English teaching job offer strasbourgpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    285,822 english teaching job offer strasbourg tugasan ditemui, harga dalam USD
    $416 Avg Bida
    45 bida

    Kami memerlukan seseorang untuk menterjemahkan dokumen kami dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris. Hanya orang asli bahasa yang dibenarkan untuk membuat tawaran

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    27 bida

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100,000 apabila projek telah diselesaikan dan memuaskan, maka kami akan hire long term dengan pembayaran 2 juta per bulan untuk translate artikel buat kami. Lebih prefer yang pengalaman tentang Bitcoin, Altcoin, dan cryptocurrency.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida
    part time job Tamat left

    server barang lewat media sosial barang atau rakit komputerkomputer tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@ 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@ 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> position 1 or 2n- tanah dijual -> position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Writers are required for research based task (Marketing, Management , English , Accounting and Economics for research based task. You should have idea about references.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    4 bida

    Need to retype some of the French content into a word file. Some of the English paragraphs need to be translated into French.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    27 bida

    Vor Bewertung bitte UNBEDINGT diese Anzeige SORGFÄLTIG lesen: Ich such einen professionellen und zulässigen Suchmaschinen-Optimierer mit viel Erfahrung. Dieser muss fließend deutsch sprechen und verstehen können. Sehr gut deutsch zu können ist sehr wichtig, damit auch Onpage Optimierungen gemacht werden und auch potenzielle Linkpartner angeschrieben werden können. Ich möchte nur spamfreie und hochgradig themenrelevante Backlinks aufbauen Es sollen bestehende Rankings, Webseite geprüft und optimiert werden. Neue Keywords gesucht werden und dafür entsprechende Vorgaben für Artikel gemacht werden, welche Keywords und welche Mengen enthalten sein müssen. Diese werden dann von einem anderen professionellen Texter entsprechend umgesetzt...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    7 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 0021

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    24 bida

    Looking for a HTML/CSS trainer with teaching experience for a beginner.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    27 bida

    We need to create a set of pages in English language 024

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    31 bida
    English Teacher 6 hari left

    I need someone who can teach English verbal questions

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    I own a company and we specialize in Branding, we already have 9 employees working for us, need another nice dedicated smart person. Should be proficient in the following: *Adobe Photoshop *Logo Making *Thumbnail Expert *Poster Making *Graphic Designing *Proficient in English Expect you to put in atleast 4-6hours a day. One day in a week off. You'll be paid 15000INR in a month

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    18 bida

    All words and expressions to be translated are in the attached spreadsheet. Be sure to review all tabs. The word count is approximately 3500.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    23 bida

    I am looking for someone who can help me to translate document from English to Canadian French.

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    55 bida

    I have a Power Point with roughly 90 pages that need translation from English to Spanish.

    $364 (Avg Bid)
    $364 Avg Bida
    83 bida

    I have a book that I'd like translated. It is a political book about the first legislative council - national assembly of Kuwait. It is around 500 pages. Translator must use proper political jargon. Translator must have complete mastery of the Arabic and English language. Translator must be aware of the culture translated from. Best candidate must have work published in similar fields. Deadline is flexible as long as the quality is superb. here's an earlier version of the book. It is the second entry in this page.

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    61 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 6011

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    41 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 5011

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    41 bida

    I need a translator from English / Arabic to Spanish It is an essential requirement that the translator have knowledge of Arabic. You will have to do 2 translations a day of texts lasting between 3 and 10 minutes maximum. You must have extensive knowledge of comprehension, grammar and writing of texts in Spanish since the texts have educational and motivational content. It is a total of 60 translations per month, it is a long-term project.

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    27 bida

    Re-type an bundle of English PAGES...MICROSOFT SM WORD-- 85072

    $316 / hr (Avg Bid)
    $316 / hr Avg Bida
    18 bida

    We offer language courses with mini video lessons inspired by real-life conversations. We are looking for long term partnerships with native US English speaking actors/presenters to create short vertical (reel) videos. Here is a chance to create an impact for millions of aspiring native speakers by teaching them about your language and culture. 1. The role is for a video presenter/actor. Writing and editing will be taken care by our team. 2. Videos are to be shot in different situations. It can be a cafe setting, a garden, or a university. Using a good spot makes content engaging and immersive. We are fine with you selecting the location of your convenience (We will write scripts accordingly). We will need many of these videos as we are to create a complete course f...

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    2 bida
    $423 Avg Bida
    24 bida

    NATIVE ENGLISH ONLY!!....!!Rewrite / Expand on 12345698 Word Article.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    32 bida

    We have an existing poster that we would like to update - see the attached. For the new poster we would like to make changes to the logo, the text and the colour scheme. The general layout of the poster will remain the same. We need someone who speaks very good English to help us make these changes. My budget is £30.

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    44 bida

    NATIVE ENGLISH ONLY!!....!!Rewrite / Expand on 12345687 Word Article.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    11 bida

    Looking for a ENGLISH TO JAPANESE native translator for a long term project to translate an audio

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida

    Looking for model / spg for Swimwear (one piece) shoot, lingerie or casual sensual. Age max 25th, Beginner, paid: IDR 500.000 / upto 7 Hours shoot Requirement: Beauty and energic, easy to pose, Straight hair, No nail color. Send your CV or portfolios to nikonmodels@gmail(.com) for first review.

    $30 - $250
    Tempatan
    $30 - $250
    0 bida
    Rust removal job 6 hari left

    I have 10 steel Olympic gym bars that are all starting to or fully rusted which I need removing.

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    1 bida

    I have a documents here that need to be translated from Kinyarwanda to English. The documents are confidential. So I cannot post it publicly. If you reply, and your profile shows you can handle the job, I will request a quote from you in the messenger and I will also send the documents. Thank you.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    16 bida