Find freelance white paper workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    267,280 find freelance white paper work tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:ibu

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelan...ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelan...ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Argumentative paper Argumentative paperArgumentative paper Argumentative paperArgumentative paper Argumentative paperArgumentative paper Argumentative paperArgumentative paper Argumentative paper

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    For the attached black and white logo - reverse the colors. So - make the black white - and the white black. The save as an AI, EPS, JPEG and PNG file. Simple as that.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    65 bida

    We are looking for a Data Entry Clerk to type information into our database from paper documents. The ideal candidate will be computer savvy and a fast typist with a keen eye for detail. You will report to a data manager or another senior data team member. Understanding of data confidentiality principles is compulsory. The company will rely on you

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    25 bida

    We are a Leading Company, working with world top Freelancers, We are looking out for Freelancers who can freelance projects for our Organisation, can genuinely support for our Recruitment Needs 1) Good Communication 2) Good Exp in IT Sourcing 3) Able to Support Genuinely Keyskills: Php, Wordpress,Html, css, Woocommerce, ecommerce, Shopify, Magento

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    28 bida

    Hi we are looking for the php developer. Must have Laravel knowledge. Must have PHP, JS, Bootstrap, Jquery knowledge. so kindly sincere freelance bid for this project. Thanks

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    62 bida
    Accounting Work - 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I need help with some accounting work. Let me know if you can help

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    25 bida

    I need to do Systematic literature review in the ...software development: A tertiary study 3) Causes of requirement change-a systematic literature review after you see the general ideas provided in the previous paper. we will select a topic to work on the same way mentioned in the above papers he/she should has BSc in Computer Science/Software Engg.

    $231 (Avg Bid)
    $231 Avg Bida
    14 bida

    I am in need of finding good factories that could source my product.

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    12 bida
    Laravel project 6 hari left

    Looking for freelance developer based in KL Selangor who master with Laravel

    $1104 (Avg Bid)
    $1104 Avg Bida
    58 bida

    SUCH EASY WORK, I HAVE A NEW THEME. NEED DATA AND EDITS... THERE WILL BE EDITS... FROM ONE OLD WORDPRESS TO A NEW ONE. CANT DO AN ALL IN ONE IMPORT, DATA IS TOO OLD AND THE THEMES DONT MATCH. ADD CONTENT, CHANGE FONT, CHANGE LOGOS, CHANGE COLORS, NAVIGATION ETC... EASY STUFF. THIS IS ONGOING MONTHLY WORK. I WILL GIVE YOU A MONTHLY CONTRACT OF A

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    44 bida

    Looking for free lance quantity surveyor to fill up Singapore market rates for a project in Jurong. No pick up quantities needed, purely fill up rates.

    $984 (Avg Bid)
    $984 Avg Bida
    22 bida

    ...e. programmers/coders, printers, digital marketing/social media/email partners, etc). You will work closely with the CEO in translating his visions and ideas into tangible services, products and marketing communication strategies. Part Time/Freelance schedule: When applying for this position, please include your available working days and hours.

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    7 bida

    8.5 X 11 (Standard USA Paper Size) - ATTACHED ARE SAMPLES FROM PREVIOUS CONTESTS - I LIKE THEM. SOMETHING SIMILAR WOULD BE GREAT BUT WITH THE NEW INFORMATION POSTED BELOW: Company logo can be located by visiting: [log masuk untuk melihat URL] Needs to advertise the following: 1. FRISBY ROOFING, Co. 2. 0% for 60 Months 3. Low (more to come....)

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin
    $200
    37 penyertaan

    ...the following in your paper: Describe the public organization. Describe the private (or nonprofit) sector organization. What is the public good or service that is being delivered? What is the role of each organization in the partnership? What resources does each bring? What activities does each one perform? Format your paper and references according

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    10 bida

    I need some help with finding some leads.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida
    I have some work 6 hari left

    I need someone to copy information from some websites.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    19 bida

    I have a list of records on PDF that I’d like entered into an excel spreadsheet. The info to be added to the spreadsheet are the Address, Beds, Baths, Property, And other stuff. There are approximately 170 total records to be entered.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    38 bida
    Photoshop work 6 hari left

    Want glasses removed from photo.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    55 bida

    Are you a witty wordsmith trying to get more freelance work but struggling to find great gigs? Do you want consistent and long-teem work writing, editing and proofreading content that makes a positive difference in other peoples lives? If so, please apply for this creative writing, editing and proofreading gig. Please mention the name "Grace" with

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    43 bida
    Data entry 6 hari left

    A data entry clerk is a member of staff employed to enter or update data into a computer system. Data...staff employed to enter or update data into a computer system. Data is often entered into a computer from paper documents using a keyboard. The keyboards used can often have special keys and multiple colors to help in the task and speed up the work.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    38 bida

    I am looking for someone (expert) to search the internet for me and find schematic and PCB and BOM etc(all files for produce a board) of Linux based (Ubuntu, Debian etc) mini computer. Please pay attention I need altium, eagle or kicad files not pdf or image

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    7 bida
    Models, Beauty and Talent 13 hari left
    DISAHKAN

    Any place, any time, no investment Just do photo shoot for products and apparels comfortable with all dresses modelling freelance Happy Bidding

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    35 bida
    Bpo hiring 6 hari left

    Need freelance recruiter for bpo hiring for Mumbai and gurgaon location. We can pay 1500 for every candidate joins and stay for 2 months

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida