Erp software ui designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    337,885 erp software ui design tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida
    $10 Avg Bida
    1 bida

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    14 bida

    Saya ingin mencari seorang yang ahli komputer dan programer

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $814 (Avg Bid)
    $814 Avg Bida
    25 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    2 bida
    $629 Avg Bida
    24 bida

    SDN CONTROLLER

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    7 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Pembuatan game damdaman/basbasan dengan menggunakan algoritma Monte Carlo Tree Search

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $352 (Avg Bid)
    $352 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    1 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1609 (Avg Bid)
    $1609 Avg Bida
    19 bida

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    1 bida
    Android app Tamat left

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    membuat aplikasi dekstop dan website

    $837 (Avg Bid)
    $837 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Artikel yang saya unggah ini adalah sebuah artikel yang membahas mengenai cara mengembalikan file yang terhapus menggunakan TuneUp Utilities 2012.

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Proposals out of the budget range will not be entertained. You will be requested to take an online proficiency test when you apply. Project description: - Must take a proficiency and knowledge test to be considered for the project - Must work for a minimum 7 hours per day - Must commit full-time for minimum 3 months - Must have min. 2 years of MERN experience (must provide proof of work) - Must h...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida

    A tracking app with simple UI which can :- 1) Track multiple users at a time 2) the main head user can specifies the area to be tracked and if the tracked user goes beyond the specified area, a notification of red alert zone should be popped. 3) if the phone is made off of the tracked user then the head user should get a notification of how the phone was being off such as due to battery low, or ma...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    4 bida

    We have MS Sql database with tables and data. We need to develop an User Interface to generate reports and to provide API for the third party integration. UI page with user login (new table required), and upon successful login display List of report available with tree view for the group of location from the table available in database. Reporting could be mixed chart with various date selecti...

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    2 bida

    A required content writer who has excellent knowledge in health care IT products like HMS (Hospital Management System), CMS (Clinic Management System), PIS (Pharmacy Information System) & LIS (Laboratory Information System).

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    10 bida

    Download the MARS software from [log masuk untuk melihat URL] After study MARS and MIPS, propose your own instruction set. At least 50 instructions. Your proposed instructions have to be different than MIPS. You cannot just use the java file from MARS. Minimum requirements: When you enter any instruction (from your proposed instruction set) to the new developed editor, your editor must interpret ...

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    1 bida
    React native app ui 6 hari left
    DISAHKAN

    20 screens react native ui

    $502 (Avg Bid)
    $502 Avg Bida
    14 bida

    I need software that Reads and writes EMV Chip Cards for the product MCR200, zcs160, zcs100ic, acr38u-i1, OMNIKEY 3121 this software can be similar to EMV Reader / Writer v8.6 or X2 3020 EMV (Must have ability) Read / write / duplicate / delete any EMV protocol, such as 201,206,226 or any other EMV protocol, it will allow you to read / write / duplicate / delete SDA (static box) / SDK, dynam...

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    1 bida

    Proposals out of the budget range will not be entertained. You will be requested to take an online proficiency test when you apply. Project description: - Must take a proficiency and knowledge test to be considered for the project - Must work for a minimum 7 hours per day - Must commit full-time for minimum 3 months - Must have min. 2 years of MERN experience (must provide proof of work) - Must h...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    7 bida

    React native app development ui 50 small page start today itself

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    2 bida

    My name is Shuvona and I'm from Harrisburg, Pa. My business is an entertainment company and the app I need designed has to have a multi functional streaming platform as well as social media aspects

    $1314 (Avg Bid)
    $1314 Avg Bida
    20 bida

    La creación del sistema es completa se empieza desde 0, en la cual se tendrá que desarrollar la version web, ios y android comunicadas entre si en tiempo real. Comparto un documento con mas información del proyecto. Necesito desarrollar un sistema pos en la nube robusto... El cual va enfocado en restaurantes, es un modelo de negocio que deberá contar con sistema de pa...

    $4033 (Avg Bid)
    $4033 Avg Bida
    19 bida

    I need to automatically install few software and configure them on Windows 2019 using packer and salt this is on a AWS EC2 images - need few hours to help me finish the scripts - using packer, Power shell stuff to gt it done. also woul dneed further help on deploymnt on software from github to the server.

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Sistema de optimización de corte 2d (placa) en línea. Entorno preferido: • Php • Base de datos Mysql Se debe comentar el código Php (en español). El precio es importante --------------------------------------------------------------------------------------------------- Especificación del optimizador de corte ------------------------------------------...

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    A tracking app with simple UI which can :- 1) Track multiple users at a time 2) the main head user can specifies the area to be tracked and if the tracked user goes beyond the specified area, a notification of red alert zone should be popped. 3) if the phone is made off of the tracked user then the head user should get a notification of how the phone was being off such as due to battery low, or ma...

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    10 bida