Freelance graphic designer for hire in pretoriapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    264,670 freelance graphic designer for hire in pretoria tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:ibu

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelan...ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelan...ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida
    $16 Avg Bida
    6 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Set up a new Behance portfolio. Create the account. Upload and setup about 15 projects.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    4 bida
    Autocad designer 6 hari left

    Working on a hospitality project in palm springs. ISO of a auto cad designer to assist in doing all custom detailed drawings of the space, built ins and spec sheets. Must be local and be able to sit in on client meetings.

    $25 - $50 / hr
    Tempatan
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    I am needing to do some proof of concept to determine the validity of a start-up idea. I need...idea. I need to survey my target audience to determine if this idea can move forward. I am thinking some informed surveys to start. I am looking for someone who has experience in doing this kind of work for a start-up/entrepreneurial project. Thank you.

    $960 (Avg Bid)
    $960 Avg Bida
    5 bida

    I need a design created for an ATV ride with the State of Idaho - Hwy 14 and noting Santiam Creek and American River just outside of Elk City. The design would be used on t-shirts and hats.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    14 bida
    Sports logo designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for an on going sports logo designer with cartoon skills

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    33 bida

    Hi Graphic Masters, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Listen up I will not be paying on paypal! I will only be paying here on freelance! if you are a scammer then sorry this is not for you! serious people only project needed for a program you must know how to do coding and scripts

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    9 bida

    ...très concurrenciel. Site internet, Facebook, Instagram... j'aimerai me développer RAPIDEMENT et EFFICACEMENT en attirant un maximum de prospects qualifiés. Je cherche un freelance qui pourra m'apporter des résultats RAPIDES à travers ces différents réseaux de communication afin de chinter la concurrence et faire de ma socié...

    $1078 (Avg Bid)
    $1078 Avg Bida
    9 bida

    ...on my trading system and part of this system is what I call fibonacci extension levels. I know there is this tool within the amibroker program but I need to have a formula for that to integrate it with the rest of my code. What I exactly need is fibonacci three extension levels show up on the screen while amibroker is running. The levels are: 61,8%

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I have a wordpress based website, need a person to maintain it regularly and design it.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    16 bida
    Marketer graphic 6 hari left

    Hello I am a graphic designer I need a marketer for my job People who can do it send me messages

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    5 bida

    I need a graphic designer for designing some Icons in my website. I need fast reply and I want someone can speak with me and finish the job very fast for me.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    34 bida

    We're a US-based company for 13 years. We help people achieve goals and our company culture is amazing. I need an iPhone app. I would like it designed and built.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    11 bida

    Bonjour, Je recherche un freelance pour effectuer des campagnes de publicité sur Facebook. Vous saurez construire ou améliorer une Landing Page, vous occuper de la page Facebook du client, construire des campagnes avec ciblage pour les entrepreneurs, tpe, pme, pmi Cordialement

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Hello there, myself and my business partner are releasing a mobile app this year and will need some posters to use as a form of advertising. We would love to tell you more about the concept of the app, along with colour themes etc- we hope to hear from you soon, many thanks.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    38 bida
    Create a Video 6 hari left

    I am looking for freelance videographers that own their own equipment to film and edit videos of nature filled with vibrant sounds. I am looking for videos all across the world. I want people with a keen eye for beauty that can spot unique landscapes and produce breathtaking 8 to 10 hour long videos. They can be looped as long as it's not noticeable

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    19 bida

    ...conduct a sound therapy seminar for therapists in South Africa, in Pretoria and Cape Town, August 2019. This seminar is intended for therapists from different kinds of approaches like: Music therapy, Art therapy, Psychologists etc. I have a landing page, a facebook event, a flyer and a file which describes the seminar in more details. I already made som...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    5 bida

    Please read before bidding!! My freelance writing is working out better than expected, and I've realized I likely need a website to showcase my work and attract clients. I've never built a website before, so I hope to find someone who knows what they're doing and hopefully has experience in this type of website. Ideally, I'd like to have several

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    18 bida

    1. Locate in several languages. English Hebrew Russian Arabic 2. Custom designed website 3.12 months maintenance 4. A comparison calculator for the consumer in overseas travel insurance 5. seo articles 6. Links 7. Creating contact for leads 8. Around 50 pages to the beginning 9. Customized mobile phone and computer 10. To characterize the site together

    $518 (Avg Bid)
    $518 Avg Bida
    18 bida

    Expectations for All Employees: Supports the organization’s mission, vision, and values by exhibiting the following behaviors: excellence and competence, collaboration, innovation, respect, personalization, commitment to our community, and accountability and ownership. Objective: Support Design in all aspects of design and product development process

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    12 bida

    I am a developer and have developed an e-commerce website in Laravel, but need to complete and/or perfect some modules ASAP. I need an experienced Laravel developer who is also good with UX/UI.

    $426 (Avg Bid)
    $426 Avg Bida
    25 bida

    looking for website/webpage design with outstanding graphic, design and colour sense. work from home.

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    32 bida