Example of a real project with a real manager in the uaepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    661,793 example of a real project with a real manager in the uae tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida
    Transform 2021 Tamat left

    Berkaitan dengan rencana serangkaian online seminar, FGD, workshop, dan training untuk memacu pertumbuhan KUMKM, pemulihan ekonomi dan narasi ekonomi pancasila dalam praktik sehari-hari serta karya karya social entrepreneurship, Dibutuhkan freelancer untuk menjadi sekretaris project, reminding task schedules pada project manager, menulis notulensi diskusi, membuat press release, membantu memandu event2 online beserta administrasinya.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada f...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Video animasi 2D Real Estate yang sangat menarik buat video promosi iklan Anda

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    4 bida
    $15 Avg Bida
    8 bida

    Misalnya produk makanan Lays Buat packaging sesuai real nya kemudian packagingnya muter 360derajat setelah muter 360derajat terus packagingnya hilang dan mucul logo Lays nya. Durasi waktu 10 detik/animasi

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mengurusi platform sosial media dengan aktif dari mencari content dan post.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require further action by staff, it will reassigned to the staff> Part 3 - When staff open again, staff will fill up the data required and create necessary docs and upload it back to the system. This update data and assign people will go on repetitively for above tasks. When done, it will move to completed column. Whichever leads not rele...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2057 (Avg Bid)
    $2057 Avg Bida
    1 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi pada portofolio

    $639 (Avg Bid)
    $639 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    menganalisa kebenaran data sesuai dengan data yang real atau nyata

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    nashik, Mahrashtra, India. 422001. Rahul Khole. 9168470285

    $171 - $513
    $171 - $513
    0 bida

    Membutuhkan social media manager yang dapat menguruskonten instagram dalam bahasa inggris dalam tingkat expert

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    3 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    3 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ friends, and Status updates that go back at least 2 weeks. NO BOTS OR FAKE ACCOUNTS OR REAL LOOKING ACCOUNTS. THIS MUST ALL BE REAL HUMAN BEINGS. NO FAKE AT ALL OR YOU WILL NOT BE PAID!

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    ... United States of America, Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’. 8-investigate Website: Facebook page: Target Countries: France, Spain, Sweden, Norway, Germany, Finland, Poland, Italy, United Kingdom, Greece, Bulgaria, Iceland, Hungary, Portugal, Ireland, Austria, Czech Republic, Republic of Ireland, Lithuania, Latvia, Estonia, Denmark, Netherlands, Switzerland, Belgium, Montenegro, Cyprus, Luxembourg, Andorra, Malta, Australia, New Zealand, United States of America, Hongkong

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1080 - $2160
    $1080 - $2160
    0 bida

    I'm 63 year old artist and educator on disability. I need someone to help me design coordinate and direct a cleaning and organizing of my condo for optimal business output and quality of life. project length: 3 days minimum: 1 day consult and design; 1 day clean; 1 day organize. Need strong fundamentals but also understanding of artistic sensibility.

    $250 - $500
    Tempatan
    $250 - $500
    0 bida
    Social Media Manager 6 hari left
    DISAHKAN

    I require a social media manager to manage my instagram and facebook accounts: - Custom content creation - Uploads to instagram and facebook - Story per day - Engagement - Organic growth Looking for someone who is fluent in english, thanks.

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    17 bida

    We have a really good stereo audible for a parody of the Beatles record "You Can't Do That." Already on YouTube here: Still hoping now to position the video passages on the timeline, for the sake of seeming startlingly lifelike. I'm wanting the placement on the timeline to be so precise that the moving lips appear to be the source of the singing that's heard. This finished video will get replaced from time to time, as Special Prosecutor John Durham's criminal trials of American lawbreakers in the "Russiagate" affair continue to be in the news, so your re-doing the same work with different characters fro...

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    9 bida
    The mendi fans 6 hari left

    Abrir un canal de aficionados al futbol en especial los anfitriones fans del tenga un chat y encuestas con videos. Pago bien si el canal va bien. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    EXPERIENCED and TALENTED Real Estate Cold Caller with great conversion rate: lead nurture, follow up, lead conversion, appointment setting, proficient with auto dialer and CRM. Previous Experience in Real Estate cold calling is a MUST. Based on performance part time will be open to a full time.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    10 bida

    The program needs to recognize your voice and answer user questions in a meaningful way. The program is going to sit on a raspberry 4 module, 1GB RAM (i can get more RAM if you want). The program needs to respond to the name: “Alex” for starters. Please build an option for the name to be adjustable, or not to be used at all (ie the device is always listening, without being called by name). All functions need to be interruptible. For example as the speaker is reading the weather forecast or playing a song, a user needs to be able to stop the speaker output by saying “stop”. This command should be executed with no delay. Also consider the output volum...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    8 bida

    We want the software to do the below stuff: It should generate Btc Fake Transaction(flash btc) with the below features: - -Defined the time that the transaction can remain in the wallet - -Defined the charges of the blockchain networks for a quick confirmation - -VPN and TOR options included with proxy - -Can check the blockchain address before transaction - -Transaction can get full confirmation - -Support all wallet - -Segwit and legacy address – -100% confirmed transaction - You can spend bitcoins easily on any other address (Segwit address, legacy, Segwit / bch32) - - it works with all wallets. - -Should be tradable like real btc. withdraw from exchange not necessary Ca...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    2 bida

    English word Correct French word Wrong French word Wrong French word Wrong French word I will provide English word and correct French word You provide the three wrong answers. I have 200 English French sets that need three wrong answers each.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    11 bida

    I need the data from this interactive spreadsheet copied to a Google sheet including column titles and fields.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    11 bida

    customization of a real estate portal to sell and buy properties, the template must be customized in terms of graphics and content provided by us.

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    34 bida

    The general idea is that you need to implement an error model that accurately models the errors from real-world devices, for example GPS measurements. Suppose you have an absolutely accurate position X. You need to calculate X' = X + error. You need to design the error model that returns the value of "error" that you need to add to the X, so that the error from the real-world is represented in the simulation.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need support and assistance to build a code for one of my project in the mechanical/electrical engineering related in the MATLAB.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida
    Multi vendor e-commerce 6 hari left
    DISAHKAN

    ...statistics with manager All website design =node js All website database=Postgres SQL ALL Api Advance Servers Management Management=Multi language features Management=Multi-language interface Management=Language Management=Languages Manager to Add/Edit/Delete languages Management=Logos & Favicon Management=GDPR Cookie Management=GDPR Policy Management=Promotion Management=Report & Logs Management=USERS registration system Management=USERS Login system Management=Seller registration system Management=Seller Login system Management= Customer Reviews Management=Products Reviews Management=FAQ Management=News System Management=custom messenger Management=SMTP Settings Management=Web Settings Management=Company Email Management=Email notifications Management=E...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida