Free ebook reader ipad minipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    188,233 free ebook reader ipad mini tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel menulis dan membuat ebook

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    3 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    8 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    1 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $439 (Avg Bid)
    $439 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    2 bida

    reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing. reset page in opera mini fixing.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat aplikasi cerita anak yang mendidik di iPad. Scope kurang lebih seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore. Cerita akan interaktif. Selain kemampuan membuat aplikasi iPad, developer juga harus memiliki kemampuan membuat grafis digital yang fun, disukai anak-anak, tetapi tidak norak. Tolong tampilkan portfolio yang pernah didevelop juga desain grafis ya...

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat aplikasi cerita anak yang mendidik di iPad. Scope kurang lebih seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore.

    $530 (Avg Bid)
    $530 Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida
    matlab project Tamat left

    matlab mini project

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    My name is Daniela, and I work with Universal Exam Solutions. We provide test administration and accommodation solutions to test-takers nationwide. For this purpose, we look for professionals who we contact on an "as-needed" basis to see if they are available to assist test takers for their approved accommodations. We provide complete training and assignments pay hourly for the entire...

    $17 - $18 / hr
    Tempatan
    $17 - $18 / hr
    0 bida
    Trophy icon Book Cover Design - Live Inspired! 2 hari left

    This contest is to design a book cover that will require you to design a logo of my book title. The cover should have color accents that attract a younger audience, age 16-24. But keep in mind that the buyer of the book will most likely be an adult so the design should be blended with a modern and professional feel as well. With your submission, please let me know if you have experience with book ...

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin
    $150
    4 penyertaan

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

    $1113 (Avg Bid)
    $1113 Avg Bida
    45 bida

    We are looking for Customer Service Reps with a Tech support background to identify customers' needs, clarify information, research every issue and provide solutions and/or alternatives. Requirements: 1. Availability during US Hours 2. Prior tech support (Software service company preferred). 3. Language: English (Fluent - Required) / Spanish (Optional) 4. iPad device preferred (not r...

    $2 - $10 / hr
    Dimeterai
    $2 - $10 / hr
    16 bida

    Blurb: We require a freelance actor to record approx. 250-300 lines of dialogue (in their native language) in a ‘recognisable outdoor location’, with a 360 videographer, for our immersive language learning website. Countries required: One actor & videographer from each of Germany, Spain (or Mexico), France, Saudi Arabia (or Lebanon), Russia, Japan, China and Brazil. Backstor...

    $200 - $250
    Tempatan
    $200 - $250
    0 bida
    Write aBlog 6 hari left

    The most important thing in blogging is content. A pro blogger needs to understand the relevance and importance of a topic and what readers would love to read. There is too much content on the internet, so a good blogger needs to write information in the right way so that the article is engaging for the reader. It should be of appropriate length- articles of 2000+ words do well in Google. One shou...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    24 bida

    I have a project written svelte, and done almost 90%. we need someone who has experience with Svelte build as well. Mobile responsive and change CSS style on iPhone and iPad.

    $8 - $15 / hr
    Dimeterai
    $8 - $15 / hr
    11 bida

    Urgently Required: Must work on a IPad Pro ! I want to make or do this an easier way than manually having to copy and type it in to a form. I have attached three photos. One is the website and I have marked the areas with red highlighter that I require to be populated into a form with these details. 2nd blank form it is needed to be populated into and the 3rd is showing a form that has the data ...

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    21 bida

    Reducing juvenile delinquency Case Studies (English, 20,000 words) Background Why this book ? Socio Economic changes over past 50 years. CONTENT: 23 case studies of juvenile delinquencies in globally 5 - Identified South East Asian Country 18 - Global Objectives of the book are: - to highlight real life case studies, and their consequences to individuals and society. - to highlight struggle...

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    26 bida

    Hi,I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Its a website, the template is already in place. It needs to be readapted, designed and adapted for mobile / ipad.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    I have a website and a web application with the code I want to make it via mobile ios only A complete website for the application has been implemented and it is working in excellent condition. I need to make it an application in the iOS system on mobile and iPad, the code is ready and everything is ready. We only need installation, and I want it to be as soon as possible

    $632 (Avg Bid)
    $632 Avg Bida
    75 bida

    Hi Mohammad, thanks for helping me with formatting the ebook for me. can you add the cover design to the first page. then, please format the file. font size 14 double spaced times new roman. table of contents chapter titles plus sub titles page numbers and anything you might think is needed.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] i want peaceful voice like this वैराग्य शतकम् में भर्तृहरि ने कारुण्य और निराकुलता के साथ संसार की नश्वरता और वैराग्य की आवश्यकता पर बल दिया है। ... वैराग्य शतकम् में भर्तृहरि क्या कहते हैं: बुद्धिमान लोग ईर्ष्या ग्रस्त हैं, राजा अथवा धनी लोग धन के मद में मत्त हैं, अन्य लोग अज्ञान से दबे हुये हैं अतः सुभाषित (उत्तम काव्य) शरीर में ही जीर्ण हो जाते हैं।. You can send...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi there. I want to hire a freelancer that is experienced in developing an operating system. Right now I want to develop an operating system for a mobile device that is very secure and impenetrable with advaced security features and protocols. Skills: Mobile App Development, iPhone, Android, C Programming, C++ Programming See more: hire freelancer voice recording, freelancer need developing real...

    $556 (Avg Bid)
    $556 Avg Bida
    15 bida

    Multi Restaurants Food Delivery App + Back-End Multi-restaurants food delivery app with a complete dashboard. Complete end-to-end solution for launching food delivery app. Including an end user app from which the end users can place an order for food and an admin panel for restaurant owners to accept or manage orders and improve their restaurant business. Features Frontend Key Features Unlimit...

    $1056 (Avg Bid)
    $1056 Avg Bida
    33 bida

    Hi there. I want to hire a freelancer that is experienced in developing an operating system. Right now I want to develop an operating system for a mobile device that is very secure and impenetrable with advaced security features and protocols. Skills: Mobile App Development, iPhone, Android, C Programming, C++ Programming See more: hire freelancer voice recording, freelancer need developing real...

    $666 (Avg Bid)
    $666 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for someone who will be able to develop a desktop application for managing Unmanned Weighbridge System, Unmanned Weighbridge System (UWS) is an automation solution for weighbridges which removes the need for a full-time operator to supervise weighing of trucks. In order to do so, an Unmanned Weighbridge System incorporates peripheral devices to perform different activities of the op...

    $1536 (Avg Bid)
    $1536 Avg Bida
    8 bida
    write an eBook 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 7,000 words eBook on various "how-to" topics . Budget: $70 USD Payment conditions: Full payment upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance. The eBook must: * Contain original content (pass copyscape) * Be written in a positive, conversational tone * Be free from grammar/spelling errors And upon ...

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    21 bida

    NOTE: This is not a project which has to be outsourced. We are hiring full time resources to work on our client's project. Please go through this complete job description before responding. If your skills do not match the requirement at least by 90%, please do not apply. Requirement: We are hiring senior software developers with the below skills and experience. All are contractual full time...

    $897 (Avg Bid)
    $897 Avg Bida
    1 bida

    We are launching a new brand in the US Market: [log masuk untuk melihat URL] . And we are looking for Expert in Social Media and Digital Marketing. Goals: Daily Execution ---> Daily Report ---> Daily Sales What We need from you 1. Create a proposal for 30-Day Execution Plan ( IncluFding Time/All the Tasks/etc ) and send to us for approval 2. After we approve your proposal, we will start t...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    14 bida