Example of the nature of your Jobpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    151,794 example of the nature of your Job tugasan ditemui, harga dalam USD

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I will provide the details upon request. Basically we need to a form that will send a POST request to a link. It has to be inside an array so if I can send more than one request I could. Some details has to be Objects(stdClass) and the other are arrays inside the array. For example: orderForm[0] { client {

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    11 bida
    A small job for a Wix website 6 hari left
    DISAHKAN

    My Wix website URL is [log masuk untuk melihat URL] Requirements: 1. Create 12 plan pages for paid plans. At the moment there is only 1 page by default. Wix does not support multiple pages. All plans need to be able to be connected to the booking services. 2. Create 2 different pages for booking services.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    12 bida

    I need help to fix some issues on ubuntu and fix updates - 30min job, can you do right now?

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    Looking to get: - Logo colour, b&w, neg et al (PSD, PNG, JPEG) - Business Cards Front & Back (PSD PNG JPEG) - Multiple Question Form Template (Word, PSD, AI) - Letterhead (Word, PSD, AI) - Contract / Proposal Form Template (Word, PSD, AI) - T&Cs Form Template (Word, PSD, AI)

    $11 (Avg Bid)
    $11
    0 penyertaan
    Trophy icon Updates to the existing logo 6 hari left

    ...some effects to modernize. I am looking for some creativity by keeping the existing logo shape, but adding some effects to it. Feel free to change the fonts, play with shades, 3D effects, color combinations, etc., I am planning on using this for 2 companies. Therefore, use the same shape as attached but submit entries with two company names: Company

    $25 (Avg Bid)
    $25
    9 penyertaan

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $1022 (Avg Bid)
    $1022 Avg Bida
    25 bida

    I need some help with selling something.

    $486 (Avg Bid)
    $486 Avg Bida
    2 bida

    I have text that needs to be rewritten and make it unique

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    21 bida

    Brainstorming value added service in Restaurant industry and in general of using technology

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    3 bida

    I need a 3D model of something.

    $922 (Avg Bid)
    $922 Avg Bida
    28 bida

    [log masuk untuk melihat URL] business run. I do not need a proper business plan. Just a basic concept of how this business works and why it could work in the UAE in a presentation slides. Keep reference of any data you input Some help - Work around the fact in UAE there are plenty of taxis on the go.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    1 bida

    welcome everybody I want to help solve the problem of access to the largest number of customers to buy a special product of our company want the best ways of advertising and access to customers Thanks

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Writer must be have a good knowledge of mass media context. Job must be written in British English. Writer is required to research related evidence and explore the evolution of newspaper. Justify how the advent of such new media has posed a challenge to conventional media. Looking at 3000 words and timeline 5 days for 1st submission.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    12 bida

    Hello, We need a professional to create a full and proper SEO-job (DANISH LANGUAGE) on our website, in order for us to be visible in top 5 on Google search for "Jakkesæt København". We need to see a thorough analysis of what lacks on our website and what can be done in order for us to gain good results on Google - top 5.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    24 bida

    Need someone to recreate simple graphics from an example

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    48 bida

    On demand grocery and food del...can be defined as "Grubmarket", "Instacart" and Uber for X with Import/Export all together. I am currently going through the process of selecting the software. and would like to discuss some features of the system to include in the platform. I intend to hire one person per country. Payment is intended to...

    $502 (Avg Bid)
    $502 Avg Bida
    8 bida

    I am looking for web developer who can create .PKPASS file for electronic..

    $513 (Avg Bid)
    $513 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Cleaning Up The Data 2 hari left

    This project will introduce you to the data analysis process that you will be using throughout and you will go through the process of calculating summary statistics, drawing an inference from the statistics, calculating business metrics and using models to forecast future growth prospects for the companies. The goal is for you to perform an analysis

    $48 (Avg Bid)
    $48
    1 penyertaan

    Freelancers should translate our company's English document (page 270) into the following native languages: - Portugese - Spanish - French - Polish - German - Czech - Slovak - Serbian - Croatian - Hungarian - Albanian - Greek - Bulgarian - Italian - Romanian You may choose one of these.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    59 bida

    Hi i need a content writing person. I will share the details with the shortlisted candidates. Thanks

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    42 bida

    Need expert Mechanical freelancer who is expert in solidwork so i can share details to get help

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    11 bida
    Around the world 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build my personal website.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $2095 (Avg Bid)
    $2095 Avg Bida
    13 bida

    I need expert in wordpress to build site!!!! must be able to start right now !!! >>>show me themes you have. START RIGHT NOW- video background/ contact us with message box/ about us button/social icons/ homepage will be a continous blog, very simple i just need to be able to write daily on homepage/ responsive

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    14 bida

    Smart Technology looks for a senior Unity Developer.

    $1623 (Avg Bid)
    $1623 Avg Bida
    11 bida

    Hello I have an example of a webstore I would like to copy and also have SQL input once paid into a database example webpage need copied: [log masuk untuk melihat URL]

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    5 bida

    Job would include full day and night to capture all great moments on our wedding day on the 6th July this year. Person would have to be of calm nature and be patient. Ability to capture great shots that can be saved on usb.

    $179 - $537
    Tempatan
    $179 - $537
    0 bida

    ...a last minute job application for a creative role and I would love assistance to make it look a little more tricked up. It will be a 3 page CV, 1 page cover letter and approx 10 page (not full pages, single thought per page) application document. Attached is what the company has done that I am applying for, so hoping to follow the look and feel ONLY

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    17 bida