Estimation card game iphonepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,000 estimation card game iphone tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Saeed, Saya nak buat website untuk game saya. Contoh design website macam ada blog untuk post update. Tapi nak tambahan 1 tab untuk game item library macam ni untuk list kan semua item in game. Design saya akan buat di Figma. Boleh dapatkan quotation? Terima kasih Nazmi Aziz

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    Game Website Tamat left

    Hi Saeed, Saya nak buat website untuk game saya. Contoh design website macam ada blog untuk post update. Tapi nak tambahan 1 tab untuk game item library macam ni untuk list kan semua item in game. Design saya akan buat di Figma. Boleh dapatkan quotation? Terima kasih Nazmi Aziz

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $23 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 Avg Bida
    8 bida

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $6 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...aplikasi Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iP...

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    10 bida

    ...Android atau iPhone. Seorang akan diberikan akaun dan setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 4 hingga 5 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 25 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android ...

    $22 (Avg Bid)
    Tempatan
    $22 Avg Bida
    35 bida
    Trophy icon Motion Wedding Card Tamat left

    I need a freelancer to help me design a motion wedding card. Preference is given to freelancers who can complete the work quickly and freelancers who are from Malaysia Jemputan Majlis Walimatulurus ‎بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم ‎السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ "Dan di antara tanda-tanda kebesaran Allah itu bahawa Dia jadikan bagi kamu pasangan hidup agar kamu mendapatkan ketenangan/kebahagiaan bersamanya. Kemudian Allah ciptakan di antara kamu berdua mawaddah dan rahmah." (Surah Ar-Rum, ayat 21) Dengan rasa hormat dan penuh rasa kesyukuran ke hadrat Allah S.W.T saya sekeluarga ingin menjemput Dato’/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik seisi keluarga ke majlis perkahwinan saya dan pasangan, HAZUANI ...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    57 penyertaan
    Hp iPhone Tamat left

    Prodak terbaru di hp android canggih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida
    Jasa Artikel Tamat left

    Mencari Jasa Penulisan artikel berkualitas dan tidak duplikat artikel game dan judi online

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    3 bida

    Kami lagi hire IT baru untuk project NFT Game

    $8400 (Avg Bid)
    $8400 Avg Bida
    2 bida

    Salam..saya Ashikin drp Melaka. Saya guna Python (fmin algorithm) untuk mencari parameter estimation..harap sudi membantu..saya dh buat separuh jalan tetapi macam tak jadi..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    sy manuel dari Satu Pintu bergerak di biang IT solution,ada projek untuk membuat game web GL

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Ingin membuat sebuah game yang sangat canggih

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Saya sangat menyukai game dan saya bertekat untuk membuat sebuah game online yg lebih canggih

    min $50 / hr
    min $50 / hr
    0 bida

    Zaman semakin maju, anda tidak perlu membazir wang ringgit untuk menempah ratusan atau ribuan kad kahwin, cukup sekadar `digital card` untuk diberi kepada rakan dan saudara anda hanya melalui pesanan whatapp

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    16 bida

    Melakukan Mod Offset dan saya akan berikan video sebagai contoh

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@ web : motto : Nobody Does It BETTER Than Us PS: USE PIC FROM OLD NAME CARD LOGO INCLUDED ( MALA-FINAL VERSION) PLEASE DESIGN FRONT N BACK OF THE CARD (UR CREATIVITY)

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan
    Growtopiagame Tamat left

    Saya melaksanakan tentang info tentang game growtopia berita,harga barang,dll

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaja! Itu saja... Kalau you all masih baru dalam dunia Internet ini. Nasihat saya ialah untuk mendengar dan mengikuti Mohd Afiq Danial ini. Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang!

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    4 bida

    Bekerja Membuat sebuah game multiplayer dengan node js (web socket) dan integrasi dengan hp frontend. Anda akan di gaji perbulan untuk menyelesaikan projek game.

