Fix dns servers leak stealth information non requestspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
  Status Pekerjaan
  625,024 fix dns servers leak stealth information non requests tugasan ditemui, harga dalam USD

  sandeep sil ugampur nagar, singapura village. jalahali east, 560014

  $9 / hr (Avg Bid)
  Tempatan
  $9 / hr Avg Bida
  1 bida

  Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Avg Bida
  1 bida

  Hi Melitabud, kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Avg Bida
  1 bida

  saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggunakan tools sendiri. atau menggunakan tools yg saya sediakan. cttn: jika tidak sanggup 16rb data bs nego, mungkin 4000 data saja per org yg mana berarti sy butuh 4 org. trims

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 bida
  $60 Avg Bida
  1 bida
  Buku Hear Me Tamat left

  Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Oleh itu, kami memerlukan penulis upahan ataupun khidmat 'Ghostwriters' ini untuk menulis buku Hear Me ini.

  $112 (Avg Bid)
  $112 Avg Bida
  11 bida

  SMTP Servers Setup

  $130 (Avg Bid)
  $130 Avg Bida
  1 bida

  Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

  $180 (Avg Bid)
  $180 Avg Bida
  1 bida

  Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDAI MAKANAN SIN JOKLIM KEH CHIN HENG RESTORAN SRI MUNURA SOON WAH SEAFOODS & STEAMBOAT RESTAURANT TRAFFIC LIGHT CHICKEN RICE DASWAR BIN SIMUN KEDAI KOPI DAN MAKANAN YEW YIHUAT YI JI CHUA KIM HWAI YONG SOO TEEN ENTERPRISE IDRIS BIN IBRAHIM KEDAI KOPI HONG SONG RADZI NIAGA ENTERPRISE TREE STEAK HOUSE RASAMEWA MARKETING TENG SUN CHANG LAM KWAN MENG LIM BAN HOCK MOHD YUSOF BIN AH...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Avg Bida
  15 bida

  125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

  $825 (Avg Bid)
  $825 Avg Bida
  1 bida

  Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

  $609 (Avg Bid)
  $609 Avg Bida
  1 bida

  membuatkan macam daftar minuman non alkohol

  $50 (Avg Bid)
  $50 Avg Bida
  2 bida

  mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

  $144 (Avg Bid)
  $144 Avg Bida
  6 bida

  Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

  $22 - $180
  $22 - $180
  0 bida

  [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia kerana keperluan keselamatan.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Avg Bida
  4 bida

  Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia kerana keperluan keselamatan.

  $121 (Avg Bid)
  $121 Avg Bida
  1 bida

  ...anda Apa yang membezakan perniagaan kami dengan perniagaan lain? Model perniagaan revolusi internet paling hebat dan paling sesuai untuk era ekonomi masa kini. Pendapatan dijanakan apabila anda menyertai jaringan kami. Modal anda hanyalah RM6060 seumur hidup. Berapakah nilai wang ini jika anda melabur di: - ASB @ 7% dividen = RM416 setahun - investment link @ 10% dividen = RM600 setahun - Fix Deposit @ 4% dividen = RM242 setahun Melalui #Projek100k pendapatan anda dijanakan setiap hari dan boleh dikeluarkan pada bila-bila masa. Ianya bukan di bayar pada bulan ke-8. Untuk pertanyaan lanjut sila whatsapp saya di +60166004697...

  $249 - $24934
  $249 - $24934
  0 bida

  saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

  $79 (Avg Bid)
  $79 Avg Bida
  1 bida

  saya akan mencari setiap informasi melalui web

  $25 (Avg Bid)
  $25 Avg Bida
  1 bida

  fix

  CSS
  $110 (Avg Bid)
  $110 Avg Bida
  1 bida

  information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

  $7 - $15 / hr
  $7 - $15 / hr
  0 bida

  saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

  $180 - $540
  $180 - $540
  0 bida

  Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

  $391 (Avg Bid)
  $391 Avg Bida
  10 bida

  Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

  $180 - $540
  $180 - $540
  0 bida

  Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

  $366 (Avg Bid)
  $366 Avg Bida
  12 bida

  Tambahan 3 file server lagi mas bro, tolong yah di install script XFS nya juga dioptimasi servernya :) Budgetnya segitu yah cukup kan udah langganan ^^,

  $150 (Avg Bid)
  $150 Avg Bida
  1 bida

  penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Avg Bida
  2 bida

  saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

  $23 (Avg Bid)
  $23 Avg Bida
  1 bida

  "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

  $7 - $22
  $7 - $22
  0 bida
  Acdert Store Tamat left

  melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 bida

  Hello I need somone to help me get the terminal working and get this starter kit working on my imac. I already hired another developer but he couldnt figure it out. 1) We uninstalled Node 2) installed Homebrew and reinstalled node 3) We installed Gulp Globally but couldnt get it to install locally. 4) And finally w...Homebrew and reinstalled node 3) We installed Gulp Globally but couldnt get it to install locally. 4) And finally we couldnt get NPM install to work. Attached is screenshot of when we tried to do npm install. I am using a mac so if you have a mac also that be great especially if you are able to install this on your computer as well. I have zoom so i would like for someone to logon to my computer to fix this while i watch.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Avg Bida
  1 bida

  ...has a poor conversion rate. We believe this is because with the current design: Customers fail to easily understand what the product is, and what it does for them. The use-cases and benefits are not clear and relatable enough to customers. It's difficult to understand how the product works at first glance. We're looking for a landing page designer who can come on board, work with a copywriter to fix these issues, and redesign the website. Requirements You are a visual/web designer that specializes in landing page design for SaaS products. You're experienced, with a track record of at least 4-5 successful projects in this domain. You can design web pages and necessary assets like product screenshots, animations, etc. You have a good understanding of product messa...

  $3814 (Avg Bid)
  $3814 Avg Bida
  7 bida

  Crypto Website - Need Crypto website with list of crypto NFT information, official email set up, white paper, roadmap, our video+ camera app that prepared. We are a wild life Charity organisation ( Government Registered) already working on Crypto project not new! We need Crypto website + Official email address. We need something very similar to babyshibainu/ babydoge/ SafeMoon but We have 3 minutes video need to be on website + also some downloadable app. Website should have list of our 7 tokens and NFT details. Our maximum budget is the Bid amount only! We already have content + Logos+ Domains We need Official email/ website /Road map/ white paper/ also list of our tokens with contract addresses We have already deployed our crypto so only need very good and very unique web...

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 bida

  I have a WP website and my gsuite email (google business email) doesn't receive firm submissions from customers who contact me through the website contact us form... Google suggested me to do this: the servers that you are using your email are trying to validate that all of your emails are sign with an SPF record, this means that your email its been authenticated like sending an email. point to point, since this domain is managed by you, you also need to manage the DNSA settings, this implies that you also configure these settings. The help article that I'm sending contains the instructions to comply with this security protocol with a basic SPF record.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Avg Bida
  10 bida

  Hi Elite Information Tech, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $143 (Avg Bid)
  $143 Avg Bida
  1 bida

  Amazon has recently made changes and several listing are not accessible. I would like to create several Amazon listings using updated information

  $10 (Avg Bid)
  Dijamin
  $10
  3 penyertaan

  Hi Elite Information Tech, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Avg Bida
  1 bida

  I developed a coin called Karmancoin but I can’t get my servers to talk to each other, I can’t get my explorer site to work, and I need help with developing a wallet.

  $212 (Avg Bid)
  $212 Avg Bida
  4 bida

  Data entry + simply admin work (regular hours) Hello, We are a edu...staff to perform basic admin work like payrol calculation and web research, also to help us with data entry job in sorting out science questions Requirements, -at least college education a total of 12 to 15 hours weekly (15 hours preferred) which consist of: -fix 6-12 hours weekly anytime between 1 to 6pm Singapore time, mondays to fridays -remaining time are flexibe for science questions dataentry task (primary schools students) the pay will be around $180 for 100 hours work. >><< this is a perfect job for those who needs some fix income, and not wanting to stressed out having freelance work weekly. And those who requires more flexible timing Simple job here, to have a great work lif...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Avg Bida
  40 bida

  1. update our Amazon listings to comply with Amazon Intellectual Property Policy (Trademark) a) Title format for branded compatible products (where applicable) b) Title format for generic compatible products (where applicable) and Amazon brand name policy 2. Fix other search supressed, and inactive items to comply with Amazon's policies.

  $95 (Avg Bid)
  $95 Avg Bida
  6 bida

  get Partial Book Depth Streams information and write it in csv files every day. Partial Book Depth Streams Payload: { "lastUpdateId": 160, // Last update ID "bids": [ // Bids to be updated [ "0.0024", // Price level to be updated "10" // Quantity ] ], "asks": [ // Asks to be updated [ "0.0026", // Price level to be updated "100" // Quantity ] ] }

  $160 (Avg Bid)
  $160 Avg Bida
  6 bida
  Bug fixing 6 hari left

  Hello, I have a new offer for you. If you are interested, please feel free to provide an information about the estimated delivery time and a price. I want to fix some bugs and add a new features to the open source application, which can be found at: Details in the attachment.

  $202 (Avg Bid)
  $202 Avg Bida
  11 bida

  Trying to update a variation family, size_name specifically. Errors we're receiving in the Excel Inventory File Upload: "We're unable to assign a child SKU to more than one parent SKU. To fix this, delete the child SKU, then assign the child to a new parent SKU and resubmit." Need assistance in resolving this issue. I tried a few things, and tried getting help from Amazon but was not successful. I can explain in more detail in chat.

  $96 (Avg Bid)
  $96 Avg Bida
  4 bida
  Fix build my app 6 hari left
  DISAHKAN

  I have an existing web app and i want you to fix it and add api. theres 7 task.

  $172 (Avg Bid)
  $172 Avg Bida
  18 bida

  I am building extension. it is using iframe and don't work javascript function in iframe content. who can fix this error? it is small bug. max budget 50. don't bid with more budget

  $85 (Avg Bid)
  $85 Avg Bida
  10 bida