Event aggregator the events calendarpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    264,103 event aggregator the events calendar tugasan ditemui, harga dalam USD
    Event Bazaar Tamat left

    Jaga Booth event bazaar di sekolahan, di smak 3, smak 6, smak 1, smak 4, segeran mungkin

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Review produk atau mengulas sebuat event, film, penulisan artikel produk dll

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami punya aplikasi yang dibuat menggunakan ASP, dan butuh bantuan tenaga ahli untuk standby di event kami (1 hari, full day) untuk berjaga-jaga seandainya aplikasi mengalami masalah. Aplikasi yang digunakan merupakan aplikasi barcode untuk sistem registrasi.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Konsep kreatif untuk membuat sebuah perencanaan event (event planning).

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    4 bida

    A kolam drawn for a college event in Bukit Jalil,Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Jasa Pembuatan Website Sekolah, harga terjangkau. minat ? Bbm : 7cd6b04b Hp : 089672374919

    $35 - $175
    $35 - $175
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Sistem SMS– Personal Event Remainder (PER) ini dibangunkan untuk melancarkan segala proses mengingati tentang perkara-perkara yang perlu dilakukan termasuklah musyuarat, tarikh penting dan lain-lain. Sistem ini dibangunkan khas untuk kegunaan para setiausaha dan dapat diakses melalui internet. Sistem ini juga boleh dilayari oleh sesiapa sahaja yang perlu memaklumkan sesuatu perkara atau peri...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    2 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya adalah seorang pelajar yang memulai berbisnis. Dan bisnis yang saya pilih adalah stand-booth(for event, exhibition, acara resmi, dll), dan juga menyediakan jasa furniture(kithcen set, lemari, tempat tidur, meja, dll),, sejauh ini kegiatan pemasaran yang saya lakukan baru sebatas menyebarkan brosur, dan kartu nama, selebihnya dari mulut ke mulut para pelanggan yang puas dengan servis saya. Dan...

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    I am starting a new business venture that relates to Whiskey and would like it to have a clean, sharp look and related to Houston, Texas and Whiskey. I would love to see other ideas with Cigars, Whiskey, and Houston, Texas as well.

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    0 penyertaan

    I have more than 300 links that need redirects created. I would like a CSV/Excel file where 1 column is the existing websites URLs ([log masuk untuk melihat URL]) and the second column is the new list of URLs we are redirecting to. This job will be you finding the existing links and extracting them as you deem fit, and matching them to the new websites URLs ([log masuk untuk melihat URL]). Most...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    23 bida
    $27 Avg Bida
    39 bida

    I need some weeds pulled from my brick terrace over the weekend in preparation for an event I will be hosting next week.

    $15 - $25 / hr
    Tempatan
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    !!! Please read carefully before make an offer thank you. !!! Hello there, i have a website with a custom post type named tour-guides. Alongside i have a subscription plugin called SUMO subscriptions that works with woocommerce. Each subscription has a unique ID that i also insert via an ACF field (by hand) on the custom post type tour-guides (i do this to create a relation between them). I wa...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    I am a new business, started in April. We are a physical​ therapy/performance clinic. My website is also new (4-5 months old). I would like to show up on the first page of google. Can you help? [log masuk untuk melihat URL]

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    43 bida

    I have a website on a development subdomain and now need to move it to the new domain.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    70 bida

    I have a data analysis task. I want to create an excel sheet to generate comparing between air parameters some years like this years 3 years. Also can the sheet make graphics for the readings

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    15 bida
    $21 Avg Bida
    27 bida

    I am working with a small uk manufacturer of an amazing sports product to find a USA retailer to stock their products. I am looking for someone to make calls to identified retailers in the USA to book in telephone calls with the owner. We have a script and use Skype to make contact. This will suit evening work for the time difference. I am looking for a UK based, native English speaker with pro...

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    6 bida
    Hourly QuickBase work 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for someone very well versed in QuickBase to work at a reasonable hourly rate. May include work like google calendar integration, making pages mobile friendly etc.

    $6 - $10 / hr
    $6 - $10 / hr
    0 bida
    Photographer 6 hari left

    Need photographer for Birthday event in Edison NJ

    $30 - $250
    Tempatan
    $30 - $250
    0 bida

    please read carefully.. Hello creative designers, I need a logo for my business IM...I am not going tell about business category as I want the logo to use on my sectors like tech,photography etc. So please create a logo without based on any category..I want the logo to be unique , simple,eye catchy.. Please let me know in the comment section below for more queries Thanks

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    115 penyertaan

    I want to change themes completely for a large blog ( 4000 posts) with a few tweaks and special modifications. ( Multiple bloggers) I would prefer an Individual freelancer, or I would need access to the whole team of whom was working on it. This is not going to be about finding a "PLUGIN " to fit. I've looked and tried lots, and most don't work out of the box as desired.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    31 bida

    Hi, I need content for my WebApp. Its a Event Polling Application. this is my site - [log masuk untuk melihat URL]

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    17 bida
    $10
    18 penyertaan

    Availability Booking Calendar de phpjabbers tiene un control para evitar mods rel con licencia , quiero saber como evitar ese control y mod script

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    6 bida
    QR Code Scan App and Server 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a serious web backend developer who has skills in high performance server apps. My project is a mobile based QR code scanner and backend server app to allow the playing of selected videos and /or events or apps on the mobile device based on the QR code scanned. I am looking for someone to provide me both the mobile side ( ideally use existing QR code scanners ) and server side r...

    $1116 (Avg Bid)
    $1116 Avg Bida
    84 bida

    I am looking for someone who can help keep my daily schedule in line, respond to emails/clients, send out requests to companies and research various projects. I tend to have my life booked out almost a year in advance, with multiple timelines and events going on. While also adding events, travel plans and such along with that. So someone who can also manage to keep my life going far into the fu...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    20 bida
    Trophy icon Logo IDEAS keep the same colours 13 hari left

    please keep the same colours Our domain name is """ Go Rent Share com """ Please use the same style fonts in GO !!!!!!!!!!! Thanku

    $9 (Avg Bid)
    $9
    14 penyertaan

    - this report will be not more than 1700 -my required want give this job some one specialist in Leading and Managing People

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    14 bida

    I want to reduce the cpu usage of my Wordpress site and speedup the loading time

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    We're starting an education system for location consumers, have done website and backend, now we're going to do built iOS/Android app with RN. - React Native, Redux Saga - G Suite, Survey, Vote - Google Calendar, Meet Please apply If you built any similar apps and published to app store. Sorry, but spam bids without app links or portfolio will be ignore.

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    39 bida