Find the best logo for youpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    159,176 find the best logo for you tugasan ditemui, harga dalam USD
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untu...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Add on to mobile game app swinging bar to bar. For Minimum Viable Product: 1) Want to add timer and have speed progressively increase on each bar traveled 2) Two levels - left to right and right to left 3) Want functioning leaderboard See video attached. We'd like to have working version of this in one month, to test, then make adjustments. Also

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    6 bida

    I would like to receive bids for developing an enhancement to a python 3 Flask program and / or its [log masuk untuk melihat URL] file to provide the specific functions requested below. I am using version 3 of d3.js. This is a re-issue and restatement of an earlier proposal, which is now withdrawn. Attached is a python program [log masuk untuk melihat URL] and an index file Prototyp...

    $494 (Avg Bid)
    $494 Avg Bida
    7 bida

    I have a store version of Magneto version 1.9 I can not log on to show us an error message Can't login to admin, "Invalid Form Key. Please refresh the page."

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    18 bida
    Make the article 6 hari left

    I need you to write some articles.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hello Everyone We are looking to hire experienced node.js developer to update design and many features on current website. The workflow will be based on milestone and Git/Jira/Slack. After going with some weeks, I will change the contract to hourly one. Thanks

    $1166 (Avg Bid)
    $1166 Avg Bida
    61 bida

    I am looking for an industrial designer to create a design for a 250cc equivalent electric motorcycle. The designer must create the concept for the vehicle, design specifications, design language and concept for the vehicle. The designer will have to work with me to account for easy of prototyping and manufacturing of the...

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    6 bida

    this project is a design drawing workinng in adobe illustrator and adobe photoshop so i love you guys so much

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    11 bida

    The program uses Microsoft Cryptographic libraries, and calls bcrypt.dll. While currently data can be extracted before encryption/after decryption, having the ability to read full packets that are decryptable would be a lot easier to work with. It uses TLS 1.2 and would need to conform to: CLIENT_RANDOM: <ClientRandom> <Secret> Client Random is

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    1 bida

    the website is a new directory like yellow pages and a market place for Law firm. we want to draft the full content of the website. we need a nice and good development for the website. need to create the content, the story, the philosophy of the website ......

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    39 bida

    ...Enterprises, are proud to introduce ourselves as Exporter, in the field of Oleoresins, Herbal extract . We mainly focus on the exports of our products with high levels of integrity, respect & recognition. Our product range is comprehensive, which comprises of Oleoresins, Herbal extract . The offered products are effective, have a long shelf life, safe

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hey guys, im looking for someone that can change a design on this theme : [log masuk untuk melihat URL] it will be a lot of changes of the design, and you should also know coding.

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    123 bida

    I need a webpage identical to [log masuk untuk melihat URL] but developed with WordPress. Just need a copy with all the functions, then I will change the content.

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    46 bida

    find us local bloggers to wear our product in exchange of post on instagram in their feed every week.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida

    need help with the performance of the DRRM scheduling algorithm

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    5 bida

    Hi. I am looking for a Telegram Bot, that forwards messages from any channel to my own channel. it should also have the option to delete the pictures within the message and forward just the text. There must be a tutorial, step by step, how to run / install / use the bot.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    6 bida

    Hi The SEO Doctor, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi The H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We want buyer in kenya of ethiopian origin molasses in unrefined blackstrip form. So i need some one to find me and act on behalf of me/ be agent/

    $1000 - $10000
    $1000 - $10000
    0 bida