Find the buyer for my projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    380,114 find the buyer for my project tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    PETRONAS OIL AND GAS JOB MALAYSIA

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Pusat latihan masakan

    min $48990
    min $48990
    0 bida

    Find geocoordinates (Latitude and Longitude) of places and villages in Brunei. For example Belait Kampong Labi Lakang Belait Kampong Laong Arut Belait Kampong Lorong Tiga Selatan Belait Kampong Mala'as Belait Kampong Malayan Belait Kampong Masjid Belait Kampong Melilas Belait Kampong Mendaram Besar Belait Kampong Mendaram Kecil

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    dicari buyer untuk elektrik panel low voltage & medium voltage, trafo, pju solar cell

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya mencari akauntan peribadi untuk menguruskan kewangan harian saya. saya lebih utama pekerja dari Malaysia.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Mencari 20 orang rakyat Malaysia dan singapore yang ada 1 jam sehari 7 pagi-7 malam dan suka mencari 10 USD sehari. Kerja sangat senang. Beli ads. Kami akan bayar pendahuluan Tak ada pengalaman kami akan ajar. Hanya perlu komitmen dan kejujuran

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Pekerja keras, mau belajar, mampu bekerja dibawah tekanan.

    $2722 (Avg Bid)
    $2722 Avg Bida
    1 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    aboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodaboodv

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    finance staff pencairan dana pinjaman dari nasabah

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    untuk mencari gaji [log masuk untuk melihat URL] boleh buat kerja tambahan

    $1008 (Avg Bid)
    $1008 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    kami mencari pembeli CPO yang serius dengan spesifikasi produk sebagai berikut;rn1. Asam lemak bebas (aci lemak bebas) 4,5% maksimum dengan contoh dalam tangkirn2. Tingkat kelembaban dan kotoran (kelembaban dan kotoran) Maksimum 0,5%rn3. pengiriman melalui dumai dan Belawanrn4. pembelian minimum 20.000MT / bulanrn5. masa kontrak 12 bulanrn6. price IDR 9.400/kgrnbagi ya...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Twilio mobile app ---needs one expertise to convert source code Ionic 3 + angular into Ios and update the Android & paypal. app is ONE functionality app => communication through Twilio gateway.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    2 bida

    Redesign and reformat the attached document to make it visually attractive, very professional, and world-class. TAKE NOTE OF THE FOLLOWING: 1. The new title for the first cover page should be, "WTE MEMBERSHIP AGREEMENT" 2. The design of pages 2 to 40 should simply be to reformat the pages using the same black and white text. However, the newly reformatted pages should be visually attra...

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    0 penyertaan

    We are looking to hire a Content Writer to create content for blogs, articles around the subject of shipping, logistics, freight forwarding etc. Project Guidelines > Editing and polishing existing content to improve readability. > Identifying customers’ needs and recommending new content to address gaps in the company's current content. >You should also be able to follow ed...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    8 bida

    I need to improve UI/UX of my game 2d paltformer. 1) level window 2) main menu 3) pop-ups Sreenshots i provide in private message

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    7 bida

    Hello! We are Workstories - an IT startup. We develop a software solution for corporate communications - it's a construstor for 9-sec. Corporate Stories - just like in Instagram! Using teaser, we unite all the communication channels in one window on a desktop or mobile phone. No undue emails and chats - all the important corporate news in one place with opportunity to personalyze Stories by ...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    5 bida

    I want someone to redesign the attached document to make it visually attractive, very professional, and world-class. BID BY DOING 2 THINGS: 1. Do a sample mockup of pages 3, 12, and 13 to be sure that I like your work style. 2. State your price and duration for the work.

    $8 - $15 / hr
    Segera Sulit
    $8 - $15 / hr
    21 bida

    There is a specific site in our network that is going down soon. I need all of my network's sites (29) crawled, all links pointing to this specific domain documented in Excel with the page URL and anchor text of the link.

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    24 bida

    We need a Magento 2 developer to implement the following to our store. Quantity increment buttons currently increase / decrease the product amount by 1. However, we have some products are only for sale in increments of 10. We need these buttons to look up the value set in the product config and increase / decrease appropriately. i.e. Product 1 is for sale in increments of 10. The buttons on the ...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    24 bida

    Have 50 Excel files that need to be combined into one main file. Each of the files only has around 20-50 lines of data so it's a simple copy and paste job

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    122 bida
    Additions to the Ecwid site 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to connect via api on the ecwid platform Connectivity by API : 1-Modify the address in the checkout: - drop - down menu with the list of the cities 2-shipping companies -fastlo [log masuk untuk melihat URL] - aramex [log masuk untuk melihat URL] ( automatically fulfillment with shipping company) 3- Mobile login

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    9 bida

    Hi, we are looking for an OpenCart Developer to fix issues with the customer account pages and checkout as described in the attached brief. The website is Opencart (PHP, MySQL); [log masuk untuk melihat URL] Some of the items in the attached brief will require web design/css (Issues #SA01a-04 and #SA01a-05). Only general requirements can be provided, and I would like to work with the Developer&...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    32 bida

    we are basicly LPG systems supply installation company as well as bottling plant and supply and distributor See the attached company other gas company profile for sample

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    4 bida

    After a picture of the pub sign from only fools and horses so I can get a pub sign made for my back garden

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    32 bida

    We have thousands of forms and text documents which need to bring into digital platform. For which I need a software where the system converts the scanned copies into a editable format so someone can review and correct in case of any incorrect conversion

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    3 bida