Example of a real project with a real manager in the uaepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    588,743 example of a real project with a real manager in the uae tugasan ditemui, harga dalam USD
    Transform 2021 Tamat left

    Berkaitan dengan rencana serangkaian online seminar, FGD, workshop, dan training untuk memacu pertumbuhan KUMKM, pemulihan ekonomi dan narasi ekonomi pancasila dalam praktik sehari-hari serta karya karya social entrepreneurship, Dibutuhkan freelancer untuk menjadi sekretaris project, reminding task schedules pada project manager, menulis notulensi diskusi, membuat press release, membantu memandu ...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    5 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    3 bida
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Video animasi 2D Real Estate yang sangat menarik buat video promosi iklan Anda

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    4 bida
    $15 Avg Bida
    8 bida

    Misalnya produk makanan Lays Buat packaging sesuai real nya kemudian packagingnya muter 360derajat setelah muter 360derajat terus packagingnya hilang dan mucul logo Lays nya. Durasi waktu 10 detik/animasi

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mengurusi platform sosial media dengan aktif dari mencari content dan post.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require fur...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2057 (Avg Bid)
    $2057 Avg Bida
    1 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $639 (Avg Bid)
    $639 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    menganalisa kebenaran data sesuai dengan data yang real atau nyata

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    nashik, Mahrashtra, India. 422001. Rahul Khole. 9168470285

    $171 - $513
    $171 - $513
    0 bida

    Membutuhkan social media manager yang dapat menguruskonten instagram dalam bahasa inggris dalam tingkat expert

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    3 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    3 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ fr...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1080 - $2160
    $1080 - $2160
    0 bida

    I have a new layout to implement, but have no idea on how to begin. I also did a SEO audit and there are many issues to correct and I'm afraid if I do it I will make it worse. I need someone who can upload and build my site, check for errors, and start me in the right diraction.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    I need some help with internet marketing, PPC, Google AdWords, Facebook Ads, SEO for Real Estate/Property Investments in UK

    $14 - $21 / hr
    $14 - $21 / hr
    0 bida

    Looking for Email template design expert who can keep the light in iOS gmail app Dark Mode. Please feel free to contact me if you have experience with this issue. Thanks.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    4 bida

    [log masuk untuk melihat URL] marketing manager list.....

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Change the look of the business store front. Business requires a banner with business name added to the picture of the storefront. Picture of the storefront will be provided. Banner with required text will be provided as well. Photoshop expertise required.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    35 bida

    I ge standard vtt files but I'd like to get a readable text in English incl. sentence structure, paragraphs, distinction of speakers (always two speakers). Transcript is taken from here: [log masuk untuk melihat URL]

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    14 bida

    I am a music producer and songwriter looking for a manger to help me on the write track to success

    $10000 (Avg Bid)
    $10000 Avg Bida
    1 bida

    I want to lunch a sports wear brand, I have the t-shirts designs on mockups by PSD and PNG, I need to send it to a manufacture to make them real t-shirts. but I need to do somethin called Techpack, which is all t-shirt details on illustrator including measurements, colors. to be able to be fit for the manufacturer. I need someone who have done this before. and knows how to do it perfectly

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    12 bida

    Re-scale the Autocad site plan to 1:1 and inport to Sketch Up

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    10 bida

    Forgot the keystore alias and password for an application. the app needs to be reinstalled appstore and playstore. My app developet with Firebase and flutter. Send notification and have real time database features.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    2 bida

    We are a Chinese Medicine and Acupuncture clinic with a herbal dispensary in Chatswood NSW 2067 Australia. The photographer is required to visit the clinic on a set day every month to capture moments worthy of sharing on Instagram. The onus is on the photographer to find these moments as we will be busy all day. Just like a coffee shop, the photographer could grab the moment the barista is making ...

    $23 - $194
    Tempatan
    $23 - $194
    0 bida

    Descripción: Somos una consultora de Marketing Analytics y buscamos profesionales expertos en estas aptitudes para realizar colaboraciones de forma estable en proyectos de Analítica y Data Science. Aptitudes : Google Tag Manager - nivel datalayer Conexión de BDD - Conocimientos etl - gestión de bdd data studio - conexión con spreadsheets, supermetrics, otros c...

    $43 / hr (Avg Bid)
    $43 / hr Avg Bida
    2 bida
    The Jones gym 6 hari left

    I have a personal home gym and would like to get a design for my gym area.

    $330 (Avg Bid)
    $330 Avg Bida
    37 bida

    I need someone to build me the Facebook ad I’m about to launch a indegogo campaign. Message me for more info and what you will need to make people sign up for launch date

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    2 penyertaan

    Hola, busco un desarrollador wordpress que me haga una pagina para reservas de apartamentos y actividades en la misma pagina. El usuario tiene la opcion de reservar las actividades o el inmueble. Tiene que tener la opcion de elegir las fechas y el apartamento que ha elegido sin que se encuentre otro al momneto de entrar. Cada apartamento entonces tiene que tener su calendario actualizado y enlaza...

    $1219 (Avg Bid)
    $1219 Avg Bida
    12 bida

    Professional Experience Property Manager needed for 2 small apartment properties. Will be 1st point of contact for the tenants. Tenant relation and schedule building maintenance repairs. Handle calls, follow ups, notices, etc. Other tasks as they occur. Must be able to visit sites.

    $36 / hr (Avg Bid)
    $36 / hr Avg Bida
    2 bida