English french italian translation job offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    309,047 english french italian translation job offer tugasan ditemui, harga dalam USD

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    I need a translation. Nama saya Mega Oktavia Sari dan saya bisa membantu perkejaan ada dengan sebaik-baiknya

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    Italian Zamalkawy 20

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    13 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] 2.French [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] 10.Italian [log masuk untuk melihat URL] 12. Portuguese 1...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] 2.French [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] 10.Italian [log masuk untuk melihat URL] 12. Portuguese 1...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    English Literature Project. 6 hari left
    DISAHKAN

    English literature writing experts.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    7 bida
    C++ Job Four 6 hari left

    C++ Undirected Graphs, Linked Lists, topological ordering of a graph. Refer to attached PDF for full instructions.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Malayalam speaking male voice over artist required. Your voice must sound strong, assertive and have authority to i...have attached an example of what this sounds like. Please say the following 6 messages (less than 100 words) in both English and Malayalam. English does not need to be fluent. See attached file with English and Malayalam translation.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    The goal is to create 10K users. We are ready to give 6 months unlimited access to the first 10K users and the milestone will be based on the user count basis. We have already tested the product with over 600 users and the product is very useful to the translator community. Check out the tool here: [log masuk untuk melihat URL] I will award the project only to the well-researched bidders.

    $1081 - $2162
    $1081 - $2162
    0 bida
    Business Plan 2 6 hari left

    Project Business plan for the support of a visa application in the UK. Looking for someone who is fluent in English, who can produce a business plan that demonstrates feasibility and credibility. The business model is outlined below and an example template will be provided. The business plan must include the following headings: MISSION STATEMENT

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    4 bida
    Need a Job Portal - Laravel 6 hari left
    DISAHKAN

    Already have a script, need someone who can install it and maintain Its laravel platform This Job Portal will be expanded later as well.

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    12 bida
    Business Plan 6 hari left
    DISAHKAN

    Business plan for the support of a visa application in the UK. Looking for someone who is fluent in English, who can produce a business plan that demonstrates feasibility and credibility. The business model is outlined below and an example template will be provided. The business plan must include the following headings: MISSION STATEMENT KEYS TO

    $261 (Avg Bid)
    $261 Avg Bida
    14 bida

    banff lodging company is a locally owne...operated hospitality in the Banff national park banff lodging Co was founded in 1985 by WIM PAUW when he aquired Caribou Coner,we have hotels restorants, boutique. We also offer exclusive deals and sell shares to share holder. where we are runing short of workers due to new branch openings.i am MR WILLIAM

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Hi Freelancers I'm creating a marketplace that connects people who need a translation in a language with the people who speak that language I want a name with English consonance, so I prefer people whose native language is english (no offense for others...) 2 or 3 syllables maximum Waiting to work with you!

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    2 bida

    I need data entry new freelancers. You are expert, please bid me. This is simple task.

    $321 (Avg Bid)
    $321 Avg Bida
    61 bida

    Hi Translation Professionals, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Create a Logo 2 hari left

    ...ideas how it could look like. Maybe you get some cool ideas. It is important, that the Graffe is colored Gold! and maybe highlight the 3 G something like that :) It is an Italian sweet specialty and resembles a donut but is something very special what Graffe calls himself. It is filled with different creams and incredibly delicious :) Give us amazing

    $25 (Avg Bid)
    $25
    7 penyertaan

    Hi Emma ., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. i am good at article writing and English translation into Arabic and vise versa

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Voice over english american woman for a video, 11 minutes, no accent.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    The job consists of selling domain names. You have to research potential buyers, contact them individually by email and try to get them to buy a suitable domain name. You can work as many hours as you want. During the first month you are paid $2/hr (please apply with that amount) for up to 20 hours per week, plus bonuses for any domains that you sell

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida
    $25 Avg Bida
    44 bida

    Looking for Native French Canadian speakers/writers to help with translations. We need a freelancer that can deliver same day turn-around. Project is 1290 words translation. Please send your rate per word.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    13 bida
    A small job for a Wix website 6 hari left
    DISAHKAN

    My Wix website URL is [log masuk untuk melihat URL] Requirements: 1. Create 12 plan pages for paid plans. At the moment there is only 1 page by default. Wix does not support multiple pages. All plans need to be able to be connected to the booking services. 2. Create 2 different pages for booking services.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    15 bida

    I need help to fix some issues on ubuntu and fix updates - 30min job, can you do right now?

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    14 bida

    Looking to get: - Logo colour, b and w, neg et al (PSD, PNG, JPEG) - Business Cards Front and Back, colour + b and w (PSD PNG JPEG) - Multiple Question Form Template (Word, PSD, AI)* - Letterhead (Word, PSD, AI) - Contract / Proposal Form Template (Word, PSD, AI)* - TandCs Form Template (Word, PSD, AI)* Please use documents attached as reference. Logo must be the same as on the document attached ...

    $11 (Avg Bid)
    $11
    4 penyertaan

    Technical Writer & Translator is needed to rewrite an Ukrainian description of our products and website into English, the writer must be professional with long experience in technical writing and translation.

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    10 bida

    Food-Drink Name List from Turkish+English to FRENCH

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    12 bida