Filemaker job tracking databasepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    249,116 filemaker job tracking database tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida

    Hi instaservpvtltd, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk meli...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $639 (Avg Bid)
    $639 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    To place a StreaDataService function in Azure from an existing Azure SQL Database for building an Stream Dataset for PowerBI, using SQLDataTrigger

    $281 (Avg Bid)
    $281 Avg Bida
    3 bida

    Greetings, I've recently opened a school and I would love to have a database for all the students and staff which I have presently and also to be updated frequently to accommodate new arrivals. Freelancers from Europe will be preferred, worker must have good knowledge of the use of Microsoft Excel, Access and Microsoft Office. Thank you. .

    $285 (Avg Bid)
    $285 Avg Bida
    16 bida

    Greetings, I've recently opened a school and I would love to have a database for all the students and staff which I have presently and also to be updated frequently to accommodate new arrivals. Freelancers from Europe will be preferred, worker must have good knowledge of the use of Microsoft Excel, Access and Microsoft Office. Thank you. .

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    9 bida

    any core php expert to work fulltime for job advantage codeigniter and laravel skills

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    9 bida

    I need to make my 1-minute time frame scalping bot for the Binance account and these are my requirements: 1. Fetch the top 100 markets on CoinMarketCap (once per 5 days) 2. Track their Bollinger Bands and Stochastic API data on Binance (each minute) 3. Whenever one of these 100 markets is matching these 2 conditions below, the bot should buy it: A. In the 15-minute time frame, the last 3...

    $323 (Avg Bid)
    $323 Avg Bida
    4 bida

    I'm launching a website for an expert and advisor in security and security management. For the most part, the texts are written in solid English and we expect help with overall polishing, consistency in capitalization and hyphenation. Delivery in MS Word with change tracking mode. We are expecting bids in the area of $0.01 per word.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    23 bida

    Hello, as described in the topic, I want the number of data entrants, workers who can enter data from excel files into the company's database program, and products added with their descriptions, prices, and discounts made on them with dates. The number of products is approximately 400 products per file, and all files are currently three files. Please, I need serious workers.

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    35 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    17 bida

    Hi, I need to make my 1-minute time frame scalping bot for the Binance account and these are my requirements: 1. Fetch the top 100 markets on CoinMarketCap (once per 5 days) 2. Track their Bollinger Bands & Stochastic API data on Binance (each minute) 3. Whenever one of these 100 markets is matching these 2 conditions below, the bot should buy it: A. In the 15-minute time frame, the last 3 ...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    I have a Flutter app with Laravel admin, and I want someone to add these features : 1 - Live Tracking map functionality for user app and admin app to track the delivery boy, 2 - The Multi-Language module not working for products and category and RTL not Supported (Arabic) for Admin and user and vendor App. ( i want to add ) ( In backend we need to add the products in 2 Language Arabic and Eng...

    $528 (Avg Bid)
    $528 Avg Bida
    13 bida

    I have 4 scenes in mind and I want to apply them using a minimalist design. The animation ends up showing my website address. The goal is to show my users the usage of "Image Processing technology". So scenes will focus on: 1st scene: car and plane detection & tracking 2nd scene: object classification 3rd scene: OCR 4th scene: AI usage: Intro/outro to my videos duration no longer t...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    6 bida
    From filling job 6 hari left

    If you are in fresher and looking for work so here I am providing you workload. It is a from filling Job

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    30 bida

    we need a custom module with 4 basic functions - create track number and send shipping details to shipping company via API - create printable shipping label and needed documents - tracking the pack and update prestashop order status depending on pack status

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Building Database 6 hari left
    DISAHKAN

    Building Database for teaching resources

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida
    Slab chain 6 hari left

    I need to be able to create a QR code to take you to the ownership tracking of a product. I’m hoping to use block chain technology for the history of ownership of a specific item. I want to be able to attach a tamper free sticker with a QR code.

    $517 (Avg Bid)
    $517 Avg Bida
    14 bida

    i Have Job live website, i need the following : -create jobs in all categories 25 categories / and create SEO article for every category -create jobs in all countries in the middle east & Africa & and create SEO article for every city in every country ( total 30 countries ) -manage daily 2 creative posts(at linkden +facebook+ Twitter) to attract employee to post their CV & attract ...

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    24 bida

    Be able to upload graphics, add and delete references in database referring to those individual graphics. (To have faster speed accessing the database.) Be able to upload batches of graphics and their references in the database. graphics are stored or retrieved in vector format. Make desktop application that can access the online graphic through the reference database and manipulate the graphic i...

    $1122 (Avg Bid)
    $1122 Avg Bida
    30 bida

    Create a database and bubble world map (Highcharts) with slider or toolbar as seen in this website: [log masuk untuk melihat URL] You can also download CSV or JSON file from the same website! Try to replicate the same website page!

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    10 bida

    Test task: build an API which takes as input GPS coordinates (2 or more) and response as output the distance - in a straight line - between each point in KM, Meters and Miles. using third-party library or external maps api is forbidden - build your function/s from scratch. in addition secure your API access with permanent access token use Laravel & SQL as a framework for this task. clean, well...

    $2568 (Avg Bid)
    $2568 Avg Bida
    8 bida

    We Provides Professional link building service using white-hat SEO method to create Quality back-links. Transparent reporting & SERP tracking makes us a good choice! If you need quality back-links, kindly contact us We'll handle the links, you handle the extra traffic.

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    14 bida

    Migrate my shopify store to an identical wordpress store. also add a language and currency translator for the site and which also works on the payment page, as on shopify and add facebook tracking.

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    58 bida
    Data Download Project 6 hari left
    DISAHKAN

    There is a requirement by hospitals to post their financial data for procedures on their website. We have a template of every hospital. This template has the tracking fields that are needed. Each hospital website needs to be visited and this file searched for. If available it is downloaded and save to a specific location we have. If not it is documented. We will also need the URL of the page recor...

    $1816 (Avg Bid)
    $1816 Avg Bida
    78 bida
    photoshop job 6 hari left
    DISAHKAN

    photoshop job more details in chat

    $10 - $11
    Dimeterai
    $10 - $11
    82 bida