Executive coaching appspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    202,019 executive coaching apps tugasan ditemui, harga dalam USD

    hi saya owner busines f&b dari sabah malaysia dan sudah menjalankan perniagaan selama 13tahun. projek terbaru saya adalah ingin meluaskan rangkaian perniagaan dan melahirkan agent2 di bawah naungan perniagaan saya. saya mencari satu sistem yang mana saya boleh mengawal selia dan memantau sales report, sales comissent, stok report, restok sistem, sedikit hr management dan sales performance. sistem agent ini lebih kepada mobile aps. dia similar kepada pos sistem tetapi tidaklah terlalu komplikated. saya mahu sistem yang sangat simple tetapi sangat efektif. saya boleh design sendiri dalam design web ui melalui design ps5 untuk lebih detailing. terus terang saya mahukan data ini hanyalah untuk permulaan dan bukannya fully perfect base on budgetting dan sebagai titik permulaan perniagaan...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida

    ada projek opensource yang bagus di github, yakni whaticket, dan saya tertarik untuk mengembangkannya menjadi sass program,

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin mencari apps designer untuk buat satu apps ringkas untuk perniagaan kereta/motor sewa

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    12 bida

    Saya nak ada satu sistem yang boleh kesan produk yang masih belum jual di platform shopee

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    I want to create apps to facilitate my sales journey, from sales team to operation team..

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    11 bida

    Aplikasi mobile untuk melakukan donasi online ke yayasan

    $572 (Avg Bid)
    $572 Avg Bida
    7 bida

    Rebuild Existing Apps

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroT...Programming. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Ilmu Komputer perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. Detail Pekerjaan : WEBSITE - Website Dashboard - Task Management - User Management - Admin - side Development MOBILE APPS - Profile User - Profile Page - Background Sending - GPS Based Location Tracking - Live GPS Based locationTracking - Chatting Feature - Photo Location Based on Location Silahkan apply untuk yan...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    7 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Website yang dapat digunakan sebagai referensi - Mockup UI (berupa gambar)

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    14 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per project disesuaikan menurut kemampuan

    $790 (Avg Bid)
    $790 Avg Bida
    25 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Saya seorang sales executive di property

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    4 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    10 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ( dan ) Sketch awal page sudah kami buat, diharapkan penerima project dapat melakukan graphic design, pembentukan database, dan penggabungan page dengan website kami sebelumnya (yang mana perlu dilakukan dalam framework yang sama)

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    6 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around time of half-a-day (12 hours) and should be available for communication over email or chat. He/she MUST know WordPress. While initially, we shall provide the name of the startup/app, or even the assignment, after a while, the candidate must be able to search and shortlist startups that fit our websites' profile and editorial policy, and write about them. Candidates with initiativ...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $830 (Avg Bid)
    Segera
    $830 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $11 - $17 / hr
    $11 - $17 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " "

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    ...aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplikasinya , jadi tampilannya kombinasi aplikasi yang sudah saya buat dengan contoh yang akan saya kirimkan.. , ketika buka MOBILE APP , saya ingin kecepatannya sama seperti aplikasi xxxxxxxxxx. ,setiap saya update kontent dari web ,bisa masuk langsung ke dalam konten apps (graphic desain) masukkan gambar menarik,resolusi tinggi dan tidak melanggar hak cipta orang lain. Aplikasi di IOS & ANDROID tidak beda, jika beda mungkin hanya sedikit. (sepertinya ini berhubungan dengan backend / API) saya akan kirimkan email contoh aplikasi yang saya inginkan , karena attachment disini tidak muat. *saya utamakan yang benar-benar bisa dihubungi

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $528 - $1055
    $528 - $1055
    0 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : jika berkanan bisa langsung contact saya di : super terima kasih

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $324 (Avg Bid)
    $324 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1092 (Avg Bid)
    $1092 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3250
    min $3250
    0 bida

    ...record of developing products that are currently live on the App Store and Play Store Have experience with ads, payments, social media feeds, and ranking algorithms Work closely with the CTO to translate plans into precise technical requirements Requirements: Proven 10 year+ track record of delivering apps successfully to Production ( we are launching in a week) Strong experience in Javascript/Typescript/C#/Dart Expertise in Node.JS API/ .NET API Expertise with Web apps Strong experience in Flutter Cross Platform app development / iOS / Android Familiarity with AGILE methodologies and JIRA, Slack Strong leadership skills and ability to delegate tasks effectively Ability to work remotely/hybrid, with most of the team in India/Pakistan/Nigeria/United States. This is a ...

    $820 (Avg Bid)
    $820 Avg Bida
    5 bida

    BEFORE YOU BID: In your bid, tell me whether you'll use the TikTok Ads/Facebook insights APIs or not. Both solutions welcome. TASK: Create a Google sheet with two tabs: Instagram and TikTok. Each tab should have two columns: Date and Number of Followers. Date is the date the script ran. Number of follower is how many followers the given account has. The script should be able to run once per day without getting blocked. I should be able to easily understand the code so I can modify it later. The only input into the script is the TikTok/IG username. If you determine the only way to do this is through the TikTok Ads and Facebook Insights API, that is a possibility.

    $330 (Avg Bid)
    $330 Avg Bida
    3 bida

    Plan to develop several master node crypto coins and a crypto exchange and wallet, including web, IOS and Android apps. Fork from Bitcoin, Litecoin, ERC, PIVK…. Must be a master node coin NOT a smart contract. Developing Price can be negotiated.

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    4 bida

    Expert Website Designer needed looking for an expert designer to design a match making or a dating site which will have some basic important features like search, filter, messaging, favourites, viewed profiles, change location and search, charge etc . If you have designed similar site, then please post your bid with links to the sites or apps you have designed and deveoped

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    9 bida

    looking for an expert designer to design a match making or a dating site which will have some basic important features like search, filter, messaging, favourites, viewed profiles, change location and search, charge etc . If you have designed similar site, then please post your bid with links to the sites or apps you have designed and deveoped

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    10 bida

    ...other videos. As a tarot and oracle reader and collector, I can attest that an app such as this is in high demand with the tarot community. We all need a “home base” (for lack of a better term) that tarot/oracle collectors and readers can collectively be present together online so that they can find what they need to and ask what they need to without the annoyance of having to go through multiple apps. Additionally, this would be an app for them that’s user-friendly, as well as an app that they feel comfortable and confident using. I used to be a part of fb and its tarot swap group and I was scammed multiple times. That will be prevented if swapped on this app. Along with the convenience that Cardpool App will give, there will also be 2 features I would like ...

    $1354 (Avg Bid)
    $1354 Avg Bida
    26 bida

    Bonjour, je souhaite collaborer avec quelqu’un qui parle aussi français. j'ai une société de coaching sportif. Je collabore avec plusieurs coachs sportifs. Nous sommes tous indépendants. Je propose des clients à des collègues mais je gère l'administratif, les paiements et le contrôle des séances effectuées. Pour faciliter mon travail, je souhaiterai que chaque coach puisse avoir une interface personnelle préparée en avance par moi sur l’application mobile, sur laquelle il pourrait introduire facilement et rapidement chaque séance effectuée ; avec pop up de rappel une fois par semaine pour ne pas oublier d’insérer leurs séances dans l’appli...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    14 bida

    Hi all, I am looking for a Video Producer who can help me create a series of 6-7 videos (5-6 min each) for my coaching classes. The videos should not be basic animations but in a movie like format - high quality, background music, voice over, animations/explainer (wherever required), suspense etc. I have a script ready which the freelancer can refer to creating the video. Following are more details around it - 1. 6-7 videos (5-6 min each) 2. Movie like format - with background music, suspense, high quality 3. Voice over required - English 4. Possibility of multiple iterations/changes Budget: Rs. 12,500 Time of Project: 12-15 days Other perks: Opportunity to work on another set of video series (7-10 videos) if quality work is delivered I am posting this job as a bidding project ...

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    12 bida

    I have an idea for a mobile game based on a concept that existed 20 years ago. I think the premise was a lot of fun, but it was limited in scope for a variety of reasons including technology limitati...weren't possible before. From a technical perspective, I know the app will require an NFL API token, but beyond that I really don't know what will be needed to get things stood up with the functionality I have in mind. Your knowledge and experience will be critical to building the app in a way that provides stable performance and long term support. A big plus to have is experience with monetizing apps. My main goal is to make it accessible to everyone; free download, free to play, etc. However, passive ads and some way to provide customization for a cost would be ideal for...

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    17 bida
    Need a flutter developer 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a flutter developer to develop an app. Details of the app will be provided in the chat. APIs will be provided and you will need to develop the app and connect the APIs for app functionalities. Please bid with previous experiences in flutter app development. Links to previous apps you have done would be ideal.

    $502 (Avg Bid)
    $502 Avg Bida
    70 bida

    I need an expert who can get my apps live on his playstore. I need at least one month old console.

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    3 bida

    The goal is to create a user-friendly, modern, simplistic user interface for a meditation and mindfulness app, incorporating religious music, guided meditations, and ...g-point-node-id=1%3A10 The functional APK can be found as an attachment or can be downloaded from: Login info: Username: demouser Password: 1234 If you face any login issues, exit the app after logging in and open the app again. Example apps for inspiration and understanding the concept: Recommended platform: Figma. Join the contest today and help users find peace and tranquility in their daily lives.

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    17 bida

    I have a Flutter application, following are there changes that need to be done : 1. Integrate API to delete the account 2. Remove the buy now button from some screens. 3. Rediect one link to an external browser instead of webview. I am looking for someone who can work long-term with me, I have 3 more apps to develop.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    28 bida

    I need a 2 Android apps for one work & admin on web. here i give seller app full requirement & agent app 3 page. agent page have setting and one other page. if any one con do contact with me as soon as possible

    $241 (Avg Bid)
    $241 Avg Bida
    14 bida