Free download sample mini projects computer science vb sqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    341,233 free download sample mini projects computer science vb sql tugasan ditemui, harga dalam USD

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    ...[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg komputer menggunakan Mini Mac.. Terdapat 2 layar. Pertama Layar touch screen 21.5L, rasio wide screen 16:9.. 21.5" Ini digunakan untuk melakukan kontrol (play, pause, dsb), mencari lagu, d...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    ...uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a 1 week period with more

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida
    matlab project Tamat left

    matlab mini project

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan...saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    ...System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nb...aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download...

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpas...Printer dengan menekan tombol POWER. 15. Dan Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 sudah siap digunakan kembali . Selesai... Sekian dari artikel Cara Reset Canon MP258 dan Download Restter MP258 semoga bermanfaat bagi anda :)

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    ...translation job. Some documents I have need to be translated from English to different languages. >>> Subjects: Psychology, IT, Philosophy, Medicine, Law... Requirement: - Spare computer for this particular project which is available for 24 hours a day. - You should be understandable, kind man You are required to have a good knowledge of English and also

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    I have about 50 images that I would like to have downloaded then uploaded to a new Wordpress page. The new WP site is using Beaver Builder. Instructions: Download each image on [log masuk untuk melihat URL] Downloaded image should be: 1. Thumbnail 2. Web Resolution 3. High Resolution Images should then be uploaded to Wordpress Media

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    15 bida

    ...bidding on this task must be fluent in both languages - English and French, have strong writing skills in French, and have a computer background since these strings are for use in a computer software program using some computer terminology. A spreadsheet containing all phrases is attached so that the work can be reviewed before accepting the job. The

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    18 bida
    SQL Scripting 6 hari left

    Need to script up 2 tables and join them via primary keys, utilising foreign keys. Have to make sure that you can get the output as given using joins.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    24 bida

    I am looking for someone who has an unused computer. I'd like to do my work on your computer via remote(teamviewer or anydesk) as it requires US/UK location. Budget is $150 - $200 per month, depends on your network connection and computer speed.

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    2 bida

    I need a new website. I need you to design and build a landing [log masuk untuk melihat URL] user can edit the image and download the image. WebGL should be used for this task.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida

    Respected All, i need auto download script for one particular site selected files from excel

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida
    Data Entry 6 hari left

    Compile, verify accuracy and sort information according to priorities to prepare source data for computer entry with MS Office and data programs

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    47 bida
    Wordpress Website Developent 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a few different mini websites to be setup and editing over the next few months, in assistance to the agency.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    124 bida

    ...more work on a different website. Do not paste the same reply & bid the actual amount you wish to charge. I will pay by the hour but would use my tracking software on your computer....

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    few changes and updates required

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    43 bida

    ...generated with reset function o Finger print or recognition login (depending on cost) o Avatar /picture o Gender • Invite to connect – email or phone number invitation to download the app & login. Needs to connect the two parties. - using users contacts to select the person they wish to connects to (as with whatsApp). • Ability to be able to connect

    $1707 (Avg Bid)
    $1707 Avg Bida
    81 bida

    I need a DBA or SQL expert who can work on some query performance tuning. and expert in writing stored procedures. I have written 3 sp. I need 1 person who can modify based on code quality and performance

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    I would like someone to build me a QR scanner for my mobile webview app with the programming languages of PHP, JS, MYSQL the reason why MYSQL is because I need to ...like someone to build me a QR scanner for my mobile webview app with the programming languages of PHP, JS, MYSQL the reason why MYSQL is because I need to store the data in a SQL database

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    9 bida
    Make an app 6 hari left

    Mobile information related like app for computer progrmming

    $447 (Avg Bid)
    $447 Avg Bida
    19 bida

    need to make correction in a project so users will be able to login with username instead of password

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    23 bida

    A team with at least 5 yrs. exp in App development for designing and developing native Apps. for a marketplace App. for Android and iOS similar to OLX. Must have developed similar native Apps.

    $559 (Avg Bid)
    $559 Avg Bida
    19 bida

    ...have Distributed Control Systems, Historian Databases and Data Virtualization skills Experience Required Two plus years of proven track either on job or self-paced training projects. Technical & Functional Skills Overall end-to-end data warehousing architecture, from tools to middleware to data quality to orchestration software Skills in digging through

    $1347 (Avg Bid)
    $1347 Avg Bida
    2 bida

    need to make my page in the views folder show instead of the default welcome codeigniter page

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    22 bida