Expanding the storage space of an ebs volume on linuxpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    427,451 expanding the storage space of an ebs volume on linux tugasan ditemui, harga dalam USD

    setup goautodial 4 on linux server

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Linux PHP Mencari pengalaman lebih

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    1 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    $132 Avg Bida
    10 bida
    PROGRAMMIST Tamat left

    KALI LINUX

    $488 (Avg Bid)
    $488 Avg Bida
    14 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membutuhkan seseorang yang dapat merubah macro dari microsoft office pada word, ke libre office pada linux. Fungsi macro yang sudah di buat di microsoft office adalah menambahkan garis horisontal pada tempat kosong di sebelah kanan tulisan, dan penambahan garis vertikal pada sebelah kiri tulisan. Macro pada microsoft office sudah berfungsi 100% dan kita ingin agar bisa berjalan juga di libr...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia keran...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Buat logo keduanya dengan : Negatif Space. Atau buat saja gimana keren menurut para desainernya. CV. Bukutang Media Press adalah usaha penerbitan buku secara indie. Mottonya : Sahabat Penulis Hebat, Berkarya Hingga Akhir Hayat. Vila Buku/[log masuk untuk melihat URL] adalah bagian dari Cv diatas yang bergerak di bidang penjualan buku online. Mottonya : Proses Cepat dan Tepat!. Warna keduan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Program ini di buat dengan menggunakan software Notepad++ dan di compile(dijalankan) dengan software CLISP . Tujuan di buatnya progam ini adalah untuk mempermudah kinerja manusia, seperti : * [log masuk untuk melihat URL] => program tersebut di buat untuk membuat atau menghitung suatu tekan suhu dan meng-konvertnya , dan juga menghitung jumlah mata uang dari dollar ke euro . * [log masuk unt...

    $480 (Avg Bid)
    $480 Avg Bida
    3 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Kami bermaksud melakukan migrasi data dari server existing menuju ke server baru. OS Server yg kami gunakan Linux Centoz dan database nya adalah PostrgreSQL. Dalam pekerjaan ini pekerjaan yg dilakukan adalah migrasi database, copy data, dump data dan mencreate replikasi antara server baru dengan database server lama. Demikian

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Update OS. Delete all programs, apps, settings, auto updates & files so computer is forensically clean. Install new user profile. Install Anonbox TOR-VPN hardware router. Install resettable VM with DHCP, ARP & set up. Install FireFox browser & ensure it has full privacy & anonymity settings; enable ‘PrivacyBadger’ plugin & HTTPS Everywhere & enable ‘N...

    $34 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $34 / hr Avg Bida
    7 bida

    I purchased the following image from Dreamstime and would like to turn it into a fully functioning, streaming audio player for our website here at www.OCTalkRadio.biz. Need the PLAY button to work, the VUE meters to move as the show plays and the volume control to work. Need the words "BROADCASTER" replaced by our Logo. And to the right should be a box that displays the Meta Tag data...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    2 bida
    Linux Tweak Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a Infrastructure - INF2 - Xeon E5-1650v4 - 64GB - SoftRaid 2x4TB from OVH. I need linux server tweaked to substain against bots wearing server down. I need modsecurity,NGINX,Varnish tweaked as well to protect against bots etc. PHP-FPM keeps stopping I need a tweak in place to restart it. I also need pre-firewall rules set up on my pre firewall at OVH as well. Knowledge of OVH dedicated pre ...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We are a bong company looking to find Youtube Influencers in the Cannabis/Marijuana/Bong space to review our product. Your job is to assemble a list of Youtube Influencers in this space for us to reach out to.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    3 bida

    It is a real estate house description. I need it more enthusiastic and engaging. "Your chance to own a very welcoming large 4 bedroom, 4 bath home in Centennial Park, between Ann Arbor and Saline. This home is built on a rare .58 acre, large oak tree lined lot.   Walking distance to Heritage Elementary, Saline High School, shopping and restaurants.   Less than ten minute drive to m...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    1 penyertaan

    Need to get multiple small programs/scripts in Python to aid in day trading. Requirements of the pilot script are shared below: - Need to pick tickers for which earnings are being released on a specific date - Input should include ability to provide criteria of tickers for which data needs to be captured. This includes market cap, average volume, employee strength, price - Output should include n...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida
    Web Design 6 hari left

    I need someone to fix the square space website I tried to create. This is just a very basic.

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    34 bida

    We looking for a virtual executive assistant who can help organize calendar through scheduling (meetings, phone calls), organize billing, help write proposals for work and/or statements of work. We are looking for help doing some research on clients, potential clients, client biographies and trends in the talent management and leadership advisory space.

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    11 bida
    Trophy icon Leave Us a Review Business Card 6 hari left

    I am looking to have a double-sided business card designed to give out to people to remind them to leave a review for our business, a garden center. The business logo is attached in the files. An example of a similar card is posted in the files. No space for a technician name is needed on the front. The design colors must match our garden centre theme and website colors. Adding a QR code to ...

    $22 (Avg Bid)
    $22
    2 penyertaan

    We are looking for an entry-level Customer Service Representative who wants to begin a career with a stable, expanding company. We're looking for: A great communicator An upbeat personality A highly motivated and enthusiastic individual Someone with basic computer skills We Offer: Paid training Full-Time Hours, Monday-Friday 8:30am-5:30pm. No nights, weekends or holidays! Benefits (m...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    18 bida

    i need video convert to convert mp4 to mpg, of course , you save the quality converting it. Thanks

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    26 bida

    Hi, I have a script hosted on a linux server, it is in Scrapy working well, just need to fix a bug. We will then proceed with the successful freelancer to maintain this script ongoing... Also be sure you will have many more works, if you deliver a good job. More details will be shared with short-listed ones... I need urgent fix, pls only bid if you are available right now! Start your bid with �...

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    20 bida

    Prodect and sell organic argan oil from Morocco to around of the world with best prices ever had , with and idea of system of sheeping to the client derictly ,

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am looking for an illustrator to bring my book to life.

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    46 bida

    Hi. I'm having trouble using Back In Time and Duplicati. None of them are working for me. In Back In Time, I tried restoring my home directory to a backup from 2 days ago and it appears to have changed the permissions for all my configuration files. When I open Firefox, none of my bookmarks or addons are visible so apparently it can't access my profile. Syncthing doesn't work eith...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    2 bida

    I need code for React Native chat decentralized computer based App with P2P encryption Developing platform is Windows : so I do have ONLY Windows computer Clear instructions needed how to install development tools and code on computer and use code with screen copy videos for all. Fully decentralized APP for Windows, Linux, Apple book laptop (NO SERVER used) : 1 app is installed on each client ...

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    5 bida

    i need to clear the spots for making those smartly, if you can do it, let's start now . Thanks.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    45 bida

    i need to clear the spots for making my image smartly, if you can do it, let's start now . Thanks.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    47 bida
    WebRTC and SIP over WebSocket 6 hari left
    DISAHKAN

    Connecting WebRTC compliant devices to the SBC WebRTC Gateway at the edge of the cloud. 2 MUST conditions for solutions are 1. IP device with WebRTC support SIP over WebSocket signalling 2. RTP media transfer, communication protection as they cross network boundaries Embedded device environment: Embedded Linux Libs Available open source libraries can be used Solutions must be efficient, whereve...

    $3449 (Avg Bid)
    $3449 Avg Bida
    4 bida

    i need to remove the red and black block from background. if you learn photoshop, it will be better to do it soon. Thanks. freelancers.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    62 bida