External hard drive recovery tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    209,012 external hard drive recovery tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    kami dari DRC Solution. Debt Recovery Agency. Saya bercadang untuk membina satu perisian untuk meletakkan data pelanggan saya berbentuk dashboard. data di terima dalam bentuk excel.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Saya mencari yang paham mengenai website streaming online. Kendala saya, saya sudah upload video ke google drive dan saat embed video nya format nya iframe, saya mau nya format nya untuk jw player html5. Dan saya juga mau nya seperti web sebelah yang jika ada yang ambil link video saya, besok nya udah gak bisa diputar lagi.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat shortcode plugin untuk wordpress untuk memutar video menggunakan jwplayer. Link video yang digunakan diambil dari direct link external filehosting seperti [log masuk untuk melihat URL] atau megadrive.tv. Contoh linknya : [log masuk untuk melihat URL] Kayaknya bisa menggunakan preg_match dan regex, tp saya tidak tahu aplikasinya.

    PHP
    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya punya Seagate 1Tb dengan kondisi rusak dan ingin siapa saja yang sanggup mampu merecovery data tersebut. Sudah banyak tempat recovery data saya datangi dan mengatakan rusak pada head (spare parts susah dicari). Siapa saja yg sanggup bisa datang ke saya kerjakan di tempat saya. Jika hasil bagus anda boleh menawarkan diatas harga yang saya tawarkan.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    mengenai soft ware dan hard ware dalam komputer..serta aplikasi dalam komputer..

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    which has worked. i insist 6th worked hard by doing this.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    Video editing- Urgent 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I need someone who is well experienced with video editing to make slight editing on a video and hard-code subtitles on it. Simple work for an experienced video editor. More details over chat. Regards, Thank you!

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    15 bida

    hello, can you help me monetize my website and drive traffic as well

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    hello, can you help me monetize my website and drive traffic as well

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Ideongear makes screen printed and embroidered logo work gear. We cater to business customers and provide them a branded employee storefront where company clothing and gear is purchased using company store-credits or credit card. Our existing Multi-store Magento 2 (community edition) website requires ongoing maintenance and customization. First project will be to get the website core, database, We...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    17 bida

    I would give you RAW pictures from my DSLR through google drive and want them to be edited in the best way possible. Image retouching blemishes wrinkless scars colours light and everything

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    25 bida

    Looking for a great edit for a song from a live concert (video duration 15 minutes). We have professionally captured video footage from a live concert. The audio is from the same concert, and has been re-mastered. We are looking for someone to edit it to a professional-level. There are 15 gbs of video footage. Three of the video clips are continuous, and they capture the concert from a stationar...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    19 bida
    SF Groundwater 6 hari left

    Take a set of construction as-built drawings and update CAD files. I have the original cad files, so the job is updating them from a hard copy set of drawings. Deadline is 27/6

    $1500 - $3000
    Tempatan
    $1500 - $3000
    0 bida

    We need a logo for a physical therapy company. We are also doing recovery services including cryotherapy, infrared sauna, massage, normatech, stretching. That is the performance side of the business

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    38 bida

    VESC is an open source DC motor speed controller typically used for hobby applications. I would like someone to take the open source VESC firmware available here ([log masuk untuk melihat URL]), and add programming in the "custom application" section to make the speed controller act like a servo. Final application would drive the motor say 20,000 counts/pulses forward using one of the ...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon Improve our logo 6 hari left

    We have received a logo which works for us amongst 5 other designs. Please see the attached. Our Boss would like if there is any improvement on this logo and to make it suit us better. <<<<<ALL ENTRIES WILL BE BASED ON THIS LOGO PLEASE>>>>> but you can change the shape and direction or size of the letters in the logo Super Rehab provides therapy at our client&#...

    $77 (Avg Bid)
    Dijamin
    $77
    17 penyertaan

    I'm currently managing the rollout of Google G Suite to a large, high-tech, enterprise and need creative help designing promotional material. I'm looking for someone to create a series of posters that will be used in print format on walls as well as on digital displays across dozens of locations. I'm looking for posters to be engaging, connect users to G Suite products, quick to u...

    $200 (Avg Bid)
    $200
    0 penyertaan

    A security software for computers that prevents unauthorized usb access..software should prevent external usb device access unless with an authentication code

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Help with sales 6 hari left

    I recently started an online boutique and i am looking to hire someone to help bring in sales. I cannot go on doing it alone. As of right now i have a facebook page for my boutique but i am working on an online store as well. I am looking for someone who is dedicated, a hard worker, reasonable, kind, and easy to work with. Hope to find someone soon! Thanks!

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    11 bida
    Research Article: 5 - 8 Pages 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi! We need a research article written. It is an internal document, so massaged web content is okay. Ensure you make it comprehensive and cover the topic thoroughly...take a step by step approach! The topic is: Enhancing Your Business Ranking on Google Maps - The Profile - How Ranking Works - Listing Products & Services - Posting Regularly - Getting Listing in Knowledge Graph - Getting Li...

