English proofreading computer science pricepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    388,432 english proofreading computer science price tugasan ditemui, harga dalam USD
    $416 Avg Bida
    45 bida

    Kami memerlukan seseorang untuk menterjemahkan dokumen kami dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris. Hanya orang asli bahasa yang dibenarkan untuk membuat tawaran

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    27 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database ( setiap hari perlu siapkan 5 listing lengkap - Membuat Copywriting dan mengemaskini database ke dalam Group Telegram dan whats app Group - Mengiklankan database di website , , - menyediakan draft tenancy agrement bagi transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , -

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoin, Altcoin, dan cryptocurrency.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    E-commerce akan menjadi sangat besar di masa mendatang . Dengan penjualan barang yang tidak mudah "have a brand" atau ber-merk istilahnya. Akan sangat menarik jika terus ditekuni. Keuntungan melimpah, produk bagus tidak diragukan karna kita tidak buat brand sendiri tetapi menjual produk yang sudah punya brand ternama .

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan satu project yang adalah satu faktor utama kerana saya seorang pelajar sepenuh masa dalam komputer berikan kerjasama supaya dapat berikan perkhidmatan yang baik.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat aplikasi untuk mengecek stok dan harga. Database yang saya gunakan adalah MSSQL 2008. Penggunaan sistem login,harga beli hanya muncul pada user tertentu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 1480

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    4 bida

    We have 4000 words for translation from French to English, Please apply only natives

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    5 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 6501

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    9 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 17201

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    8 bida

    This project is performed with a Phone and a computer together. We will give you instructions via a website. You will receive a phone call. You will speak into the phone whatever the website instructs you to speak. The machine at the other end of the phone line will record your speech. Maximum limit 1000 sentences per person. Multiple awards. Bids of $10 or less will be accepted. Please visit to perform the task. Watch a video at

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 3407

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida
    French to English Project 6 hari left
    DISAHKAN

    We have 4000 words for translation from French to English, Please apply only natives.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    14 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 3407

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 2032

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    13 bida

    Requirement: submit a code to realize the following function: 1. Get the house price list from this website: 2. Return a csv file for a list of house with the following information: a. Recorded date b. Address c. Floor d. Room e. Area size in square feet f. Total deal price g. Price per area in square feet 3. Bonus - Make input and output self-defined: a. Get output according to certain self-defined combination of variables. For examples, year 2019, month 12, size in range 501-1000 square feet, usage as residential. b. Get output according to certain self-defined range of variables. For examples, year from 2010 to 2012, month from 2 to 4, size less than 1000 square feet, usage as industry or office

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 1114

    $426 (Avg Bid)
    $426 Avg Bida
    19 bida

    adaption of different prices in indesign file

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    33 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 1331

    $375 (Avg Bid)
    $375 Avg Bida
    17 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 0055

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    10 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 0055

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    15 bida

    I want a research paper written on one of the topics that I'll provide after you bid and I make a contact with you. The research paper needs to be 1500 words long. The budget for this project is $13. Please, bid if you agree with the budget.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 4758

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    37 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 2343

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    29 bida
    $12 / hr Avg Bida
    7 bida

    !!!!!!!!!!APPLY ONLY IF YOU ARE AN ENGLISH NATIVE SPEAKER!!!!!!!!!!!! • Anderson Consulting is a European business consulting company that aims to help its global clientele, mainly technology and industrial companies, with all business-related issues, from the planning stage down to full-scale implementation • The website content should convey the company's story in detail, should be thorough, and include keywords and professional catchphrases from the field of business consulting • Please use as reference the company's brief, and further research from similar websites of business consulting companies • Note! The brief is only the basis for the content of the site. We want to get original content from you, which will be much more detailed and professio...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    20 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 627

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    51 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 0735

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    29 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 8039

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    23 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 3344

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    16 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 1335

    $317 (Avg Bid)
    $317 Avg Bida
    31 bida

    NATIVE ENGLISH ONLY!!....!!Rewrite / Expand on 3900 Word Article.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    15 bida