Freelance com selengkapnya http www kompasiana com soependi 8 website untuk mencari kerja sampingan online 54f906f3a33311fc608b4pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    27,360 freelance com selengkapnya http www kompasiana com soependi 8 website untuk mencari kerja sampingan online 54f906f3a33311fc608b4 tugasan ditemui, harga dalam USD
    Mencari Pereka Kreatif 6 hari left
    DISAHKAN

    Pereka kreatif dari Malaysia diperlukan segera untuk kerja-kerja ad-hoc.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    3 bida

    • Membuat 3D Modeling untuk ruang perkantoran.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    33 bida

    Mencari Programmer dan Tenaga-tenaga ahli lainnya dalam bidang IT

    $1014 - $2028
    $1014 - $2028
    0 bida
    logo brand Tamat left

    Saya mencari designer logo brand untuk ecommerce pakaian urban. Nama brand adalah Gallerybox

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Nama saya Al-Azhari,saya dari [login to view URL] seorang mahasiswa teknik sipil,saya ingin mencari pengalaman menjadi seorang drafter lepas,saya tidak meminta gaji yang tinggi,yang saya butuhkan adalah pekerjaan dan pengalaman

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon binakan saya sebuah laman web Tamat left

    boleh buat duit untuk keluarga saya

    $11 (Avg Bid)
    $11
    1 penyertaan

    mencari jasa share artikel yang sudah saya post

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Bantu saya dalam promosi dan mencari murid untuk kursus saya

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    2 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida
    butik pakain Tamat left

    sebab butik pakain ialah terbaik untuk saya .

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    22 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Untuk mengelakkan kegagalan pencarian .

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Menulis Laporan Perkenalkan nama saya viska virdiyani saya seorang mahasiswi dan umur saya 17 tahun Disini saya terinspirasi untuk menulis laporan

    $1861 (Avg Bid)
    $1861 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin Anda menulis beberapa artikel. Saya seorang penulis artikel, dan mampu mengerjakan pesanan dengan cepat.

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel yang layak untuk dibaca.

    $1129 (Avg Bid)
    $1129 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membanti anda untuk menuliskan beberapa artikel

    $332 (Avg Bid)
    $332 Avg Bida
    10 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membuat suatu Ilmu Pengetahuan yang cari untuk kesuksesan anda sendiri.

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    14 bida

    ...akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan 5 artikel untuk di translate dan akan membayar IDR 100

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    15 bida

    Linux PHP Mencari pengalaman lebih

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    Mencari maklumat dari laman web

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    10 bida

    Melakukan liputan untuk menjadi karya jurnalistik dan menjualnya menjadi uang

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida
    Find seller Tamat left

    Mencari seorang pembeli barang- barang kerajinan

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida
    $477 Avg Bida
    18 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    8 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Penjualan kosmetik

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar p...gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar p...gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [login to view URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan seseorang yang mengetahui mengenai Kolej Vokasional. Untuk membuat temu bual bagi menulis artikal.

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya mencari seorang yang boleh tolong design heat exchanger for ethanol production untuk design project sy

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    11 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mengunjungi outlet-outlet dengan menawarkan produk(contoh)aplikasi online,seterusnya Menawarkan ikatan kerja(menjadikan Partner kerja d lapangan)

    $3650 - $7300
    $3650 - $7300
    0 bida

    Saya sedang mencari programmer/developer yang mahir dan berpengalaman membuat website seperti [login to view URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    7 bida

    Gambar kerja lengkap dari lay-out bangunan sampai detail2 furniture. Bersedia menerima revisi apabil ada gambar yang kurang lengkap. Dan terbiasa dengan deadline.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    5 bida

    Yang di perlukan adalah keahlian dalam menguasai Autocad, Sketchup & 3dmax.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    15 bida

    Mengurusi platform sosial media dengan aktif dari mencari content dan post.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    6 bida

    Secara detail, membuat logo untuk halaman blog

    $917 (Avg Bid)
    $917 Avg Bida
    17 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    7 bida
    $306 Avg Bida
    18 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Memasarkan penjualan dan membuat undangan menarik

    $912 (Avg Bid)
    $912 Avg Bida
    2 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Memasarkan penjualan dan membuat undangan menarik

    $912 (Avg Bid)
    $912 Avg Bida
    1 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Membantu saya berjualan di internet

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [login to view URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    31 bida

    Projek membuat macam2 sticker potong untuk moto n [login to view URL] permintaan customer.n cas mengikut saiz stiker.

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    11 bida

    Mencari imformasi

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    3 bida

    Assalamualaikum En. Azmi. Nama saya Taufik. Saya dan kawan saya di Jakarta tengah dalam planning untuk membuat project seperti MYEG. Front end development and design saya boleh buat. The back end yang saya lemah. Boleh kita berjumpa untuk discuss? Saya boleh datang Bangi. No telfon saya 0133410131 boleh whatsapp. Thanks En. Azmi

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida