English teaching job offer strasbourgpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    255,075 english teaching job offer strasbourg tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write a research article.

    $501 - $1002
    $501 - $1002
    0 bida

    I have 12 points in English I want to have professional rephrase and do a correction.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon Design a logo 29 hari left

    Hi, I need a logo designed for the website [log masuk untuk melihat URL] The website is a blog for a single mum who is a teacher and raising her child whilst learning to become better with finances The blog focused on early childhood education, financial education and children book reviews, as well as a general parenting blog The successful logo will be used as a vertical logo and also as a hor...

    $7 (Avg Bid)
    Dijamin
    $7
    0 penyertaan

    Full-time/Part-time JOB DESCRIPTION Documenting/Recording Information Performing Administrative Activities Establishing and Maintaining Interpersonal Relationships Interacting With Computers Processing Information For US Citizens only!

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    19 bida
    VERY EASY GRAPHIC JOB 6 hari left
    DISAHKAN

    I AM LOOKING FOR A GRAPHIC DESIGNER TO COMPLETE A VERY EASY JOB €10. TEXTS NEEDS TO BE TYPED IN AN AI GRAPHIC TEMPLATE . IT WILL ONLY TAKE 2/3 HOURS PLEASE APPLY ONLY IF YOU CAN COMPLETE THE JOB IMMEDIATELY

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    37 bida

    We are looking for an experienced salesperson (preferably long term) who have their own process of doing sales, lead generation, setting of appointments and conversions. We have a user friendly software that can help small scale business make their own websites within one hour. With the AI powered functionality, the users can manage SEO on their own without relying on high cost Digital agency ser...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    2 bida

    World's Largest Lesson is an education NGO promoting the Sustainable Development Goals in education. We are developing our new website in English, and it will be automatically translated into French and Spanish using the Weglot plugin. This task will involve checking the auto-translations of each page and making edits where needed. In total there are around 50 pages of around 50 words in eac...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    17 bida

    looking someone who can rename and organised files on cloud storge.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    39 bida

    LinkedIn Expert 10 x minute job ...to enable my linked skills and certs to look like this is in my post feed (is intermittent) [log masuk untuk melihat URL] NOT like this [log masuk untuk melihat URL] .....just the flyer poster needed ..thank you, Paul Linkedin Learning to Linkedin Posts!

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built. in Arabic langauge

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    5 bida
    Super advanced english needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Super advanced english needed I need to learn tips to and new vocabularies

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    13 bida

    A 7 page NDA document (attached) in English which needs to be translated to German within 24 hours.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hello there! We invite all Spanish to English legal expert translators to apply to this job. Apply only if you can start today. We are looking for someone professional, reliable and trustworthy. This can lead to a long term contract if the quality is excellent and we don´t have to chase you for reviewing the work again and again. Your availability has to be good enough to communicate whene...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    9 bida

    Hi offer you my project. We can discuss any details over chat

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    10 bida

    JOB PROJECT FOR FRESHER. Hi offer you my project. We can discuss any details over chat

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    35 bida

    Need closed caption file (SRT) for a short youtube video. The youtube videos are usually under minutes and needs to be translated from English to Spanish.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    25 bida

    Please send a message for more info, it's a long term job and requires customer support and financial assistance. American English is a MUST

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    The videos are 10 to 20 minutes long and I'll pay $20 for a video that is close to 10 minutes long and $30 for it being closer to 20 minutes long.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    23 bida

    I'm looking for someone with "excellent" English skills to proofread a text (1900 words).

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    43 bida
    Social Media Admin Job 6 hari left
    DISAHKAN

    We are a Canadian marketing agency looking for someone to schedule our posts via Later for many different client. The job is very simple and straightforward and we are not requiring any social media skills to be able to handle this task

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    7 bida

    Job Description: Programmer with PIC microcontroller experience creating embedded firmware for Android and iOS peripherals.

    $2170 (Avg Bid)
    $2170 Avg Bida
    10 bida

    we need only native armenian translator need

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    18 bida

    Hello, I want to open a website, im looking for someone who can write me 100 articles ( each article is 2000 words ) Content for amazon affilate I give him or her the keywords, and he or she searched about it/and write the content. Looking for long term relationship

    $986 (Avg Bid)
    $986 Avg Bida
    47 bida

    The National Institute on Scientific Teaching has a logo (see “official NIST logo” attached) and is looking for a series of 10 small logos for its different sub-programs. We’ve developed examples of logos to give you a feel for what we are looking for (see example “logos” attached). Each logo you design should be related to science and have our plant incorporated into...

    $120 (Avg Bid)
    Dijamin
    $120
    14 penyertaan

    I am developing a application in android For Related Teaching. now i want some one who can help me to resolve some problem like 1. Photo uploading on server but not refreshing same time. 2. Type city Name than it will come automatically (Location Finder). 3. validaters on Edit Text. 4. Slider Show From URL Image, My budget is very Small only 1500/- Time Frame is only 1 Day's. Pay after comp...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    7 bida

    An arts workshop instructor for many years, I have a number of classes that I would like to create a series of online instructional videos for. They require both close-up detail footage of the steps in the creation of the artwork combined with lecture footage. I would like to start with one short, simple version to see if I want to continue building the series.

    $131 (Avg Bid)
    Tempatan
    $131 Avg Bida
    22 bida

    Redaction & Traduction for software/app documentation - French, English, Spanish & Russian We are looking for a redactor and translator that can translate from French to English a user documentation and knowledge base on a continuous basis.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    45 bida

    We are hiring Ex JEE students (current college students) to teach JEE aspiring students. There will be 10 students in a class. It will be an interactive class. Should be able to send a teaching demo. 3 (one hour classes) in a week.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    12 bida

    I have posted a new project for you. Place your bid on it. Thanks.

    $8 - $15 / hr
    Sulit
    $8 - $15 / hr
    2 bida

    Please Bid if you have experience in France and Spanish languages. i need a professional translator. Please didn't bid if you are not in professional. I request please didn't bid any agency.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    29 bida

    hey i have a couple of tasks for a wordpress website. deadline is there. and budget is less.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    20 bida

    I am looking for translators for the novel Cody by Keith Hale published by Watersgreen House. The book is 70,565 words. There is no rush. Quality is more important than speed. Translators who have worked with literary translations are preferred, but anyone who can convince me you will do a great job will be carefully considered. The book has a gay theme (LGBT). It has sold well in English and is b...

    $833 (Avg Bid)
    $833 Avg Bida
    45 bida