Example of certificate of completion of on the job trainingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    318,187 example of certificate of completion of on the job training tugasan ditemui, harga dalam USD

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    ...dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 bulan (yang akan saya beritahukan selanjutnya). Panduan diskusi akan saya berikan, dan apabila Anda membutuhkan training lebih lanjut untuk hal ini, akan saya berikan. Apabila Anda memenangkan bid ini dan bisa menyelesaikan sesuai tenggat waktu yang saya berikan, saya akan memberikan Anda

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    12 bida

    Freelance Softw...analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer minimal 1 tahun/fresh graduate dipersilahkan melamar

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering CISA

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedat...orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    2 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . R...ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    ...Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat di http://www.benysudarmaji.com. Syarat proyek ini adalah : MENJUAL SAMPAI CLOSING

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ...dimuka setealh Project Selesai berupa DP Royalty, Anda akan mendapat sisa Royaty setiap Tahun 2 X, tergantung Penjualan produk tersebut laku dipasaran. Anda Akan mendapat training Gratis dan bimbingan konsultasi secara online via email, hingga project tersebut selesai. Setiap Project dikerjakan maximal dalam waktu 1 bulan. Bahkan dapat dikerjakan kurang

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Here is a mini project for the Wix mobile site: [log masuk untuk melihat URL] 1.The buttons sometimes work on the mobile site, but most of the time they don't work. Can someone fix this? 2. Remove a mandatory form which was added as an extra and it is unwanted.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    10 bida

    I am looking for a Project Coordinator to take care of the web development projects. The project coordinator should: 1) Be able to work remotely. 2) Be accessible by phone and email in the working hours (US east coast) during the course of the project. 3) Be able to speak and write in English fluently. 4) Have excellent customer service skills. 5)

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    26 bida

    we have a project built using Python 2.7.14, Tensorflow 1.6.0 and Keras 2.1.6. i want some one Training the model the size of the files is about 300gb+ let me know

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    5 bida

    search in the site has entered the articles for 10 min the time will be traced and followed with possibility of clici on an advertisement no more, and send me a proof in images [log masuk untuk melihat URL]

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    ...that speaks english. I need a 7 days completion of entire project. Already have a WP theme Install Theme 1. Need to build the homepage ( I can do this but may need help) can work off of demo content 2. Setup Blog 3. Make sure all things are HTTPS setup correctly (pages, pictures, shopping etc) 4. Make sure that the shopping cart/checkout process is

    $462 (Avg Bid)
    $462 Avg Bida
    69 bida

    A 3 days training in Manchester, UK. Date: 17 - 19 June 2019

    $23 - $47 / hr
    Tempatan
    $23 - $47 / hr
    0 bida

    I have a disruptive full idea for a new type of app. I am looking for a full stack developer as the CTO/ co-founder of the app with at least 10% equity. NDA to be signed before starting. Attention : Don’t regret when this idea becomes a million dollar one. I have investors waiting to fund the idea so we can far. Anyone can dm le, females have greater

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    3 bida

    I'm looking for a couple of small example projects to accomplish these goas for my small professional services company: 1. Begin building a relationship with one or more freelancers for future work; to that end, this is an entry-level getting-to-know-you project. 2. Illustrate to my potential clients that we have team members capable in these technologies;

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    11 bida

    I am looking for expert in job interviews to enhance and improve my answers for common 14 questions

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    21 bida

    i have a recipe book the design is ready i need someone to fill the data same design all pages, i need someone available now to provide 30 pages for 30$ we are using illustrator

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    19 bida
    need a paid intern - longterm 6 hari left
    DISAHKAN

    ...and if you want to get hands on long term 3 - buy your own domain and host account to learn from us how to manage rich content blogs and professional websites 4 - I will give training and also pay for the projects you do, initially they will be small projects to give you hands on experience. 5 - Some examples of projects you will be doing -

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida

    Hi Rishi A., you have done some work for me in the past, several years now. But I need a graphics artist that is really good and reliable like you were for me in the past. I have a couple of info graphics/poster designs I would like done. I am using them for work going away gifts. One is a joke poster..nothing fancy I just need it all to match, so

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    1 bida

    I need a responsive word press theme with slider on front page. Theme must be responsive and should not have restrictions. You must be able to provide customization. There should not be copyright infringments and all the rights will belong to me after the completion of submiting the design. You will have to provide 3 month support in customization

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    12 bida

    The ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    33 bida

    The ideal candidate will be responsible for pulling data from various portals and entering that data into rows in excel. The candidate will also have to go into client CRMs and perform specific actions based on the data they're importing to excel. We'll be providing some basic training but you must have basic computer skills and proficiency in [login

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    23 bida

    Hi The Research Hub, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello, We are looking for a VA to add campaigns to email marketing software, you need to have basic HTML knowledges to work on this task Please apply if you could help

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    5 bida

    ...freelancers who can provide training on the following topics for our existing client: Project Management - PMP and CAPM Certifications (Technical) IT Governance (including ITIL, CGEIT, CRISC, COBIT) Cybersecurity Training (Including CISSP, CISA, CISM,) e-Learning Software Articulate Camtasia InDesign Captivate The training location is in Marylan...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Trophy icon Certificate of Completion 6 hari left

    ...would like to have a certificate completion designed. The information that should be included cab be found in the attached word file. My expectations are below: 1) I must be able to easily edit the text. Thus, only word file and/or power point are accepted. 2) The color orange and gray should be used as the theme colors 3) The logo must b...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    4 penyertaan