Explain the link between strategic management and leadership learners need to use examples to explain the links between functionpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    830,273 explain the link between strategic management and leadership learners need to use examples to explain the links between function tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1897 Avg Bida
    33 bida

    Moodle learning management system

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    6 bida

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    1. Melakukan Perawatan dan perbaikan unit AC (AHU, Splitwall, Splitduct, Cassette, Standingfloor, Chillerr,Cooling Tower,dll) 2. Mengerti dan dapat membuat Preventive Maintenance System. 3. Kemampuan Leadership tinggi. 4. Mampu membuat dan menganalisa Progression Report Project. 5. Memilik pengalaman dibidang HVAC min. 3 Tahun

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    6 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    3 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    15 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $1985 (Avg Bid)
    $1985 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $810 (Avg Bid)
    Segera
    $810 Avg Bida
    36 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    seo para meu site marketing digital

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1609 (Avg Bid)
    $1609 Avg Bida
    19 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1005 - $2010
    $1005 - $2010
    0 bida
    "The Bridge" 6 hari left

    I'm simply looking for an experienced movie poster designer to design a movie poster. The poster must be designed in Photoshop and delivered with photoshop file with the full edit on the poster. Looking for a quick turnaround. I can provide images from video stills if needed. The is a dramatic thriller. $30 plus bonus!

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    8 bida

    We are looking for a highly skilled full stack developer, or group of developers, to add functions to a highly customized wordpress website. The website serves as student athlete development portal coaches, athletes, universities to access reports in several categories, leadership lessons, and milestones. We are wanting to add functions to add a athletic performance testing for user tracking. The...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need a solution I can use in a google sheet. See screenshot/mockup. Functionality: The cell with the function : ToggleCheckboxGroup(name, range) is provided a group name and a range of cells that include checkboxes. The state of the top checkbox needs to be copied to the other items in the range. We had another developer build it, but it was too slow to use. We need a solution that quickly ...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    4 bida

    I need a front-end web developer to build 3 interactive visual (step by step) tutorials to explain the concept of automated process workflows. This interactive tutorials will be added to a web page in my existing website. How we will work: * I will provide all the graphical elements and icons. * You place them in the tutorial section based on my requirements. * You develop the interactions/anima...

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    Update and Migrate my app from the current Laravel version to the newest version, and make the app responsive for Pc, Mobile and Tables in their different screen size.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon The Grower’s Daughter 2 hari left

    Bespoke Wildflower florist. English Colours. Sophisticated and simple. A simple logo/banner for above my shop. Vector format supplied. Pls see the inspiration uploaded

    $35 (Avg Bid)
    $35
    19 penyertaan

    We are wanting to replace the spreadsheets that we use to track all our our assets. Please see attached document for more details. We would like an asset management system that is customized fit our needs. The system should include: Integration with our current systems in place (Shopify - ordering/returns, Shipstation -shipping assets , and Stripe – credit card billing) Ability to ass...

    $1312 (Avg Bid)
    $1312 Avg Bida
    4 bida

    Fantasy novel need illustrator cover and reverse

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    41 bida
    Essay Writer 6 hari left

    Essay on Sociology of Families. Main issue being divorce. Use of research studies in the essay. Why is it an important issue for families? What sociological theory best describes this? Each student will write an essay on any one family issue/problem of interest. The write up will be sociological in nature. It will provide a context to the problem or issue and justify why it is worth writing abou...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    41 bida

    Hi Manoj R., I noticed your profile and would like to know about Stock market Preidction Using News Headlines. Could you please explain concept? I wonder if I can buy it from you

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hello, my name is Zak Louka, im from Cyprus and im looking for someone that can create a mobile game though im a board game designer i would like to turn my very simple but highly strategic board game to a mobile game. If you are interested please contact me back. Thanks everyone in advance ??

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    8 bida
    The Seamas Mulvihill Show 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a background in research and analysis working for the DOD, Blackrock and Local politics. Ive currently been working in content creation for about a year and am working on starting an interview show. Im wanting to do a blend of Joe Rogan style interviews with a hint of Michael Knowles style philosophy. The Show isn't meant to be mainly political but will at times have a center right foc...

    $985 (Avg Bid)
    Tempatan
    $985 Avg Bida
    5 bida
    Instagram Product Ads 6 hari left
    DISAHKAN

    We've got a client looking to promote ~50 products (Catholic gifts) via Instagram product ads. Seeking assistance in strategic planning, launch, and ongoing management of the Instagram campaign. Budget for campaigns TBD.

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    9 bida

    Requirements 1. Make the same color for each route map according to the transmitted link. 1-1. When a user hovers or clicks on a route map (line), it will be highlighted (highlighted, bold), so a unique class is required for each route map. 1-2. You need an attribute to know what kind of line the line is (ex. data-line) 2. Each station must have a clear distinction 2-1. When the user hovers or cli...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    4 bida

    For our small engineering company we need a lightweight hybrid system (up to 10 users) somewhere between PLM and ERP. The system should be webbased and will be installed on our local network server. The system has a database backend (mysql, postgres sql....) The Data Structure is as the following: - Table0: items (about 15 columns) contains all items with several information like ID delevery t...

    $940 (Avg Bid)
    $940 Avg Bida
    13 bida

    I need to make adaptor board to connect between jetson nano board and environmental sensor module(uses UART 4pin(VCC,GND,Tx,Rx)). Jetson nano board use J41 header pinout and it's specification as described below link. ( [log masuk untuk melihat URL] ) Environmental sensor module info as below. ( [log masuk untuk melihat URL],searchweb201602_,searchweb201603_ ) Yes, definitely I c...

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida
    top of pc screen 6 hari left

    Artist, retired and need a little help for website function as I want it to work. I have a 3 row 9 deep column of displayed artwork. I have used the <a name> for return to previous location. Works fine on iPhone and brings image back to top of viewport. [log masuk untuk melihat URL] However on the PC it does not function as intended. I would like the image being returned to to go to the to...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    20 bida