English teaching job offer strasbourgpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    193,187 english teaching job offer strasbourg tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are a creative company that making new ideas and distribute it in all over the world. We have few ideas that can make money, and it is very cool idea that everyone can do but we want native english speaker. (Also man)

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    6 bida

    Looking for a English-Spanish Translator to translate 20 pages of my essay. Native English speaker is needed.

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    3 bida

    HI, We are looking for a FREELANCER that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    20 bida

    Looking for English to Portuguese Translators. If you are native speaker, it will be easy job.

    $256 (Avg Bid)
    $256 Avg Bida
    4 bida

    scala object main def should have 6 arguments as below. val awsAccessKeyId: String = args(0) val awsSecretAccessKey: String = args(1) val csvFilePath: String = args(2) val host: String = args(3) val username: String = args(4) val password: String = args(5) *based on the args, the job should read csv file from s3 and load into cassa...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida

    Ten years working experience as a data entry opertor and computer operator Books Publication House...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    12 bida

    I am looking for Voice Recorder(male) expert for our website. If you are available this weekend, please contact me. Thank you.

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    9 bida

    looking for php expert to complete simple job

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    30 bida

    Hello, I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my online store. So you will need to change these 780 fields manually. For 540 shipping costs fields, it will be with the same data : 6,40. For 240 price fields, you will need to convert price from Euros in dollars (with online convertor) and change the price fields. After that, you will need to save the product (&q...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    21 bida

    - i so busy and want to improve my English skill - teach about grammar and support my speaking English - two hours a week learning (Removed by Freelancer.com admin)

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi, I am looking for someone to web scrape/input data. You must be professional and able to follow directions. Job tasks include but are not limited to: - English fluent level - Data Entry - Content Writing or Resume Writing

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    9 bida

    Need to translate english to spanish. I have one pdf file for translation. If you are native spanish speaker, it will be easy job.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    25 bida

    I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my onsline [log masuk untuk melihat URL] will need to convert price from Euros in dollars (with online convertor ) and change the price fields. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and o...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    18 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected. Attention to detail is required to ...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    6 bida

    HI I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my onsline [log masuk untuk melihat URL] will need to convert price from Euros in dollars (with online convertor) and change the price fields. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    21 bida

    Our company is a translation services provider with own proprietary, web based translation platform. Due to rapid business expanding we’re in need of more qualified English to Spanish translators. Requirements: – Native Spanish speaker – At least 1 year of experience working as a translator – Stable and fast internet connection – Flexible schedule

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    32 bida
    Copy Paste Job 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to copy information from PDF file to website. There are around 450 Pages. including images. Contents from this pdf should be copied and images should be uploaded to our website. interested candidates please bid.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    13 bida

    To search jobs on webs and post it in a specific job website.

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a talented freelancers who can update information from other sources. List will be given.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    24 bida

    I am looking for a talented freelancers who can update information from other sources. List will be given.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida

    HI We are looking for an Individual that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result. I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my onsline store. We want to have 100% accurate result. Best regards, Lisa

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    38 bida

    Hello need someone to translate bengali writing into english with proper grammar and punctuation, if you can do this let me know, per article $1 to @1.20 depending on size

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    18 bida

    I need a translation. english web page need to translate to german

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    24 bida

    I would like to create an app that remote teaching freelancers can receive their weekly timetable as well as record student attendance and lesson content. This app is for internal company use only.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    11 bida
    data entry job 6 hari left

    I have data entry online form filling jobs which will require you to fill 1000 forms within 20 days and you will be paid with $900 after the submission of your one project. All the work will be done online on our website so you don't need to worry about the loss of data or anything. For more and detail information contact me. Skill required. -good typing speed -good internet connection

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    48 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected. Attention to detail is required to ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    37 bida

    I need a native English ghostwriter , who agree to write 1k words by $2 it's a long term project Kenya preferred

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida
    illustrate job 6 hari left

    i want highly qualified to illustrate my assignment,3d expert

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    28 bida

    I need a translation from English to Brazilian Portuguese audio

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    7 bida

    Opportunity to get translation jobs, You can translate English to Portuguese (Europe), translate Spanish (Spain) to English (Britain), translate English to Dutch

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I want to make our current WP inquiry forms automatically load into our Quickbase. I use WP forms plugin so I want to connect with quickbase. If anyone has experience and did this kind of jobs before and can work today, please bid. This is urgent one and if better I want you to work via teamviewer. Thank you. PS: It is simple in my opinion so I want the developer to do it and explain me. Budget i...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    32 bida

    Hello, I have 5 documents in english of 7000 words each (35000 words total). They need proofreading to correct any mistakes. Your bid should be for 35000 words. Native english speakers only please. I will need a short demo to check proofreading quality.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    70 bida