    Perlu mencari url api, scret keys dan endpoint dari mobile banking mereka dengan cari reverse engineering APK

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    3 bida

    Tolong cariin client yg membutuhkan engineering untuk plc, dcs, hmi, and SCADA. bagi hasil berdasarkan presentase margin dari projek

    $452 (Avg Bid)
    $452 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah syarikat bumiputera dan menjalankan perniagaan dalam bidang Engineering. Kami mempunyai kilang.

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Jual dan Instalasi sound system untuk karaoke komersil, karaoke rumah, hotel, cafe, resto, club, diskotek, singing hall, meeting room, outdoor sound system.

    $135 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera
    $135 Avg Bida
    3 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: Attached is the malay scripts.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Sya membutuhkan jasa membuat design grafis 3d sebuah wedding outdoor garden dengan tema "Alice in Wonderland" -warna tema white and royal blue -design juga meja vip untuk keluarga dengan tema royal wedding white and blue -jangan lupa menyertakan lampu gantung bohlam -tidak perlu menyertakan tenda

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    1 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TING...resolution photoshop harus diberikan sama dengan resolution yang asli - Hasil photoshop akan diserahkan melalui dropbox atau seperti kesepakatan diskusi - Ideally, foto boleh di retouch dua kali (kita boleh melihat hasil photoshop dan meminta retouch sekali lagi apabila retouch pertama kurang memuaskan) - ada sekitar 30 foto untuk diedit (photo diambil outdoor pada siang & malam hari) Ideally, please send some of your work, "before and after" photoshopped picture...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    saya bisa mengerjakan inpput data entry di ecxel ataupun word, saya bisa mengerjakan pekerjaan yg saudara berikan kepada saya

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    segala sesuatunya akan dijelaskan melalui mesenger

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    Pekerjaan jasa gambar yang bergerak dibidang civil engineering, piping, mechanical, instrument elektrical, Interior Design & Manufacturing Design dengan diiringi perencanaan, estimation, dan perhitungan anggaran biaya

    $1107 (Avg Bid)
    $1107 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $180 - $180
    $180 - $180
    0 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a bid here if u interested to know full work details . Thanks

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi Bhavin, we are a crypto project already launched, with website and stablished community, we looking to revamp our current website () and make it more user friendly. And maybe in the process add a web dev to our team. If this is something that may interest you, let me know and lets work together.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi All solutions, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    ASA Farhan , I noticed your profile and would like to offer you my project. As discussed we need digital promotion for using all the channels. We need occasional promotion offers through social networking site. Initially you need to create digital presence for this website and the offers it provides at this moment. Farhad

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Looking for someone who is an expert in Laravel and can deal with VPS hosts. I have the following issues and fixes: 1- The pictures are not showing on the website and sometimes it's broken without knowing the issue ( see Attachment No.1) 2- In the footer, there are two taps that are no longer clickable on the mobile version. 3- Loading icons are delayed and need to undo that. 4- When crawling with the Ahref tool, the website goes down as the attachment shows No.2 Please send a specific proposal, no general proposals. Thanks

    $248 (Avg Bid)
    $248 Avg Bida
    20 bida

    Hi All solutions, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, im looking for someone to produce an article for me in the as quick as possible. Will need some one who can get started now and deliver it to me in the morning. I will pay $30 and provide links with research already. Please have samples of your work and start your bid with "Drones are cool!" So I know you read the post.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    45 bida

    You need to do initial setup of digital marketing for Mandatory Services ✔ Google Ads (PPC) including Google Ad, Google shopping Ad, other free listing on Google Merchant Centre- Free product listings, Free local product listings etc. ✔Facebook & Instagram Marketing (Ads, Pixel, Business Manager, Etc) Optional services: ✔ Search Engine Marketing (SEM) ✔ Social Media Marketing (SMM) ✔ Lead Generation ✔ Online Reputation Management.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    need someone really experienced in helping me with MATLAB

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    10 bida

    We need some person's to work on a very wide and intrinsic project.

    $295 (Avg Bid)
    $295 Avg Bida
    49 bida

    Hi All solutions, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    1 bida

    I am interested in following the financial markets and the movement of stocks, up and down, and I would like to analyze the movement of stocks in quantities and prices and to know the points of concentration and purchase on the small and large intervals by technical analysis

    $10000 (Avg Bid)
    $10000 Avg Bida
    1 bida

    We need some person's to work on a very wide and intrinsic project.

    $987 (Avg Bid)
    $987 Avg Bida
    40 bida

    Analyzing the financial and marketing performance of banks in IRAQ

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    12 digital pictures of the 12 Greek Gods in pop art style.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    28 bida

    I am interested in following the financial markets and the movement of stocks, up and down, and I would like to analyze the movement of stocks in quantities and prices and to know the points of concentration and purchase on the small and large intervals by technical analysis

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida