Football apps downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    174,421 football apps download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    ..., ketika buka MOBILE APP , saya ingin kecepatannya sama seperti aplikasi xxxxxxxxxx. [log masuk untuk melihat URL] ,setiap saya update kontent dari web ,bisa masuk langsung ke dalam konten apps [log masuk untuk melihat URL] (graphic desain) masukkan gambar menarik,resolusi tinggi dan tidak melanggar hak cipta orang lain. [log masuk untuk melihat URL] Aplikasi di IOS & ANDROI...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    ...Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languange im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    ...uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a 1 week period with more

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nb...aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download...

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpas...Printer dengan menekan tombol POWER. 15. Dan Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 sudah siap digunakan kembali . Selesai... Sekian dari artikel Cara Reset Canon MP258 dan Download Restter MP258 semoga bermanfaat bagi anda :)

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida
    Trophy icon Logo for my web site 6 hari left

    [log masuk untuk melihat URL] about : travel dating, travel together, travel love, travel buddy…need nice cartoon logo …in all formats + for mobil apps

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    1 penyertaan

    I need to scrap one website twice daily and store data in data base and show it in our web interface. All jobs to be done ...scrap one website twice daily and store data in data base and show it in our web interface. All jobs to be done on auto mode. User admin panel to give access to new clients. Football website to be scrapped. More we can discuss

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    21 bida

    hello , i will need to develop ...situation of super market the same effect of pockemon go where the products relative appears and you can collect them. see reference as example : [log masuk untuk melihat URL] contact me . priority to one whom will have example to show. regards, NB

    $2645 (Avg Bid)
    $2645 Avg Bida
    35 bida
    Android developer needed 6 hari left
    DISAHKAN

    ...This is a long-term opportunity for the right candidate. Immediate start. Required: Several years of experience developing Android App. Must have worked with chat, social apps etc in the past. Must have experience working with firebase chat, integrating social logins, quick thinker in debugging issues etc. Additional experience working with backend

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    53 bida

    I create Android apps in Kodular ([log masuk untuk melihat URL]). I'm looking for someone who can create extensions for my projects. I will pay you for each extension you make, so there will be no fixed price because I need several extensions. Extensions are same like plugins in Android Studio. You just have to write the extension in Java and paste the code in

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    ...unreadable/undownloadable and the server's stablished price to make it available to read/download. At the same time be able to pay for that from the App. For example clicking the message/file and geting a payment method (dont know wich is the best way to do it in mobile apps, I mean friendly an easy). All chat conversations and info for first tab should be

    $228 (Avg Bid)
    $228 Avg Bida
    16 bida

    ...ALL GENERIC MESSAGE WILL BE BLOCKED. I want to Build an Image recognition App with TensorFlow and AWS Recoknigtion APIs that works like Plantix [log masuk untuk melihat URL] for detecting disease, harvest time, weeds around plants and conditions of Plants. Users can get images from their phone camera or Wifi CCTV

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    3 bida

    I need to have several hundred emails and attachments transferred to a thumb/usb drive, so that I can then have my lawyer access all of the emails via the drive.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    23 bida

    I have an app like this [log masuk untuk melihat URL] and I want a layout like this [log masuk untuk melihat URL] android part is written in java, backend is php + mysql. a few small bugs needs to be fixed in backend (like null exception) and the layout (so

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    11 bida
    Childcare website 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking to have a childcare web...will be similar to KinderLime (we have no connection with them). My version will have some changes (outlined below and more info after you begin work) and instead of having apps on iPhone and android, I would require the website to be mobile friendly for both parents and for childcare centers to use as needed.

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    81 bida

    I want to Build an Image recognition App with TensorFlow and AWS Recoknigtion APIs that works like Plantix [log masuk untuk melihat URL] for detecting disease, harvest time, weeds around plants and conditions of Plants. Users can get images from their phone camera or Wifi CCTV Camera, so the app should allow adding

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    4 bida

    Hello All, I need a E-com website Mobile App (IOS and Android) complete design (Front end, back end...cart for 60 minutes. ******Webdesign-Purple and white-Purple and Gold, Retro, Eccentric ******SEO (Google search etc) Please provide portfolio and to other e-commerce apps that you and or your company have done. You can also provide a mock up.

    $1470 (Avg Bid)
    $1470 Avg Bida
    67 bida

    Edge226 provides advertising technologies to many company around the world. We have began to develop our own mobile apps for Android and iOS. Our first app is a mobile game. We have a Unity template for the game and want a lot of changes to the template. We have the new designs and requirements all in place and some of the code (a developer started

    $3856 (Avg Bid)
    $3856 Avg Bida
    43 bida

    ...created with these technology: Front end technology: React - The frontend framework used NPM - Dependency Management Redux - Redux is a predictable state container for JavaScript apps React Router - Used to "Dynamic Routing" Ant Design - is toolkit for developing app bootstrap Other technologies (Babel, Redux Thunk, lodash ...) Backend technology: PHP -

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    46 bida

    ...net/item/vlog-video-blog-magazine-wordpress-theme/15968884 and then use [log masuk untuk melihat URL] to create the app. So to clarify i will be building the website and this job is only for the apps which must be fully tested with proof of testing at each test phase (video captures of testing). I want advice on what way you want to see the site built to ensure that it all

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    13 bida

    We want to create an app like Phywiz Notes in Google play store. I am providing a link to this app. We want to create an app with same qu...to this app. We want to create an app with same quality, UI and functionality. Before you bid to this project you should check this app. link- [log masuk untuk melihat URL]

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    18 bida
    Build a simple pong game 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a simple physics game using my characters as ping pong balls [log masuk untuk melihat URL] similar to this

    $314 (Avg Bid)
    $314 Avg Bida
    16 bida

    am looking for an experienced and reliable full-stack web developer for numerous long-term projects. Work will involve creating and editing different scripts and apps built with various frameworks and Social Media API integration, so this contract includes multiple sub-projects. You must have some experience with: * PHP frameworks (Laravel, Codeigniter

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    66 bida

    ...required for this, if you are an expert in developing mobile apps in Angular JS then apply on this job. Please start your reply with "Angular JS" For : React Native Mobile developer React Native expert: Only one candidate from INDIA is required for this, if you are an expert in developing mobile apps in React Native using React JS then apply on this job.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    17 bida

    Nowadays I have been searching the Sean Connery's movie from 1990-2011 but I can't find all and all online websites requires money. I am looking for a video download ninja who can download the sean connery's movie free. I will give my dropbox credentials to the right candidate. If you have a computer with high internet speed(faster than 20MB) and have

    $389 (Avg Bid)
    $389 Avg Bida
    14 bida

    We need shopping website selling groceries. and two apps one for the customers and one for the delivery boys. The app of customers should look like Grofers app The app of delivery boys should have facilities make order confirmations, get the order locations. also accept card payments through some external card swiping machine. The products has various

    $486 (Avg Bid)
    $486 Avg Bida
    15 bida