English speaking person for b2b customer support home basedpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    882,679 english speaking person for b2b customer support home based tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    3 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    B2B European Database and Qualified

    $27 - $341
    $27 - $341
    0 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida
    Clean Home Tamat left

    Bantu saya membersihkan rumah (Full Time)

    $750 - $1500
    Tempatan
    $750 - $1500
    0 bida

    Mencari usahawan yang berminat untuk memasarkan produk ke luar negara menggunakan platform B2B eCommerce.

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    1 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin buat 1 rangkaian elektronik, terhubung dengan network wireless yang berfungsi seperti switch

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I need English proofreading for the text attached, 3500 words. The text was written in good English but not from a native speaker. Few improvements should be possible. Best,

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    7 bida
    assist me with pcb bringup 6 hari left
    DISAHKAN

    need help regarding pcb design for home automation. Should have expertise with industrial grade circuit design. The circuit should qualify for EU or BIS certification.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    1 bida

    I am seeking an individual, his/her native language is English with a close attention to detail to proofread and edit a document. I will need proofreading/editing tasks on a regular basis Please bid with your best rate Thank you.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    2 bida

    I want to hire a virtual assistant to help with data entry and administrative support. Hello and how are you?

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    I want to hire a virtual assistant to help with data entry and administrative support. Hello and how are you?

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida
    Stock opencart issue 6 hari left
    DISAHKAN

    hello I have two stock problems at opencart: 1- many items that do not reduce the stock 2- an item has stock for example of 5 units and the customer is able to add to the cart and finalize the order of 15 units, then in the admin on the item, the stock is like this "-10" thanks

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    3 bida

    I want to hire a virtual assistant to help with data entry and administrative support. Hello and how are you?

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    Hello, We had started creating a website through PrestaShop and we were in the final steps before our website went online but after uploading a payment module there was a problem with payments ... That is, as soon as the customer goes to chooses a payment method, no method is displayed and this message is displayed: unfortunately there is no payment method available. I tried to reset the payment ...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    3 bida

    Cloud based BSB Software Design by Hour. Must know Figma and have extensive prior UI/UX design experience for B2B software. Must have excellent English Start immediately

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    18 bida

    We are looking for an individual to run impactful Facebook campaigns that will allow our company to grow locally. The ultimate goal is to increase brand awareness, customer base, and sales for the business.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    9 bida

    Hello, I need someone able to program the following: Using an ESP32 with the arduino core and a gprs module from Quectel (M95), I need to send a http POST request USING SSL to a website. To carry out this project it is mandatory to have experience with the Quectel modules and probe it. If you think you can program this simple firmware, start your proposal with the sentence "ESP32QUECTEL&qu...

    $491 (Avg Bid)
    $491 Avg Bida
    6 bida

    Hi Steph, I need your support again, will u be able to spend time for me?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    Farisse 360 6 hari left

    Convert site to iPhone app With progress bar and WhatsApp link support and custom error page

    $551 (Avg Bid)
    $551 Avg Bida
    6 bida

    1. Simple auto support and resistance indicator I need added to an even simpler existing moving average indicator 2. Need help seeing why my alerts are not initiating on the pine script code

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    I have a form that has a select box and a wysigwig editor text area (wysihtml5 plugin). I need to populate the body of this text area with data from the drop down. Please see the attached files and HTML in the file you will see the jquery I tried and it did not work.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Accept payment using razorpay in both apps customer and vendor

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida