Free computer repair brochure template downloadpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    327,170 free computer repair brochure template download tugasan ditemui, harga dalam USD

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    design imej korprat untuk agency pengurusan pelajar

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    19 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian ya...koneksi berjalan. Kita bisa berinternet gratis JIKA ada alat pendukung (Biasa disebut INJECT Oleh para phreaker) yang bisa menyusup agar kita bisa berInternet gratis seperti Download, Upload, Browsing dan aktivitas internet lainnya termasuk Update Antivirus menggunakan SSH Proxifier.

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    ...nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    ...uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a 1 week period with more

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nb...aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download...

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpas...Printer dengan menekan tombol POWER. 15. Dan Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 sudah siap digunakan kembali . Selesai... Sekian dari artikel Cara Reset Canon MP258 dan Download Restter MP258 semoga bermanfaat bagi anda :)

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    This should be a 1 hr project! (1) Please go to this website: [log masuk untuk melihat URL] (2) Please download all the excel files for all 18 regions. (3) Please combine into a single Excel worksheet with the correct headers. (4) THAT'S IT! Very easy.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    ...‘unique item’. E-Commerce Shop Data Entry - Product Listing Please find job description below: I am looking to hire someone on a long term basis. Person needs to be computer savy. Difficulty Level: Easy Duration: Long Term ** BRIEFING ** I am looking for a qualified assistant to help in product data entry for an e-commerce shop.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    2 bida

    Hi, I need someone to extract/type the text from documents and save into MS Word, Heavy Data entry/Customer services/Administrative tasks Updating client information in computer system Running and processing multiple including formatting. For the first phase, I would like around 9+14 pages done and depending on the results, we will have subsequent

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi all, I need some general video clips on 60 tourist places (list attached). I need a freelancer to download and send it to me. These are the terms. 1. Videos should be of minimum 'Full HD' (1080p) quality. 2. In total 60 places are mentioned in the attachment. Two videos are required for each place and around 15-30 sec duration for video clip

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    3 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opportunity for you. I checked your profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want to develop an app for both Android & IOS platforms to work as a FREE items exchange platform for a non-profit social welfare project with a purely humanitarian cause. The main apps will be in English language but should have an option of languages like Urdu, Arabic, Chinese, Japanese, Spanish, French, German, Portuguese etc to make it multilingual

    $494 (Avg Bid)
    $494 Avg Bida
    25 bida

    ...needed. i'm estimating approx 50 -55 pages of text/ pics depending on font size -I definitely want to use 16px . i'm looking for much cheaper + easier option than pre-made template. -ADD simple TEXT to a few pictures- 1 to a few lines. -i will give design instructions so i will not really need to use much of your design skills SKILL SET REQUIRED

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    12 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be male who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    2 bida

    We need a [log masuk untuk melihat URL] template for our daily deals. We would need to be able to easily edit text/link/pictures and use the same template for every email. Must have experience with aweber

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    16 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be male who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida
    Data Entry Clerk 6 hari left

    Looking for a hardworking, fast learning individual that is great on the phones with customer's and dealing with customer related issues. Can work a sales call if ...Using shipping software to check on customer orders Making outbound calls to customers in case we need to update information Sending outbound emails to customer Computer Savvy

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    9 bida