Freelance marketing and designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,136,402 freelance marketing and design tugasan ditemui, harga dalam USD

    Design a 3D greyhound for 3D printing

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    7 bida

    saya mencari seorang yang boleh tolong design heat exchanger for ethanol production untuk design project sy

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    11 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Design gambar/baju anak

    $343 (Avg Bid)
    $343 Avg Bida
    27 bida

    projek design interior room

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    22 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Marketing produk via online dan ke lapangan

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    5 bida

    I Need a 3D Max Designer to Design one Villa Majlis.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    25 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Saya adalah seorang design logo dan mengubah sejumlah gambar menjadi 1 gambar

    $419 (Avg Bid)
    $419 Avg Bida
    9 bida

    I want to have a design for my banner in size of 8 x 6 Bismillahirahmanirohim ( jawi font) Pusat Tuisyen Cerdik Ilmu Pelajari Asas, Kuasai Pemahaman, Amali Praktikal 4 Subjek HANYA RM100 Bahasa Melayu Bahasa Inggeris Matematik Sains Setiap Sabtu dan Ahad 9 pagi sehingga 12 tengahari Pra Sekolah, Sekolah Rendah dan Sekolah menengah Berminat

    $12 (Avg Bid)
    Dijamin
    $12
    21 penyertaan

    Menjualkan sesuatu untuk saya Sales marketing..barang,proferti..dll

    $14600 (Avg Bid)
    $14600 Avg Bida
    1 bida
    matlab design Tamat left

    design matlab/simulink

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    9 bida

    I need some help with internet marketing. Promosikan FB page KedaiBukuSaduri supaya boleh dapat lebih 4000 likes dan berada di top 3 carian Google search

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Buat beberapa model 3D Design rumah

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida
    Design project Tamat left

    Buat beberapa model 3D design rumah

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    6 bida

    I need some help with internet marketing. Menjual sim kad yang mrmberi keuntungan krpada pengguna

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1158 (Avg Bid)
    $1158 Avg Bida
    62 bida

    design imej korprat untuk agency pengurusan pelajar

    $358 (Avg Bid)
    $358 Avg Bida
    20 bida
    Design product Tamat left

    Design packaging product, mampu melakukan design kreatif untuk product beauty

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    4 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik...mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    ...online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan 80%, laki-laki 20% 2. Usia 15 sampai 30 tahun 3. Gaul, smart buyer, suka berbelanja online, classy, dan yang paling penting: "kekininan" Design seperti apa yang mereka

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    9 bida
    Design a Logo Tamat left

    saya ahli dalam membuat karya-karya design yang memiliki nilai filosofi dan merujuk pada makna yang memberikan pesan di dalamnya.

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah perusahaan yang be...Cambridge City Mall, Medan. Memerlukan beberapa Freelance Marketing/Sales untuk ditempatkan di lokasi pameran. Anggaran dari Rp80.000-Rp200.000/hari (10.00WIB-22.00WIB) tergantung pengalaman dan skills. Ditambah bonus/komisi penjualan. Produk yang dipasarkan adalah: 3D printer, Jasa 3D printing dan Kursus 3D Design

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida
    Design a Logo Tamat left

    Saya ingin membantu membuat logo design sesuai yang di inginkan.

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    8 bida

    Terbuka kepada designer dari Malaysia. Saya perlukan dalam 10-20 design banner untuk produk yang akan diupload ke social site (FB, IG, Twitter, Dsb.) Design clean dan profesional. Kalau boleh nak tengok portfolio dulu sebelum hire. Thanks.

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    5 bida
    Design a Logo Tamat left

    saya bergerak pada bidang design graphic

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Kepada pak Yahya, kami ingin menawarkan projek design mobil2an 3d menggunakan software solidworks. Jika anda tertarik bisa email kami nomor telepon di sales@[log masuk untuk melihat URL] untuk informasi lebih lanjut Terima kasih Wilson

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    design a company logo based on my reference

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    10 bida
    Logo design Tamat left

    design dfg dfgh dfg dfg dfgh

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    nada tour and travel merupakan usaha yang bergerak di bidangpenjualan tiket pesawat, kereta api, pulsa maupun PPOB

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan satu design baju lokal yang bertemakan "smokepipe" Dan wajib ada brand logo pada baju. Design mengikut kretiviti anda & hanya 1 warna sahaja. Looking for long-term designer for our brand. Logo :- [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    Ge Design work Tamat left

    bergerak di bidang design web, photograph dll

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek darip...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    11 bida

    Banners design. dobrij denj menja interesuet mozete le vi sdelatj banera raznix razmerov isxodnjaki imejutsja

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida
    Banners design Tamat left

    Banners design. dobrij denj menja interesuet mozete le vi sdelatj banera raznix razmerov isxodnjaki imejutsja

    $28 - $28
    $28 - $28
    0 bida

    saya menerima sefal macam design booth dalam bentuk 3d

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    1 bida

    Saya mampu mendesign digital untuk pembuatan MMT, banner, design karikatur, membuat web, dll . menulis cerita, membuat apapun yg berhubungan dgn multimedia

    $263 (Avg Bid)
    $263 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    ...menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida
    design logo Tamat left

    ini desain logo yang saya punya, saya yakin logo ini menarik di pasaran, soalnya saaat ini banyak yang tertarik dengan design seperti ini.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan mena...e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    7 bida