    $812 (Avg Bid)
    $812 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    20 bida

    Pembuatan game damdaman/basbasan dengan menggunakan algoritma Monte Carlo Tree Search

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    sebuah artikel tetang game dan film terupdate

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh pengguna di seluruh negara.

    $1632 (Avg Bid)
    $1632 Avg Bida
    5 bida

    ...merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bertemakan pisang, dan sebagainya. Project kolaborasi pertama yang akan kami kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah satu brand custom case terkemuka di dunia online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan 80%, laki-laki 20% 2. Usia 15 sampai 30 tahun 3. Gaul,...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    9 bida
    pulling cable Tamat left

    pulling cable for card access, cctv, data network.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Design untuk Website Design, Pembuatan Logo, Name Card, Produk, Flyer, Brosur, dll

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    1 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    4 bida

    mereview tentang film, game, novel, dan banyak.

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya membutuhkan pekerja yang jujur, teliti, handal, cepat, serta konsisten dalam pekerjaannya bila selesai lebih cepat akan mendapatkan bonus tambahan dri pihak kami

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplikasinya , jadi tampilannya kombinasi aplikasi yang sudah saya buat dengan contoh yang akan saya kirimkan.. , ketika buka MOBILE APP , saya ingin kecepatannya sama seperti aplikasi xxxxxxxxxx. ,setiap saya update kontent dari web ,bisa masuk langsung ke dalam konten apps (graphic desain) masukkan gambar menarik,resolusi tinggi dan tidak melanggar hak cipta orang lain. Aplikasi di IOS...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida

    I want an android game. I have an idea, will share in direct message. i ingin bekerja dengan anda , bisakah kita bekerja sama

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Membuat game yang mudah namun disukai banyak orang

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah atau mengetik ke dalam Program Ms. Word yang berawal dari PDF, PowerPoint, dll. Segala hal tentang mengetik saya suka

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Dengan max level 90 dan selalu update hero baru, untuk membuat tim kita kuat (terdiri dari 5 tim) kita harus rajin untuk menaiikan level hero dan tim kita. Semakian kuat tim kita, semakin bagus peluang kita untuk mendapatkan hadiah soul stone dan barang yang bisa kita beli.

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : jika berkanan bisa langsung contact saya di : super terima kasih

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    kami menawarkan logo memih da pepih yg membanggakan Indonesia yg mana telah mengumpulkan kami disini enga perjuang kemerdekaan logo yg kami buat sangat menarik

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    2 bida

    Dicari tenaga freelance berpengalaman untuk , contoh bisa diliat pada attach file. bersedia untuk tanda tangan kontrak. Jika bagus akan banyak peluang untuk kerja tahap kerja Pakai Target dan yg digunakan boleh apa saja.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Membuat Aplikasi Game Android, Software yg digunakan bebas, yg penting seperti gbr. Serius tanda tangan Kontrak. Jadi Partner jika hasil memuaskan akan terbuka lebar. Lampirkan contoh pekerjaan anda

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Game yang petualangan yang memiliki unsur teka teki yang rumit

    $677 (Avg Bid)
    $677 Avg Bida
    1 bida

    ...prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yang paling populer versi : 1. Apple iPhone 5s – Lihat harga barunya Smartphone Tercanggih 2014 iphone 5s Hadir dengan inovasi berau berupa prosesor 64 bit memang bukan isapan jempol, buktinya dalam hasil benchmark ponsel ini melibas para jagoan Android dengan prosesor lebih gahar. lihat detailnya disini 2. Samsung Galaxy S5- Lihat harga barunya gadget Tercanggih 2014 apple iphone, gadget Tercanggih 2014 samsuung galaxy, Smartphone Tercanggih 2014 sony xperia, Smartphone Tercanggih 2014 oppo, gadget Tercanggih 2014 samsung galaxy s5 Selain spesifikasinya yang tinggi, smartphone gen...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    5 bida