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    26 bida
    Ready To Play 6 hari left

    Summary ReadyToPlay is CD ripping done right. For over 14 years, individuals across the world have trusted us to convert their CD collections to lossless & MP3 formats for whole house audio systems, Tesla, and lots of other devices. We’ve worked for world famous music performers, Hollywood celebrities, recording executives and hundreds of individual music enthusiasts. ReadyToPlay (RTP) p...

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I am an Actor, artist, animator, and writer attempting to make a (fan made) spinnoff series to the movie below [log masuk untuk melihat URL] for fun and youtube however, the design of the characters are too complex to replicate in 3d and the process of drawing hard on my limited free time I need an artist to use vector images to recreate each of the characters seen here using these .obj a...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    6 bida

    Looking for candidates to advertise online ads for us. This job it's part time and you can work from home. No experience needed. We can as well offer a guide with all you will have to do. Easy position and no hard work require. Send your CV for more information!

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    14 bida

    We are starting an [log masuk untuk melihat URL] as an information and training site for dogs. We will need a subscription membership for people to subscribe. Something like this. Limited - Free with restricted access 1 Month - $50 3 Months - $100 (Recommended) 12 Months -$200 (Best Value) All subscriptions are automatically renewed until cancelled. I like the theme of Member lite, though you nee...

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    44 bida

    Good Day to you. I am a busy working mom and an online digital enterpreneur. I need help in creating an online advertisement/ campaign to encourage my viewer to log in in my page. I want a short advertisement which will tell about my family who are busy working everyday that we don't have time for the [log masuk untuk melihat URL] are happt to find the online business where we can spend time ...

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    9 bida
    Improve App UX 6 hari left
    DISAHKAN

    I created an app and its now published (Android and IOS) but I hear from users that its really hard to understand so I want to improve the UX

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    27 bida

    I have already installed wordpress, I have a theme that I like. The website should be extremely simple. Top side the welcome page; Then a section that says brands. 3 mid sections, links to external websites on each. Picture and a small 1 paragraph description. Contact section. Very similar to this site. [log masuk untuk melihat URL] except for just 3 separate restaurants.

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    87 bida

    I'm looking for someone to create a series of posters for an enterprise rollout of Google G Suite. I'm looking for posters to be engaging, connect users to G Suite products, and encourage user action. They should be easily recognizable, quick to understand, and fun. I would like to start with two posters in the 11x17in and 24x36in sizes. We have already rolled out Google Drive, Sheet...

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    25 bida

    I am an highly effective Recruitment Specialist looking for a goal-driven person with a solid background in accounting to record, communicate financial information and report the business transactions of our company. We expect you to be an energetic person with excellent communication skills. Ultimately, you will drive growth to our company by being an essential part of our accounting management t...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    8 bida
    Customer Service 6 hari left

    our commitment to customers is simple: Every Day You Get our Best. Customers tell us they choose Wegmans for the helpful people in our stores, help with delicious meals, and the freshest ingredients possible. We take great pride in going above and beyond to exceed customer expectations in all areas of the store. If you love working with others in a fast paced & dynamic environment, are passion...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    6 bida

    I'm Wordpress developer, but too busy with business side. I need help with completing 2 websites. We don't plan to change the themes (we already paid for upgrades and we have them saved in our local drive and can be sent to be uploaded). I have issues with following topics: 1) Logo Designs (both sites) 2) Adding some FREE pictures. 3) Menu Alignments (both sites) 4) Contact Forms (both ...

    $445 (Avg Bid)
    $445 Avg Bida
    102 bida

    THE TASK: Come up with a CREATIVE name for an eCommerce company that sells energy supplements. You can submit as many entries as you want. You do not need to submit a logo, just a name. THE COMPANY: We sell energy supplements designed to be taken daily (30 pills a month). They’re all natural and designed to act like coffee (maybe even replace coffee). The most important aspects of the com...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    10 penyertaan
    SEO writing expert 6 hari left
    DISAHKAN

    What we’re looking for is speed, dependability and high attention to detail. We need experienced writers who know how to create web articles on various topics, format them properly, and include high quality internal and external links. Types of SEO Content Product Pages – These are the bread and butter of any retail e-commerce site. A good product page can serve as both SEO content an...

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    39 bida

    I would give you RAW pictures from my DSLR through google drive and want them to be edited in the best way possible. Image retouching blemishes wrinkless scars colours light and everything

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    49 bida
    Data Entry 6 hari left

    Position Description: *C2C is not available** *Only U.S. Citizens and those authorized to work in the U.S. can be considered as W2 candidates.** Job Title: Data Entry Estimated Assignment: 5/6/2019 to 9/30/2019 Location: Newark, DE 19702 Qualifications: 1-2 yr of Experience. Operates numerical and/or alphabetical key station to transcribe data from standard source documents. Checks and correc...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    8 bida

    We are a small start-up company launching a new premium snack on 9/23/19 on Kickstarter. We want to drive traffic to Kickstarter at the start of our campaign and convince people to back our project. We need help with: PR Outreach • July/August o Write press release(s) with powerful hook(s) (e.g. could be new snack on Kickstarter, woman-owned business, gluten free, local media, Asian-owned b...

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    9 bida