Error importing settings the settings you uploaded are not for the current theme.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    557,093 error importing settings the settings you uploaded are not for the current theme. tugasan ditemui, harga dalam USD

    fdkjhkshdkhkdfhkhfjjdjlkjldfsjlsdjfljfoiejorewjofljjlkkjlkjlaljljflkkfsldkjoijre oijroewj jamalamar jonno toalm

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya mencari webdesigner untuk membuat theme mirip dengan website ini [log masuk untuk melihat URL] kemiripan sekitar 60% dan mudah dalam perubahan konten nya, /tidak berupa statis dan dapat saya tanya jika ada masalah dalam perubahan konten

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    1 bida

    magento theme setup. only experts

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    8 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    13 bida

    web sudah jadi, namun ada penambahan pada system pembayaran menggunakan paypal (Sandbox paypal) jenis paypal payment pro. Jika akun production sudah jadi akun sandbox yg utk testing akan diganti. Jika ada yang mengerti maksud dari Job ini message saya. Sebelumnya saya sudah coba sendiri namun error terus, untuk keperluan tugas akhir mahasiswa. Terimakasih Freelancer.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    7 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Duties include Support for new users' - Answering questions about the service's purpose and how it works - Assisting with the initial account setup - Knowing the service competitors, how the service differs from them and be able to explain the benefits of the service Support for already-registered users' - Help with their campaign settings - Be able to determine the issues with ...

    $5 - $10 / hr
    $5 - $10 / hr
    0 bida

    We are searching for developers who can develop VoLTE feature on linphone VOIP on Android and IOS. developer who has good experience on VOIP and SIP protocols. Mobile application should establish session to IMS by VoLTE account. and after that it will work like normal VOIP phone. Requirement: 1) Subscribers register VoLTE account and then make call and receive call on the linphone. we will prov...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    6 bida

    I would like a subtitle file created in Urdu for the movie Jinnah. The movie is in English language, and a Urdu-dubbed version is available, and I require: - a subtitle file in Urdu, written in Urdu script. This will be obtained by watching the Urdu version of the movie available through the link below: [log masuk untuk melihat URL] - the audio that can be heard in the Urdu-dubbed movie must e...

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    13 bida

    Need a menu and header as in the example we send that work on mobile

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    54 bida

    Summary of accomplishment USPS. Supervisor Position These are KSA's and in STAR format...... that is a requirement and need to be put into personal experiences(Does not need to be true...just believable and relate to events that could happen while working) No one is going to check into the history of this. I would like someone to help with this Provide a description of your qualificatio...

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    16 bida

    Customize inventory tracker for bundle orders so Woocommerce can accurately determine when items are out of stock. Customized order weights accurately - Must include item weight AS WELL AS shipping box weight. - Must set rules to determine which item goes into which shipping box to determine the most accurate weight. Customize automated email templates and forward to the correct email addre...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    56 bida

    We are looking for support for an Nextcloud 16 issue. We can log on, but the files and folders display remains empty.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida

    We are looking for a professional who can fully take care of our project. We are non Techie peoples and want some to handle that part fully for us. We have a Recharge & Booking website which uses apis (apis to recharge or book hotels or flights etc) but the issue is that our last developer was a fraud he did half the work and left as soon as we gained trust in him and paid the full amount......

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    22 bida

    Uploaded here is a programmed excel file. It extracts specific data from two files which starts with name - NSEFO-********.csv, kept at one folder. When clicked on generate, it first selects the oldest file and extracts data, which ends with "[log masuk untuk melihat URL]" from column A and time "03.29.59 PM" and pastes in result file. It then selects the newest file and extra...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida
    Dating app like 6 hari left

    I need an iPhone app. I would like it designed and built. If u already know some dating app or react, its about mental health app for review therapists, hospitals, and chat with peer supporters. Upload some pic and youtube links. I have developed log in and board the uploaded on the app store so if you can finish the project that will be great.

    $1146 (Avg Bid)
    $1146 Avg Bida
    71 bida

    I urgently need Filipino freelancers collating contact data of Filipino Companies working with different currencies for example money changers, hotels, currency exchange and duty free shops. I need the company name and contact name,phone, email, Facebook page or fb messenger and other means of contact. All should be recorded on a excel sheet.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    16 bida

    Implementing Bloom filters logics in the Matlab code

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon VR Demo design 2 hari left

    Hi Designers, Please have a look at the 'rough' wireframe I have uploaded. I need you to imagine that someone is using their phone in an AR environment. When they hover their phone over the location then they get a menu that pops up at the bottom with different ways to interact. If they click on one of the sections, then on the right more information will pop up. This doesn't h...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    0 penyertaan
    Not so hurry 6 hari left

    JAVA (+3 years) Experience with geolocation systems will be a plus I need a custom backend to track cellphones through gps in real time

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    7 bida

    .Multiple Homepage .Homepage with slider option .Homepage with Google map option .Multiple Listing pages .Property Listing page simple grid listing (Fast Search one click) .Property Listing page with Google map .Featured Listing .Payment with Stripe and Paypal .Admin can add/edit categories .Admin can add/edit features i.e. Lift, pool etc. .Property For Rent/Sale .Other Property Options i.e. Beds,...

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    19 bida

    1. Use the Boston data set available in sklearn package. Perform exploratory data analysis and construct a linear regression to predict the house price. You can use the following Python code to load the dataset. import pandas as pd # conventional alias from [log masuk untuk melihat URL] import load_boston dataset = load_boston() df = [log masuk untuk melihat URL]([log masuk untuk melihat URL]...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    4 bida

    Hello, Can you make dynamic tags like pornjk.com. look at bottom every video change tags . [log masuk untuk melihat URL] My website is [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Data Scraping Program 6 hari left
    DISAHKAN

    This job posting is for skilled program with a background in data scraping. We are looking for an honest & hardworking individual to work on this project and many more in the future. This program will gather data from 30 google flight pages. The program needs to run automatically multiple times a day. After gathering data it will sort 5 variables (date posted, origin, destination, price, lin...

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    22 bida
    Trophy icon Logo Design - 23/08/2019 00:37 EDT 6 hari left

    We are looking for a creative logo designer to help create a logo for a Medical Company who sells a broad range of medical supplies. We need a Luxurious yet Masculine and minimalist logo design. Something Strong. The client has suggested a Pillar style design. Please find Logo brief attached. Logo Colours - Blues / Greens / Greys Please submit 2 variations for each design.... #1. Greyscale V...

    $108 (Avg Bid)
    Dijamin
    $108
    24 penyertaan
    Trophy icon Front-End Development 6 hari left

    We want to hire a web developer in a long term to build and maintain our 3D printing website. We need to find one that can share the long term plan with us and complete the task on time. What we need is a fixed quote. Our 3d website: [log masuk untuk melihat URL] Our website foundation has been built, but there is still a lot to be perfected. The main problems now are: Backstage order management...

    $150 (Avg Bid)
    $150
    0 penyertaan

    Hi, we're looking to make a simple plugin that swaps a logo when you scroll to an element with a certain class. We have a light logo and a dark logo and we would like the ability for it to change when the browser window reaches an element with a certain class - for example, the light logo will appear on dark backgrounds and the dark logo on light backgrounds. JQUERY - Be able to upload the a...

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    38 bida
    CSS Medical Error Pages 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to build me several animated CSS error pages. They must have a medical/first aid and/or mental health theme. I need designs for the following error docs: 301 307 400 401 403 404 408 500 503 The pages DO NOT have to be animated but I would prefer it if they were animated using CSS. I would also like at least one to have an animated ECG rhythm for NSR (see image attached). These p...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    38 bida